Βαλάντης! ”Απο καρκίνο έχασα το μισό νεφρό μου”

Βαλάντης! ”Απο καρκίνο έχασα το μισό νεφρό μου” Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά.

Βαλάντης: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη»

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα εκτυλίχθηκαν στο Survivor και αποκάλυψε ότι νιώθει μετανιωμένος για τη φράση που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου («η ασθένεια δεν σε έκανε καλύτερο άνθρωπο»).

«Κατέρρευσε» ο Βαλάντης στο «Survivor»

«Μετάνιωσα που πληγώθηκε. Η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή, με λύπη μου μεγάλη το είπα. Το έχω περάσει κι εγώ πριν από τρία χρόνια, έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη μου η λύπη… Είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κάνουμε ψεύτικη σχέση. Αισθάνθηκα θιγμένος και θυμωμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

[videopress 2YyHx9sp]

Βαλάντης: Η ηλικία, το επώνυμο και τα παιδιά του

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πώς είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα» πρόσθεσε ο Βαλάντης σε άλλο σημείο.

Βαλάντης! ''Απο καρκίνο έχασα το μισό νεφρό μου''
Βαλάντης! ”Απο καρκίνο έχασα το μισό νεφρό μου”

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.