Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αλέξανδρος Σκουρλέτης ΚΑΤΑΓΩΓΗ…ΑΛΒΑΝΙΑ! Όλο το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΓΑΜΟΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός Αλέξης από τη Γη της Ελιάς, είναι γιος του σημαντικού θεατρικού σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει δουλέψει μαζί με τον μπαμπά του, για το αν τον παρακολουθεί στη σειρά του MEGA, για τη μητέρα του και για όσα του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

O Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι 25 ετών.
Ο πατέρας του είναι ο θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης.
Η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικών.

Πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφος, ωστόσο δεν τον κέρδισαν οι σπουδές του, αλλά η ηθοποιία, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, “Στο θέατρο βρήκα αυτό που έψαχνα. Τελείωσα το 2019 τη Σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Μέσα από κάστινγκ για τη «Γη της ελιάς» πήρα το ρόλο του Αλέξη, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου πίστεψε σε μένα”.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler – Η Ιουλία και ο Κουράκος ανακοινώνουν τον γάμο τους

Έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, σε μεταφορική, αλλά και σε ξενοδοχείο, “Ήθελα από μικρός να ανεξαρτητοποιηθούν και να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Έτσι, κατάφερα να νοικιάσω μόνος μου ένα σπίτι στον Κορυδαλλό”.

Ο ίδιος όπως είχε αποκαλύψει, είχε μόνο μία σχέση στη ζωή του.
Του αρέσει να διαβάζει και να κάνει skate.
Δείτε και αυτό: Ιφιγένεια Τζόλα – Δεν θα πιστέψεις τι σπουδάζει η ηθοποιός από την ”Γη της ελιάς”

Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

O ρόλος του εμμονικού Αλέξη στην “Γη της ελιάς”
Ο ίδιος για να αποδώσει σωστά το ρόλο του Αλέξη, μελέτησε βιβλία ψυχολογίας, όπως αποκάλυψε, “Ήθελα να μάθω για τους ανθρώπους που πάσχουν από εμμονές, ποιες είναι οι αντιδράσεις που έχουν. Δεν ήταν εύκολο να καταλάβω ένα εμμονικό άτομο, που θέλει μια κοπέλα και αυτή δεν του δίνει σημασία.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Αλέξης επιδιώκει επίσης να καταστρέψει τον αγαπημένο της Μυρτάλης, τον Στέφανο, τον οποίο βλέπει ως αντίζηλο… Παράξενα πράγματα. Έπρεπε να το ψάξω το θέμα, λοιπόν. Η Μυρτάλη δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για αυτόν, δεν του έχει δώσει καμία αφορμή.

Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος μαζί της και πεπεισμένος ότι θα δημιουργήσουν σχέση. Φτιάχνει ένα πλάνο για τη ζωή της Μύρταλης πέρα από αυτήν και πιστεύει ότι η κοπέλα θα το δεχτεί. Στη Μάνη, ο Αλέξης έχει εγκατασταθεί λόγω της μητέρας του. Ο Ανδρέας Γεωργίου, επειδή είναι και ο ίδιος ηθοποιός, μας βοηθάει πάρα πολύ στα γυρίσματα. Ουσιαστικά, η επαφή μαζί του είναι για κάθε νέο ηθοποιό ένα μάθημα. Η ελληνική μυθοπλασία φέτος έχει κάνει σπουδαία πράγματα, έχει φέρει ηθοποιούς του θεάτρου στο γυαλί και για εμάς τους νέους, όλη αυτή η διαδικασία είναι ένα μεγάλο σχολείο.

Γη της Ελιάς: Δέχεται το πιο δυνατό “χτύπημα”

Για μένα, ο Αλέξης είναι ο πρώτος μου τηλεοπτικός ρόλος. Άρα μια μεγάλη πρόκληση έτσι και αλλιώς. Τα γυρίσματά μας στη Μάνη είναι από μόνα τους μαγικά, έχω εντυπωσιαστεί με την τοποθεσία. Πανέμορφο μέρος!”.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Από μικρή ηλικία, γύρω στα 5, με θυμάμαι να κάνω σκέιτ και να γυρίζω σπίτι μου με σπασμένα πόδια – διαστρέμματα και ραγίσματα. Ήταν όμως πάθος μου, έκανα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ακόμη κάνω δηλαδή. Παράλληλα, επειδή προέρχομαι από καλλιτεχνική οικογένεια – ο πατέρας μου είναι σκηνοθέτης και ο αδελφός μου σκηνογράφος-, ήμουν μέσα στο θέατρο, ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί να το ακολουθήσω.

Η Γη της Ελιάς συμπλήρωσε 100 επεισόδια – Δείτε βίντεο με όσα έγιναν μέχρι τώρα στην επιτυχημένη σειρά του MEGA

Στις πανελλήνιες πέρασα σε μια τυχαία μου επιλογή, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Τα παράτησα στο δεύτερο εξάμηνο και έδωσα εξετάσεις στο θέατρο Τέχνης. Κάπως έτσι άρχισε να με κερδίζει το θέατρο και να καταλαβαίνω ότι αυτό τον δρόμο θέλω να ακολουθήσω. Και η πρώτη αμφιβολία μου μετατράπηκε σε σιγουριά.

Πατέρας σου είναι ο σημαντικός θεατρικός σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης. Έχετε δουλέψει μαζί;

Όταν ήμουν μικρός, βοηθούσα στις παραστάσεις που έκανε. Ημουν στον ήχο, στα φώτα και στήναμε και τα σκηνικά. Μια φορά, όταν ήμουν 6 χρόνων, είχα παίξει και σε μια παράσταση του όπου είχα κάνει τον μικρό Ηρακλή. Ποτέ όμως δεν μου είπε τι να κάνω στη ζωή μου. Και στο θέατρο ούτε με ενθάρρυνε ούτε με αποθάρρυνε. Το άφησε πάνω μου.

Κι εσύ όμως δεν χρησιμοποιήσεις το όνομα του, δεν διαφημίζεις ότι είσαι «ο γιος του Γιάννη Σκουρλέτη».

Ποτέ. Δεν ήθελα να βασιστώ στο όνομα του. Αυτό που λέω και στον ίδιο είναι ότι πρώτα πρέπει να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου και μετά να συνεργαστούμε. Αλλά πρώτα να νιώσω ότι πατάω στα πόδια μου καλλιτεχνικά.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλέξανδρος Σκουρλέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

alexis gi ellias 1

Τώρα στη Γη της Ελιάς σε παρακολουθεί;

Ναι, του αρέσει πολύ η σειρά και με χαίρετε. Συνήθως μου λέει πολύ όμορφα λόγια αλλά θα μου κάνει και τις παρατηρήσεις του. Γενικά είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος.

Και η μητέρα σου με τι ασχολείται;

Είναι μεταφράστρια γαλλικών. Και αν για κάτι μετανιώνω, είναι πως δεν έμαθα να μιλάω γαλλικά. Προσπάθησε πολύ όταν ήμουν μικρός αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ήθελα!

Τι άλλες δουλειές έχεις κάνει;

Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος και ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο και σε μεταφορική εταιρία. Ήθελα από μικρός να ανεξαρτητοποιηθούν και να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Έτσι, κατάφερα να νοικιάσω μόνος μου ένα σπίτι στον Κορυδαλλό.

Και σήμερα πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Με πολλές προπονήσεις στο γυμναστήριο και πυγμαχία, διαβάζοντας αρκετά και φυσικά κάνοντας skate σε πάρκα ή στον δρόμο!

Αφροδίτη Λιάντου σύντροφος! Σε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Μαλτέζο Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια μετά τον Γιώργο Μαλτέζο, βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Όπως όλα δείχνουν, τα δυο παιδιά είναι ζευγάρι και στη ζωή, αλλά και στο έργο εδώ και μερικές εβδομάδες.

Αφροδίτη Λιάντου: Το «κοριτσίστικο» δέντρο που στόλισε σπίτι της

Μάλιστα, πέρασαν μαζί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, πραγματοποιώντας μια κοντινή απόδραση στην Ύδρα, όπου βρέθηκε και η Εβελίνα Παπούλια.

Εβελίνα Παπούλια: Πήγε να κάνει φάρσα στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και της “την έφερε”

Μία πολύ όμορφη περίοδο φαίνεται να διανύει η Αφροδίτη Λιάντου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

Αφροδίτη Λιάντου σύντροφος! Σε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργος Μαλτέζος
Αφροδίτη Λιάντου σύντροφος! Σε σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργος Μαλτέζος

Αφροδίτη Λιάντου βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά κια οι σχέσεις!

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά “Γη της Ελιάς”, φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Φαίνεται πως οι έντονες σκηνές ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη βοήθησαν να γεννηθούν συναισθήματα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι εδώ και τέσσερις μήνες ζευγάρι. Η σχέση του ζευγαριού είναι γνωστή μάλιστα και στους συντελεστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλέξανδος Σκουρλέτης είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τις σχέσεις. «Μέχρι στιγμής κρατάω μια απόσταση από τον έρωτα. Εντάξει, εννοείται ότι έχω ερωτευτεί, αλλά δεν ήμουν ποτέ των σχέσεων, ίσως με φοβίζει η δέσμευση. Επίσης, είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω και κάπως φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε ακολουθήσει σε όσα θες και να τον ακολουθήσεις και εσύ», είχε δηλώσει στη Φανή Πλατσατούρα. «Γενικά είναι μια σύμπτωση που είναι ωραία όταν συμβαίνει, αλλά συμβαίνει σπάνια αυτό το ταίριασμα δύο ανθρώπων».

Η Αφοδίτη Λιάνου είχε πει στο ΟΚ! για την εμπειρία της στη σειρά: «Είναι συνολικά μια ωραία εμπειρία. Έχει καθημερινά γυρίσματα και πολύ τρέξιμο αλλά δεν θα βαρεθώ ούτε θα γκρινιάξω γιατί κάνω κάτι δημιουργικό, στο οποίο δοκιμάζω τον εαυτό μου. Μου αρέσει που μπήκα στον κόσμο της δουλειάς, βγάζω τα δικά μου χρήματα και έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και διάθεση να σε βοηθήσουν. Είναι πολύ κοντά σε εμάς, τους μικρότερους ηλικιακά, και γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι σχεδόν οικογενειακό. Έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner