Hit enter after type your search item

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί! Σοκαριστικές φωτογραφίες! Το να δεις τον Άγγελο πεσμένο, φαρδύ πλατύ στον δρόμο με μάτια κλειστά και ν’ απορείς τι θέλει να πει ή αν ήταν στ’ αλήθεια λιπούθυμος και δεν “μάσησε” ν΄ανεβάσει την φωτογραφία, δεν είναι κάτι που δεν θα σχολιάσεις από την στιγμή που παρατηρείς τις αναρτήσειςτου!Οι φωτό που σοκάρουν! Είναι από τα πρόσωπα που ενδιαφέρουν τόσο όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί πως ενδιαφέρει ο γιος της πιο προβεβλημένης καλλονής στην Ελλάδα!

Ότι και κάνει δημόσια, προκαλεί συνήθως – αλλά μ΄ένα μαγικό τρόπο εντός…ορίων – και σχολιάζεται αναλόγως!

Δεν πάει πολύς καιρός που ο γιος της ωραίας Ελένης, έκανε το ισνταγκραμ να συζητά

ώρες για τις φωτογραφίες που επέλεξε ν’ αναβάσε,όσο και για τα μηνύματα που ήθελε να περάσει!

Το ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΠΤΙ της Ελένης Μενεγάκη! Φωτογραφίες από το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ του 7ου Ουρανού! 5

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! ΣΩΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ! ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Άγγελος – Ιωάννης Λάτσιος: Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη! Λιώμα στο πεζοδρόμιο και το νεκρό σκυλί!!! Και λέμε «και» ο Άγγελος, γιατί πριν λίγο καιρό η μικρή Βαλέρια άλλαξε πρώτη τη φωτογραφία που είχε στο Instagram. Θυμάστε;

Ο μόνος που έχει δημόσιο τον λογαριασμό του
Σε αντίθεση με των αδελφών του, ο λογαριασμός του Άγγελου Λάτσιου είναι δημόσιος. Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικούς λογαριασμούς ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους, σε αντίθεση με τον μοναχογιό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, που κάνει τακτικά αναρτήσεις.

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη
Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος Συγκλονίζει ο γιος της Μενεγάκη

ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕ, ΦΑΝΗΚE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 54.000 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 89 αναρτήσεις.

Η πρώτη του ανάρτηση έγινε στις 22 Μαρτίου το 2016 και αφορούσε το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του έγινε στις 27 Μαΐου του 2016. Στη φωτογραφία μαμά και γιος ποζάρουν όλο χαρά με τον Άγγελο να σχολιάζει: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ❤️❤️❤️ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω ❤️❤️❤️».

Άγγελος Ιωάννης Λάτσιος: Νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του! Το ΚΡΑΣΙ και τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ στο σαλόνι!!!

Η αλλαγή στη φωτογραφία του προφίλ του
Η αλλαγή έγινε περίπου πριν δύο εβδομάδες και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Ο Άγγελος από την πρώτη στιγμή που είχε δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε μια κοντινή φωτογραφία του ανοιχτόχρωμου ματιού του.

ΘΡΙΛΕΡ με τον Άγγελο Λάτσιο: Η «εξαφάvιση» του και ...ΠΑΝΙΚΟΣ της Ελένης Μενεγάκη

Λέγαμε: Δεν μπορεί! Βλέπουμε καλά; Είναι δυνατόν; Ανέβηκε τέτοια φωτοργαφία; Πως να δεις το παιδί σου έτσι και να μην συγκλονιστείς; Δεν θα πίστευε αυτό που είδε χθες η Ελένη Μενεγάκη.

Δεν θα το πιστεύεις! Η Μενεγάκη όπως δεν τη είδες ΠΟΤΕ! (αποκλειστικές φωτογραφίες video )

Δεν το πιστεύαμε!Τι είδε και η Ελένη Μενεγάκη όπως όλοι μας. Η φωτογραφία είναι μάρτυρας. Το αν τραβήχτηκε στην πλάκα ή τις συνθήκες που ανέβηκε και τους λόγους για τους οποίους δημοσιεύτηκε, τι σημασία έχουν μπροστά στο σοκ; ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ανήμερα των γενεθλίων του ο γιος της Ελένης Μενεγάκη (φωτό). Αυτά, ούτε να σκεφτούν δεν ήθελαν οι μανάδες μας. Δεν τους περνούσαν καν από το μυαλό τέτοιες στιγμές. Που να τις έβλεπαν και φωτοργαφία. Όμως οι εποχές άλλαξαν.

[videopress Vs187oTy]

Να μην περιγράψουμε εμείς το σοκ τη Εένης Μενεγάκη βλέποντας τον γιο της Άγγελο ανήμερα των γενεθλίων του σε αυτή τη φάση. Πεσμένο “τάβλα” στο πεζοδρόμιο. Και να μην ξέρεις τι θέλει να πει μ’ αυτή την φωτογραφία που ανέβασε.

Σοκ! Η Ελένη αποφάσισε να πει τα πάντα για τις αποβολές της. Δύο και τις περιέγραψε κιόλα, συγκλονίζοντας

Τι είπε η ίδια σε μια στιγμή στην εκπομπή της με καλεσμένη την Κουτσοσταμάτη! Η Ελένη Μενεγάκη ΑΠΕΒΑΛΕ: “ΠΕΘΑΝΑ! Ήταν εφτά εβδομάδων ΜΩΡΟ (Συκλονιστικό βίντεο). Εκείνο που πολλοί δεν θα γνωρίζετε είναι το ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει και επίσημο αρραβώνα στο παρελθόν. Μάλιστα με το χειρουργό αρραβωνιαστικό της έδωσαν και συνέντευξη σε περιοδικό… Για το συγκεκριμένο θέμα θα μιλήσουμε παρακάτω σε άλλη ανάρτηση. Προς το παρόν..επιστρέφουμε στους γάμους της και στις απόβολές που η ίδια θέλησε ν’ αποκαλύψει δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά”! Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γιου της Ελένης Μενεγάκη! Ο Άγγελο Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έδωσε “την πρώτη του συνέντευξη” με τρόπο απολύτως σύγχρονο “Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά”! Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη έγινε μέσω μιας εφαργμογής.
Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε και όπως κάθε έφηβος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

 

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται πολλές

προσωπικές στιγμές με τους φίλους του.”Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά”! Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη

Είμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης ΜενεγάκηΕίμαι 1.80 ύψος και 63 κιλά Η πρώτη …συνέντευξη του Άγγελου Λάτσιου του γου της Ελένης Μενεγάκη

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :