Κόσμος

Άκης Πετρετζίκης εχασε τα παντα! Μάθε ΠΟΣΑ και ΠΩΣ

Άκης Πετρετζίκης εχασε τα παντα! Μάθε ΠΟΣΑ και ΠΩΣ Ντυμένος casual και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, ο Άκης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να επισκεφθούν το νέο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για ένα burger.

Άκης Πετρετζίκης και η συνταγή της ευτυχίας! Στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο του

Πολλοί ήταν, όμως, αυτοί που παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και του έστειλαν ανάλογα σχόλια με τον Άκη να αποκαλύπτει πως τελευταία «λιώνει» στο ελλειπτικό. O Άκης Πετρετζίκης κατάφερε και έχασε τα παραπανίσια κιλά που πήρε στην καραντίνα με σκληρή γυμναστική.

ΜΑΜΑ! ΜΠΑΜΠΑΣ ο CHEF Άκης Πετρετζίκης!!!

Ο σεφ ανέβασε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media, στην οποία ποζάρει έξω από το μαγαζί του, «γιορτάζοντας» το άνοιγμα της εστίασης.Εν τω μεταξύ αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, με το Πρώτο Θέμα.

Σήμερα, στο 13ο τεύχος το θέμα είναι η Ασιατική Κουζίνα. Η ασιατική είναι πραγματικά μία από τις πιο πολυδιάστατες κουζίνες και κρύβει μέσα της αμέτρητες παραλλαγές.

Άκης Πετρετζίκης: Η ΣΥΝΤΑΓΗ που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Μπορεί, λοιπόν, να είναι σχεδόν αδύνατο να αναλύσουμε κάθε γεύση της, ήταν, όμως, πολύ εύκολο να συγκεντρώσουμε κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας συνταγές και να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Related Articles

Back to top button