Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Βίκυ Καγιά γονείς! ”Μπορεί να είχα γίνει δικηγόρος και να έμενα ακόμα πάνω από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου.”

/
/
/
311 Views

Βίκυ Καγιά γονείς! ”Μπορεί να είχα γίνει δικηγόρος και να έμενα ακόμα πάνω από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου.” Αν πήγαινες τον χρόνο πίσω, θα δεχόσουν να πιάσεις δουλειά στα 14 σου;

Δεν θα άλλαζα τίποτα. Έφυγα από πολύ μικρή στο εξωτερικό, είδα τι γίνεται εκτός της δικής μου πραγματικότητας. Αν δεν έφευγα στο εξωτερικό, δεν ξέρω πως θα ήμουν σήμερα στην προσωπική μου ζωή, ούτε τι δουλειά θα έκανα. Μπορεί να είχα γίνει δικηγόρος και να έμενα ακόμα πάνω από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου.

Πόσο χρονών ήσουν όταν χώρισαν οι γονείς σου;

Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμενα μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Δεν ζήσαμε ακραίες καταστάσεις αλλά στην ατμόσφαιρα υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές

Βίκυ Καγιά σπίτι! Που μένει η Βίκυ Καγιά

Λένε ότι η σχέση μαμάς – κόρης είναι πιο πολύπλοκη.

Η δική μας ήταν όντως έτσι. Η μαμά μου παντρεύτηκε τον μπαμπά μου στα 16 της, δεν είχε προλάβει να ζήσει της ζωή της. Οπότε μεγαλώνοντας ήθελα να τα ζήσει όλα μαζί και εγώ γινόμουν αυστηρή μαζί της. Βλέποντας τώρα τη σχέση μου με την κόρη μου, όντως είναι πιο πολύπλοκη, αλλά είναι διαφορετικές οι ισορροπίες. Γιατί εγώ είμαι χορτάτη μαμά. Δούλεψα, ταξίδεψα, έπεσα, σηκώθηκα. Οπότε αυτή είναι και η συμβουλή μου στα νέα κορίτσια. Να μη βιάζονται αν δεν έχουν νιώσει χορτάτες.

Αλήθεια, το περίμενες ότι θα γινόταν τόσος θόρυβος με την απόφασή σου να μη συνεχίσεις στο GNTM;

Δεν το περίμενα καθόλου. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που ο κόσμος έλεγε «πού είναι η Βίκυ;». Τυχαίνει να με αναγνωρίζει ο κόσμος έξω και αναρωτιέμαι από πού με ξέρουν, δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά. Το GNTM είναι το πρότζεκτ μου και θα το αγαπώ για πάντα. Είχε έρθει η ώρα όμως να φύγω. Αν έμενα, δεν θα έδινα πια αυτό που θα μπορούσα να δώσω. Όταν είσαι κουρασμένος, δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω και τον εαυτό μου επαγγελματικά και την οικογένειά μου.

Είσαι μια γυναίκα που δουλεύει πολύ, που ασχολείσαι επίσης πολύ με τα παιδιά σου και καταφέρνεις να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Δεν είχα ποτέ αυξομειώσεις βάρους. Μου αρέσει να τρώω λίγο από όλα. Έχω θετικό νου και παίρνω τις βιταμίνες μου, που βοηθάνε πάρα πολύ το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Επίσης, κάνω pilates και yoga.

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την είδαμε ως γκεστ στο GNTM

Δύσκολο να κρατιέσαι όταν ο άντρας σου έχει ζαχαροπλαστεία.

Μα και γλυκά τρώω αλλά χωρίς υπερβολές. Και αν υπερβάλλω μία μέρα θα μαζευτώ την επόμενη.

Τι βαθμό θα έδινες στον εαυτό σου ως σύζυγο και ως μητέρας

Ουφ… Ως σύζυγος 7 και ως μητέρα 8.

Ποιος είναι το λάθος που έκανες στις σχέσεις σου παλαιότερα;

Δεν μπορείς να περιμένει από τους ανθρώπους να αντιδρούν και να συμπεριφέρονται όπως εσύ. Είναι λάθος.

Στον Ηλία τι έχεις εκτιμήσει περισσότερο μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής;

Βίκυ Καγιά: «Έχουμε να μιλήσουμε τέσσερις μήνες με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί»

Είναι βαθιά ευαίσθητος και πολύ ουσιαστικά γενναιόδωρος. Σε όλες τις εκφάνσεις του. Και ας μην του φαίνεται πάντα.

Περάσατε ποτέ δύσκολες περιόδους στη σχέση σας;

Φυσικά καλέ, που ζεις; Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα.

Συγχωρείς την απιστία;

Βίκυ Καγιά: Με sporty look στη Γλυφάδα για ψώνια!

Δεν μπορώ, δεν μπορώ την απιστία.

Το έχεις βιώσει;

Και πάρα πολύ μάλιστα. Κατ΄ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο. Την πρώτη φορά αντέδρασα ήρεμα. Είπα, ξέρω τι μου συμβαίνει, δες το και φτιάξ’ το. Τη δεύτερη πιο έντονα, την τρίτη ακόμη πιο έντονα και την τέταρτη δεν με ξαναείδε ούτε σε χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Όταν γνώρισες τον Ηλία, τόσο εσύ, όσο και εκείνος, είχατε περάσει δύσκολα στην προσωπική σας ζωή.

Και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μας ένωσαν χωρίς να χρειαστεί ποτέ να το πούμε. Είχαμε πολύ παρόμοιες εμπειρίες. Με τον Ηλία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Συνεννοούμαστε με τα μάτια. Από την αρχή υπήρχε μία εμπιστοσύνη και φροντίδα μεταξύ μας.

Βίκυ Καγιά για Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν είμαστε πλέον κοντά, έχουμε να μιλήσουμε 4 μήνες»

Πότε διαφωνήσατε τελευταία φορά;

Προχθές για την Μπιάνκα και τον Κάρολο. Συνέχεια διαφωνούμε για τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο ελαστικοί και εκείνος πιο προστατευτικός.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :