Απίστευτη εξέλιξη στη Σχέση Φίλιππου Τσαγκρίδη – Δανάη Μπάρκα! Τι έγινε στο παρασκήνιο…

Απίστευτη εξέλιξη στη Σχέση Φίλιππου Τσαγκρίδη – Δανάη Μπάρκα! Τι έγινε στο παρασκήνιο… Το να μιλά πολύ άνετη η Κατερίνα Καινούργιου όταν της βάζουν το μικρόφωνο μπροστά στο πρόσωπο κάθε που εμφανέιζεται σε εκδηλώσεις της σόου μπιζ – όχι επειδή κάποιος της το επιβάλει φυσικά – είναι κάτι που ιντριγκάρει αν έχεις χρόνο για τέτοια.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο,…αλλά τι έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για να πιει το ποτήρι αυτό; Γιατί να κάνει δημόσια γνωστή την σχέση της με τον γόνο εφοπλιστικής οικογένειας; Γιατί τελικά εξαιτίας της σ΄χεση αυτής να γνωρίσαμε όλοι το π΄ροσωπο του; Γιαστί να του γνώρισε την…φίλης Δανάη Μπάρκα;

Την θεωρούσε ακίνδυνη; Δεν πήγαινε το μαυλό της πως θα γλυκοκοιτάζει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ίσως και κείνος εκείνη;

Πιστεύουμε πως όλοι γνώριζαν, όλοι επέλεξαν ν’ ασχοληθούν τα μίντια μαζί τους. Εξ ου και η επιχειρηματική κίνηση του γοητευτικού Φίλιππου ν’ ανοίξει εστιατόριο στο κέντρο του Κολωνακίου!

Αν δεν ζητούσε δημοσιότητα είχε τόσες και τόσες επιχειρηματικές επιλογές φανταζόμαστε.,

Μετά, ήρθε και το βίντεο από το μαγαζί με το γεμάτο πάθος φιλί Τσαγκρίδη Μπάρκα. Δηλαδή με τόσα κινητά να ρουφιανεύουν κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου, σε τόσο δημόσιο χώρο μάλιστα, τι; Έπεσαν από τα σύννεφα μόλις είδαν το φιλί να γίνεται viralq

Είμαστε τραγικά καχύποτποι αν πούμε πως στην θέση τους μπορεί να ήταν κάτι που επιθυμούσαν να συμβεί;

Σιγά μην δεν “καίγεται” η Κατερίνα η οποία διατυμπανίζει χρόνια τώρα πως θέλέι να κάνει οικογένεια, παιδί, και βλέπει το σίριαλ δημόσια στο οποίο ο πλούσιος και νέος πρώην της δεν την παντρεύεται, αλλά κα΄νει και σχέση με π΄ρωην φίλη της.

Συμπέρασμα: Γι αυτό είναι οι…φίλες!

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!