freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αλεξάνδρα Ούστα: ΓΕΝΝΗΣΑ την μέρα που ΠΕΘΑΝΕ ο Σάκης Μπουλάς! Μια στιγμή σημαδιακή; Μια στιγμήτυχαία; Παίζοντας όμως με τις πιθανότητες, αυτές, σε πολύ απλά μαθηματικά, ήταν 364, εναντίον μίας! Μία πιθανότητα στις 365, ηια να γεννηθή το παιδί της Αλεξάνδρας Ούστα, την μέρα που θρηνούσε τον θάνατο του αγαπημένου της Σάκη Μπουλά!Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε για το γιο της και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει, ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις της από το Σάκη Μπουλά.

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας»

«Είμαι πολύ καλά. Στην καθημερινότητά μου όλη η προσοχή μου πέφτει στον μικρό, θα πάμε μπάσκετ, παιδική χαρά και στο σπίτι», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η ίδια αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρα της, το 2000 είχε πάρει μέρος και στα καλλιστεία.
«Είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία και είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς. Δεν ήταν κάποιος συγκεκριμένος στόχος, απλά συνέβη», είπε.

Αναφερόμενη στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, και απαντώντας στο αν έχει βιώσει σχετικά περιστατικά, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Όλο και κάτι έχει υπάρξει. Από τη σχολή στο λένε, ότι πρέπει να έχεις γερό στομάχι σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρεις γιατί στο λένε και λες ότι “εγώ έχω γερό στομάχι”. Αυτό που συνέβη με είχε ρίξει λίγο, το ξεπέρασα και προχώρησα παρακάτω».

Η Αλεξάνδρα Ούστα μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πήγαινε να γεννήσει το γιο της, αλλά και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει.
«Το βράδυ πριν μπω στο μαιευτήριο είχα ραντεβού με το γιατρό, και είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έπαθα αλλεργικό σοκ, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και έκανα καισαρική. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα δώσω το δικαίωμα επιλογής στο γιο μου, θα διαμορφώσει τη δική του άποψη και αν θέλει να βαφτιστεί ας το κάνει, αν θέλει ας γίνει βουδιστής, ό,τι θέλει».

Σχετικά με τις απώλειες που έχει βιώσει, μεταξύ αυτών και αυτή του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε ότι «Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες».

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρά το ότι είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία», πρόσθεσε.

Αλεξάνδρα Ούστα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μάλιστα, μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς, με τους δημοσιογράφους να την «καταδιώκουν».

«Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω», είπε.

«Ήταν μια εξαιρετικά περίεργη σύμπτωση ότι γέννησα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά», ανέφερε ακόμα η αγαπημένη ηθοποιός.

 

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Ούστα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα (γεν. 10 Ιουνίου 1982) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Θεμέλιο» του Νίκου Βασταρδή. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega Channel Η ώρα η καλή ενώ αργότερα ακολούθησαν κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές συμμετοχές μεταξύ των οποίων Λατρεμένοι μου γείτονες και Τα Μυστικά της Εδέμ.

Αλεξάνδρα Ούστα
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα Αλεξάνδρα Ούστα (Ελληνικά)
Γέννηση 10 Ιουνίου 1982 (39 ετών)
Αθήνα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Σπουδές Δραματική Σχολή Θεμέλιο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας»

Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός
Οικογένεια
Σύζυγος Γιάννης Σαρακατσάνης (ν. 2016)
Τέκνα Αύγουστος Σαρακατσάνης
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις Β’ Σταρ Ελλάς 2000

Αλεξάνδρα Ούστα: Περνάει την καραντίνα αγκαλιά με τον γιο της

Βιογραφία
Γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1982 στην Αθήνα. Στις αρχές του 2000, κι ενώ πήγαινε ακόμη σχολείο, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 ύστερα από παρότρυνση της μητέρας της. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό: “Προσωπικά δεν είχα καμία ανάγκη να πάω, αλλά η μητέρα μου επέμενε τότε για δύο τρία χρόνια συνεχόμενα. Εγώ πήγαινα τότε σχολείο… Εγώ δεν πήγαινα βεβαίως με την προοπτική να πάρω έναν τίτλο. Δεν με αφορούσε και δεν με ενδιέφερε κιόλας… Το ότι θα γλίτωνα και ένα μήνα από το σχολείο, ήταν ένα σοβαρό κίνητρο…”[1] Παρόλες τις προτάσεις για να ασχοληθεί με το modeling τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με την υποκριτική. Έτσι ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή «Θεμέλιο» του Νίκου Βασταρδή από όπου αποφοίτησε το 2003.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Αλεξάνδρα Ούστα;

Τη σεζόν 2003-2004 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο συμμετέχοντας στην ελληνική μεταφορά του μιούζικαλ Grease στο Θέατρο Λαμπέτη. Το 2004, ύστερα από οντισιόν, πήρε το ρόλο της Χριστίνας Φωτιάδη στην κωμική σειρά του Mega Channel Η ώρα η καλή. Εκεί για τρεις σεζόν πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνου Μιχαλόπουλου και την Κάρμεν Ρουγγέρη υποδυόμενη την έφηβη κόρη της οικογένειας Φωτιάδη. Το 2007 πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο Το αμάρτημα της μητρός μου της κωμικής σειράς Safe Sex TV Stories. Tη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας.

Τη αμέσως επόμενη σεζόν ακολούθησε ο ρόλος της Ιφιγένειας Γαληνού στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες υποδυόμενη την κόρη του Χρήστου Σιμαρδάνη και της Ράνιας Σχίζα.[2] Το 2009 έκανε μία guest εμφάνιση στη δραματική σειρά Ιατρικό Απόρρητο ενώ το 2010 είχε ένα ρόλο τεσσάρων επεισοδίων στην κωμική σειρά της Μυρτούς Κοντοβά Μίλα Μου Βρώμικα. Τον Σεπτέμβριο του 2010 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του Mega Channel Τα Μυστικά της Εδέμ έχοντας το ρόλο της Άννας Βεργή. Η παρουσία της στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2011-2012 στον τέταρτο κύκλο.[3] Τη σεζόν 2012-2013 είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά της κυπριακής τηλεόρασης Μηδέν. Το 2014 έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Με τα παντελόνια κάτω.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, παίζοντας σε πολλές παραστάσεις. Το καλοκαίρι του 2014, έκανε περιοδεία με το έργο «Βάτραχοι», τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε στην παράσταση «Ντόλλυ, η προξενήτρα» στο θέατρο Αλίκη, ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις «Ο μάγος του Οζ» στο ‘Θέατρον’ Κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός κόσμος”, «Το τελευταίο πανέρι» (2016, El convento del arte), «Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς» (2016-17, Bob theater festival | Bios.Tesla main), «Ο Κόκορας» (2016-17, Θέατρο Ριφιφί), «Re-union μετά θάνατον» (2017, El convento del arte), «Οι Εφευρέσεις που άλλαξαν τον Κόσμο» (2017-18, θέατρο Γκλόρια), «Προσεχώς απόδραση» (2017-18, El convento del arte | Bob theater festival | Bios.Tesla main), «Τι ζούμε;» (2017-18, θέατρο Βέμπο), «Νυφικό πεντοζάλι» (2018-19, El convento del arte) και «Ταξιδιώτες στο χρόνο» (2018-19, θέατρο Τζένη Καρέζη).

Προσωπική ζωή
Υπήρξε η τελευταία σύντροφος της ζωής του Σάκη Μπουλά. Το 2016, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιό, τον Αύγουστο (γενν. 21 Φεβρουαρίου 2020).

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2000 Διαγωνισμός Ομορφιάς ΑΝΤ1 ANT1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη | Β’ Σταρ Ελλάς
2004-2007 Η ώρα η καλή MEGA Χριστίνα Φωτιάδη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007 Safe Sex TV Stories MEGA Βίκυ Επεισόδιο: “Το αμάρτημα της μητρός μου”
2007-2008 Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας ANT1 Μαρίνα Κάβουρα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008-2009 Λατρεμένοι μου γείτονες MEGA Ιφιγένεια Γαληνού Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2009 Ιατρικό Απόρρητο ANT1 σχέση ασθενή 2 επεισόδια
2010 Μίλα Μου Βρώμικα MEGA Ειρήνη 4 επεισόδια
2010-2012 Τα Μυστικά της Εδέμ MEGA Άννα Βεργή Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2012-2013 Μηδέν MEGA Κύπρου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2014 Με τα παντελόνια κάτω MEGA Σωτηρία Ρουμελιώτου 2 επεισόδια

 

Θέατρο
Έτος Τίτλος Παράστασης Χώρος
2003-2004 Grease Θέατρο Λαμπέτη | Θέατρο Σμαρούλα
2014 Βάτραχοι καλοκαιρινή περιοδεία
2014-2015 Ντόλλυ, η προξενήτρα Θέατρο Αλίκη
2015-2016 Ο μάγος του Οζ ‘Θέατρον’ Κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός κόσμος”
2016 Το τελευταίο πανέρι El convento del arte
2016-2017 Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς Bob theater festival | Bios.Tesla main

Ο Κόκορας Εστιατόριο Ριφιφί
2017 Re-union μετά θάνατον El convento del arte
2017-2018 Οι Εφευρέσεις που άλλαξαν τον Κόσμο Θέατρο Γκλόρια (παιδική σκηνή)
Προσεχώς απόδραση El convento del arte | Bob theater festival | Bios.Tesla main
Τι ζούμε; Θέατρο Βέμπο
2018-2019 Νυφικό Πεντοζάλι El convento del arte
Ταξιδιώτες στο χρόνο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Αλεξάνδρα Ούστα για Σάκη Μπουλά: «Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου & να σου λένε»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε για το γιο της και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει, ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις της από το Σάκη Μπουλά.

«Είμαι πολύ καλά. Στην καθημερινότητά μου όλη η προσοχή μου πέφτει στον μικρό, θα πάμε μπάσκετ, παιδική χαρά και στο σπίτι», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η ίδια αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρα της, το 2000 είχε πάρει μέρος και στα καλλιστεία.
«Είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία και είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς. Δεν ήταν κάποιος συγκεκριμένος στόχος, απλά συνέβη», είπε.

 

Αναφερόμενη στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, και απαντώντας στο αν έχει βιώσει σχετικά περιστατικά, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «Όλο και κάτι έχει υπάρξει. Από τη σχολή στο λένε, ότι πρέπει να έχεις γερό στομάχι σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρεις γιατί στο λένε και λες ότι “εγώ έχω γερό στομάχι”. Αυτό που συνέβη με είχε ρίξει λίγο, το ξεπέρασα και προχώρησα παρακάτω».Αλεξάνδρα Ούστα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πήγαινε να γεννήσει το γιο της, αλλά και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει.
«Το βράδυ πριν μπω στο μαιευτήριο είχα ραντεβού με το γιατρό, και είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έπαθα αλλεργικό σοκ, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και έκανα καισαρική. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα δώσω το δικαίωμα επιλογής στο γιο μου, θα διαμορφώσει τη δική του άποψη και αν θέλει να βαφτιστεί ας το κάνει, αν θέλει ας γίνει βουδιστής, ό,τι θέλει».

 

Σχετικά με τις απώλειες που έχει βιώσει, μεταξύ αυτών και αυτή του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε ότι «Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες».

 

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρά το ότι είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία», πρόσθεσε.

Μάλιστα, μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς, με τους δημοσιογράφους να την «καταδιώκουν».

 

«Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω», είπε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner