Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Πέντε θάνατοι μετά το Πάσχα;

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Πέντε θάνατοι μετά το Πάσχα;

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν τον δεύτερο κύκλο τους μετά το Πάσχα και οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso οι κηδείες είναι πέντε.
Σπύρος Σταμούλης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Γάλλος, Βασίλης Μπισμπίκης και Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται πως είναι από τους ηθοποιούς που θα «πεθάνουν» από το χέρι της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη.
Διάβασε εδώ επίσης: Άγριες Μέλισσες – Spoiler βόμβα: Κόλαση το Διαφάνι! Ο Βόσκαρης πριν πεθάνει αποκαλύπτει στη Ελένη ποιος σκότωσε τον πατέρα της
Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.
Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο, ενώ «οργιάζουν» τα spoilers που θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ Ρουσσώ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς.
Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.
Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν μόνο μέσα από τα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».
 

[freegossip.gr]

Γράψτε ένα σχόλιο