Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δεύτερη επέτειος γάμου εν μέσω lockdown για το ζευγάρι

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δεύτερη επέτειος γάμου εν μέσω lockdown για το ζευγάρι

Tην δεύτερη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ, παντρεύτηκαν δυο χρόνια πριν στην Κρήτη παρουσία μόνον λίγων πολύ στενών συγγενών και των κουμπάρων τους. 
Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης αφού ο Λευτέρης Σουλτάτος διαθέτει στο όμορφο νησί τα εστιατόριά του. Επιθυμία μάλιστα και των δυο είναι κάποια στιγμή να μπορέσουν να αποκτήσουν και ένα παιδάκι που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους και η κόρη της ηθοποιού να αποκτήσει ένα αδερφάκι.
Για το ζευγάρι, αυτή είναι η δεύτερη επέτειος γάμου την οποία όμως δεν θα μπορέσουν να χαρούν ούτε φέτος αφού όπως και πέρυσι βρισκόμαστε εν μέσω lockdown και τα πάρτι είναι απαγορευτικά.
Η Βάσω Λασκαράκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από εκείνη τη μέρα και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε: “Επέτειος στα χρόνια του Κορονοϊού [volume 2] Χρόνια μας πολλά πολλά πολλά πολλά αγάπη μου @lefteris.soultatos …. τα χρωστούμενα πάρτυ μαζεύονται”

[freegossip.gr]

Γράψτε ένα σχόλιο