Hit enter after type your search item

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, 09:45

Έναν περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του Kirk Douglas, η χήρα του θρυλικού ηθοποιού και μητριά του γιου του, Michael Douglas, έφυγε από τη ζωή.

Η Αν Ντάγκλας άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη, σε ηλικία 102 ετών.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας δεν αναφέρεται αιτία θανάτου.

Ο Michael Douglas σε δήλωσή του για τον θάνατο της μητριάς του, ανέφερε ότι «η Αν ήταν κάτι περισσότερο από μια μητριά. Ο πατέρας μου δε θα είχε ποτέ την καριέρα που έκανε, χωρίς την υποστήριξη της. Θα είναι πάντοτε στις καρδιές μας. Έβγαζε σε όσους ήταν κοντά της τον καλύτερό τους εαυτό, ιδίως στον πατέρα μας» .

Θυμίζουμε πως ο θρυλικός, Kirk Douglas, που έγινε ευρέως γνωστός από τις ταινίες ο «Σπάρτακος» και το «Lust for Life» έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020, σε ηλικία 103 ετών.

Ο Kirk Douglas παντρεύτηκε την Αν Μπάιντενς το 1954, μετά από τη γνωριμία τους στο Παρίσι, όπου είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του, ενώ εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα του φιλμ «Act of Love». Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Πίτερ και τον Έρικ. Και οι δυο ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος.

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα μου είχε συμβεί αν δεν είχα παντρευτεί την Αν. Μπορεί να μην είχα επιβιώσει στον χώρο χωρίς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και τα εξαιρετικά ένστικτά της», είχε πει στο παρελθόν ο Kirk Douglas για τη σύζυγό του.

Η Νταϊάνα Ντάγκλας, πρώτη σύζυγος του Kirk Douglas και μητέρα του Michael, έφυγε από τη ζωή το 2015.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

[freegossip.gr]

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :