ΑΓΩΝΙΑ για την ΖΩΗ της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι ΒΡΗΚΑΝ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

ΑΓΩΝΙΑ για την ΖΩΗ της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι ΒΡΗΚΑΝ οι ΓΙΑΤΡΟΙ! “Πονούσα ήδη πολύ, αλλά επειδή ήμουν, σε πρόβες δεν πήγα σε γιατρό με αποτέλεσμα να χειροτερέψε”. Κρίσιμες ώρες για την λατρεμένη ηθοποιό που αψήφησε πολύ κρίμσα σημάδια και παρ’ ολιγο αυτό ν’ αποβεί μοιραίο! Η αγαπημένη η υπερταλαντούχα ηθοποιός μας σε κρίσιμη κατάσταση. Κατάσταση την οποία επιβάρυνε επειδή ακριβώς αψήφησε για αν είναι συνεπής στην δουλειά της. Ευτυχώς αυτή η συνήθεια στη συνέπεια, δεν της στοιχισε τη ζωή! Έφτασε όμως πολύ κοντά σ’ αυτό!  Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι μίλησε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

ΑΓΩΝΙΑ για την ΖΩΗ της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι ΒΡΗΚΑΝ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!
ΑΓΩΝΙΑ για την ΖΩΗ της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι ΒΡΗΚΑΝ οι ΓΙΑΤΡΟΙ!

Η ηθοποιός αν και δεν έχει αναρρώσει πλήρως, ξεκίνησε πρόβες για τον νέο ρόλο που θα υποδυθεί, την Λωξάντρα.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: ‘Ήμουν αντιδραστικό πλάσμα, αγοροκόριτσο. Κοπάνες, σκασιαρχεία…’

Μιλώντας στο περιοδικό OK είπε: «Πράγματι, πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου. Είχα περιτονίτιδα και έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο.

Είμαι ακόμη στην ανάρρωση. Όταν συμφώνησα για τη Λωξάνδρα, δεν είχα καταλάβει σε τι περιπέτεια θα έμπαινα. Συμφώνησα να το κάνω πριν από την εγχείρηση. Πονούσα ήδη πολύ, αλλά επειδή ήμουν, σε πρόβες δεν πήγα σε γιατρό με αποτέλεσμα να χειροτερέψει. Στη Λωξάνδρα δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι ένας ρόλος που είχα στο μυαλό μου από τότε που έβλεπα την σειρά στην τηλεόραση με την Μπέτυ Βαλάση. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, παρόλο που δεν είχα καν ασχοληθεί με το θέατρο τότε».

Διαβάστε επίσης: Η δημόσια δήλωση της Kλέλιας Ρένεση για την Έλισαβετ Κωνσταντινίδου που έκανε αίσθηση!

«Παλιά με τρόμαζαν οι δυσκολίες έχανα την ισορροπία μου. Τώρα είμαι πιο σίγουρη και πιο ασφαλής. Καθετί που συμβαίνει το αντιμετωπίζω όταν συμβαίνει. Δεν αγχώνομαι. Νομίζω, ξεφοβήθηκα λίγο και αυτό το επάγγελμα. Αποφάσισα να ακολουθήσω τις ανάγκες της ψυχής μου.

Νίκος Μουτσινάς Ζέτα Μακρυπούλια Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Ματίνα Νικολάου: All-Star Game!

Παλιότερα φοβόμουν πολύ. Είναι μια δουλειά που δεν ξέρεις τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, αν πήρες τη σωστή απόφαση ή όχι, αν έκρινες με λάθος κίνητρα. Εδώ και κάποια χρόνια αποφάσισα να ακολουθώ αυτό που αισθάνομαι και το θέλω πραγματικά χωρίς να με απασχολούν οι τίτλοι, οι κατατάξεις και οι σκέψεις των άλλων. Δεν μπορώ πια να κάνω κάτι μόνο για να δουλεύω, αλλά γιατί θα με πάει παρακάτω» δήλωσε η ηθοποιός.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ: ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ! ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ!

Πως επί λέξη μίλησε για την περιπέτεα της: «ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ. ‘ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΩΞΑΝΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ. ΠΟΝΟΥΣΑ ΗΔΗ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ, ΣΕ ΠΡΟΒΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ. ΣΤΗ ΛΩΞΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΤΕ».

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!