Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Βανδή Ντέμης ΚΕΡΑΤΟ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ, Όλες οι απαντήσεις! … Με βάση τη λογική, επειδή αυτό που βλέπουμε να ψάχνουν οι αναγνώστες, είναι η απάντηση σ΄ένα ερώτημα που εσείς ψάχνετε και είναι πρώτο στις αναζητήσεις σας στην google! “Βανδή Ντέμης κέρατο” Αυτό είναι τη φράση που πληκτρολογείτε στην μηχανή αναζήτησης! Ερώτημα, που ενώ είναι κάτι που κάνει νιαου – νιάου με βάση την…κοινή λογική, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει, κανείς δεν έχει δικαίωμα ακόμα και αν το γνώριζε, να γράψει κάτι τέτοιο.

Δέσποινα Βανδή: “Αυτό με καταστρέφει”

Ο λόγος, απλός: Δεν μπορείς και δεν έχεις δικαίωμα να βρίσκεσαι στην κραβατοκάμαρα τους αν δεν σου ανοίξουν οι ίδιοι την πόρτα.

Βανδή Ντέμης ΚΕΡΑΤΟ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ, Όλες οι απαντήσεις! ...
Βανδή Ντέμης ΚΕΡΑΤΟ! ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ, Όλες οι απαντήσεις! …

Όπως αντολαμβάνεσαι αυτό δεν πρόκειται να το κάνει κανείς διάσημος. Απολαμβάνουν μόνο το είδος της προβολής που τους αρέσει. Εκείνη την προβολή που θα ικανοποιούσε τα δικά σου γούστα, δεν θα την ήθελαν ποτέ. Κανένας όπως ξέρεις, δεν θέλει να “γδύνεται” δημοσίως.

Δέσποινα Βανδή σπίτι Σοκ με το παλάτι των 15 εκατομμυρίων που έχασε! 2

Για να είμαστε ακριβείς, σχεδόν κανένας. Γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που νοιάζονται μόνο να σε προκαλέσουν τόσο, ώστε να μην μπορείς να τους αποφύγεις. Βλέπε τα ροζ βίντεο της Καρντάσιαν και όχι μόνο.

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ξαναχτυπούν και συγκατοικούν

Όταν όμως κάποιος έχει στο μυαλό του ένα άλλο προφίλ ιδανικό για να βγάζει στο κοινό του, δεν πρόκειται με τίποτα, να σε αφήσει να μπεις στα “ενδότερα”.

Όμως! Υπάρχει και το “όμως”. Αν παρατηρείς για παράδειγμα, αν βλέπεις, όσα συμβαίνουν εκτός σπιτιού ενός ζευγαριού. Αν βλέπεις όσα το ίδιο το ζευγάρι σου προσφέρει ως ενημέρωση για την ζωή του – όπως το ίνστγκραμ ας πούμε – τότε δεν χριεάζεται πολά για να εισέλθεις με την φαντασία σου στα…ενδότερα αυτής της σχέσης. Σαν να τα χεις δει, όλα!

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμη Νικολαίδης και η Δέσποινα Βανδή δεν μπορούν να κρυφτούν απ όσα μας έχουν οι ίδιοι αποκαλύψει με την συμεπριφορά τους για την σχέση τους.

Δεν χρειάζεται να πεις με λόγια, εκείνο που οι ίδιοι σου λένε χρόνια τώρα με πράξεις.

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ξαναχτυπούν και συγκατοικούν

Διαβάστε ακόμα τι έγραψε το περιοδικό “ΥES” πρόσφατα και φυσικά, δεν το υιοθετούμε. Αντιμετωπίζουμετο ίδιο τομδημοσίευμα ως γεγονός.Που είναι φυσικά έτσι κια αλλιώς! Αυτό το εξώφυλλο είναι γεγονός, Αν το περιεχόμενο του είναι αλήθεια, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο!

Δέσποινα Βανδή Ντέμης Νικολαίδης: Η ΑΠΙΣΤΙΑ και το…ΚΕΡΑΤΟ μου! Αποκαλύψεις δραματικές για την ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Μπισπίκη!

Η Δέσποινα Βανδή κι επίσημα στο Chart Show

Μα οι φουρτούνες δεν ήταν λίγων μήνων ή ενός χρόνο. Η σχέση τους είχε τελειώσει – απ όσα εμείς βλέπαμε και καταλαβαίναμε – πολλά χρόνια πριν. Πολλά χρόνια πρινζούσαν σαν χωρισμένοι. Άρα όσα θα διαβάσετε παρακάτω, δεν μπορεί να συνέβησαν επειδή υπήρξε απιστία το διάστημα που η Δέποινα Βανδή γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αν υπήρχαν απιστίες, θα υπήρξαν πολύ πολύ νωρίτερα.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους, αντιλαμβάνεστε πως όλα είχαν ξεκαθαρίσει μέσα τους και προφανώς και σε όλα τα επίπεδα!

Κόλαση τα έκανε αυτό το δημοσίευμα και θα πρέπει οι Βανδή και Νικολαίδης να πάρουν θέση,…έτσι για να έχει μεγαλύτερο σασπένς το διπλό love story! Μια αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και του Ντέμη  Νικολαίδης με την Κατερίνα Παναγοπούλου, καθώς εντείνονται οι αναφορές, ότι ο δεύτερος υπήρξε ως τρίτο πρόσωπο στο γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή κι επίσημα στο Chart Show

Μια αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς εντείνονται οι αναφορές, ότι ο δεύτερος υπήρξε ως τρίτο πρόσωπο στο γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης! Ένωσαν τα βιογραφικά τους (σκήνη και πίστα)

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, που παίζει στο «Κομάντα και Δράκοι», έχοντας ήδη γράψει ιστορία ως «Βόσκαρης» στις «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται πως είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, με τους φωτογράφους να τους έχουν «συλλάβει» σε ιδιαίτερες στιγμές, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

Καταραμένη φτώχεια! Η Βανδή ΝΤΥΝΕΙ με ρούχα της τους ηθοποιούς της παράστασης του Μπισμπίκη

Βανδή Ντέμης κέρατο! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ αποκάλυψη από εβδομαδιαίο περιοδικό
Βανδή Ντέμης κέρατο! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ αποκάλυψη από εβδομαδιαίο περιοδικό

Η αντίδραση του Ντέμη στη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Ο… θόρυβος, πάντως, έχει γίνει λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της Βανδή με τον Ντέμη και το «Yes Magazine» αναφέρεται στην πρώτη αντίδραση του άλλοτε ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΑΕΚ, μόλις είδε τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτή τη σχέση.

Δέσποινα Βανδή: “Αυτό με καταστρέφει”

Yes Magazine για Βανδή και Μπισμπίκη
Σύμφωνα πάντα με το «Yes Magazine», ο Ντέμης «ξέσπασε» ισχυριζόμενος πως η Δέσποινα είχε σχέση εντός του γάμου τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη για πάνω από έναν χρόνο, γεγονός που μπορεί να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο διαζύγιο.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαίδης
Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαίδης

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει επισήμως μια τέτοια πληροφόρηση, ούτε καν υπόνοια, κάτι που δε στοιχειοθετεί έναν τέτοιο ισχυρισμό, αν και ο τηλεσχολιαστής είπε ορισμένα… πικάντικα πράγματα στον αέρα της Nova.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του https://freegossip.gr/ στο Google News

Διαβάστε ακόμα:

Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Τα πάντα όλα για την ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΣΧΕΣΗ τους που μόλις αποκαλύφθηκε! Τα πάντα όλα για την πορεία τους μέχρι τώρα. Τα πάντα όλα για το πως προέκυψε ο έρωτας τους!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ εξελίξεων στην σόου μπιζ μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Ντέμη Νικολαίδη με την ανκοργούμαν τω ειδήσεων Κατερίνα Παναγοπούλου!

Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ντέμης Νικολαίδης Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, το ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ, Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ, το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Κατερίνα Παναγοπούλου- Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ και το αληθινό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους
Κατερίνα Παναγοπούλου- Ντέμης Νικολαίδης! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ και το αληθινό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους

Τα πράγματα πήραν απροσδόκητη θα πεις τροπή; Καθόλου! Είναι τόσο σύνηθες όσοι βγαίνουν από έναν γάμο ν’ αντιδρούν φωνάζοντας την επόμενη σχέση τους και στη συνέχεια να περνάνε και στέφανα. Γιατί επιλέγουν να δεσμευτούν με αυτό τον τρόπο αντί ν’ απολαύσουν τον έρωτα χωρίς να βιαστούν, είναι συζήτηση άλλης στιγμής.

Δέσποινα Βανδή χωρίς σουτιέν! Ανάβει ΦΩΤΙΕΣ

Σημασία τώρα έχει πως στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαίδη και της σχέσης του με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο έρωτας κάνει “μπαμ”. Ο ενθουσιασμός το ίδιο. Κια…δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που δημοσίευτηκαν. Αυτές είναι η αφορμή. Για “εκδίκηση” απέναντι στη επειδειξη της Δέσποινας Βανδή. Τι έκανε; Μπέιτε λίγο στην θέση του Ντέμη! Του “έτριψε” στα μούτρα τον νέο της έρωτα!

Λες και του τα…χε φυλαγμένα. Λες και ήθελε να τον κάνει να νιώσει πολύ άσχημα

Τώρα λοιπόν, αναρωτιόμαστε, πως θα αισθάνεται η Δέσποινα Βανδή βλέποντας την δημοσιοποίηση του έρωτα του με την εκρηκτική Κατερίνα Παναγοπούλου!

ΓΑΜΟΣ Κατερίνα Παναγοπούλου: Ποια είναι η παρουσιάστρια που ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ντέμης Νικολαίδης! Plus το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ της!

Διαβάστε ακόμα το βιογραφικό του Ντέμη Νικολαίδη

Ντέμης Νικολαΐδης βιογραφικό: Το ΑΛΗΘΙΝΟ όνομα, η ηλικία, το… ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Ο Ντέμης (Θεμιστοκλής) Νικολαΐδης (Γκίσεν, Γερμανία, 17 Σεπτεμβρίου 1973) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς συνδύαζε άψογη τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, ενώ παρόλο που δεν ήταν πολύ ψηλός είχε έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι και φημιζόταν για τη δύναμή του.

Δέσποινα Βανδή! Τρώει τις ΔΟΥΛΕΙΕΣ και απο τις ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης σημείωσε πολλά και σπουδαία γκολ για τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και για την εθνική Ελλάδας. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το 2004, όταν κατέκτησε με την εθνική Ελλάδας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Δέσποινα Βανδή: ”Ο Γιος Μου Γιώργος Νικολαΐδης Είναι Ο Σεφ Του Σπιτιού”

Συλλογική καριέρα
Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Έχοντας καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη έκανε από μικρή ηλικία τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Εθνικό. Την περίοδο 1991-92 που ο σύλλογος προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, έκανε και ο Νικολαΐδης το άλμα στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη περίοδο (1992-93) καθιερώθηκε ως βασικός, σκοράροντας 7 γκολ σε 30 αγώνες, ενώ την επόμενη χρονιά εντυπωσίασε από νωρίς σημειώνοντας 7 γκολ σε 9 αγώνες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Δέσποινα Βανδή παιδιά: Ο γιο της Γιώργος Νικολαΐδης και το πρόσωπό του χωρίς… pixel

Απόλλων Σμύρνης
Στη μέση της περιόδου 1993-94, ο Απόλλων Σμύρνης (τότε Απόλλων Αθηνών) πραγματοποίησε τη μετακίνηση του νεαρού Νικολαΐδη από την Αλεξανδρούπολη στον σύλλογο της Αθήνας. Γρήγορα πήρε θέση βασικού και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ με 17 γκολ την περίοδο 1994-95, πίσω από Κριστόφ Βαζέχα (29) και Δημήτρη Σαραβάκο (21), με τον Απόλλωνα να τερματίζει τέταρτος, επίδοση που θεωρήθηκε εξωπραγματική για τα δεδομένα της ομάδας. Την επόμενη χρονιά (1995-96), σημείωσε ένα γκολ λιγότερο (16) στο πρωτάθλημα, η ομάδα του δεν τα πήγε το ίδιο καλά συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο, έφτασε όμως στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου γνώρισε τη συντριβή με 7-1.

Διάρρηξη Βανδή-Νικολαϊδης: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού.

ΑΕΚ
Μετά από ένα μεγάλο “σίριαλ” που διήρκεσε δύο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, ο Νικολαΐδης υπέγραψε τελικά συμβόλαιο στην ΑΕΚ, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που υπήρξαν ώστε να αποδεχθεί την πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι από το καλοκαίρι του 1995 ήθελε να πάει στην ομάδα που αγαπάει (την ΑΕΚ) και για τον λόγο αυτό ήταν επηρεασμένος κατά την τελευταία του χρονιά στον Απόλλωνα. Το επόμενο καλοκαίρι (του 1996) κι ενώ οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Απόλλωνα τα είχαν βρει σε όλα, ο νεαρός τότε επιθετικός δεν συμφώνησε, εμμένοντας στην προσωπική του επιθυμία να μεταγραφεί στην ΑΕΚ και τελικά τα κατάφερε.

Δέσποινα Βανδή: Γιώργος Νικολαΐδης Τι Αποκάλυψε Για Τη Μαμά Και Την Αδερφή Του

Εκεί σημείωσε σημαντικά και σπουδαία γκολ, ενώ έγινε η “σημαία” των οπαδών της ομάδας που τον λάτρεψαν. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περίοδο 1998-99 με 22 γκολ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πανηγυρίσει κάποιο πρωτάθλημα. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 1996 και το Κύπελλο τις χρονιές 1997, 2000 και 2002. Το 2000, στον τελικό Κυπέλλου με τον Ιωνικό σημείωσε γκολ με το χέρι, το οποίο ο ίδιος υπέδειξε στον διαιτητή, που δεν το είχε αντιληφθεί, ώστε να το ακυρώσει. Για τον λόγο αυτό βραβεύτηκε με το βραβείο Fair Play από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).

Βανδή – Νικολαίδης: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Πως έφτασαν στο…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Κάθε καλοκαίρι το όνομά του ήταν στη λίστα των μεταγραφικών στόχων πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ η βελγική Άντερλεχτ είχε συμφωνήσει το 2000 με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την προσφορά και έμεινε στην Ελλάδα.

Με την έλευση του Μάκη Ψωμιάδη στην προεδρία της ΑΕΚ, το 2001, άρχισαν τα προβλήματα για τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος κατηγόρησε τον τότε πρόεδρο της ομάδας για απάτες, “μαύρα χρήματα” και εκβιασμούς και εν μέρει κατάφερε να βρει το δίκιο του, όμως για την ΑΕΚ ήταν αργά, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το συμβόλαιό του με την Ένωση έληξε το καλοκαίρι του 2003 και δεν ανανεώθηκε.

Σταύρος Νικολαϊδης: «Δεν θα ξαναδούμε εύκολα τις θεαματικότητες που έκαναν τα Εγκλήματα»

Ατλέτικο Μαδρίτης
Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ντέμης Νικολαΐδης, έφυγε από την Ελλάδα για το εξωτερικό, όταν έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά προτίμησε την ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Σε μια χρονιά γεμάτη τραυματισμούς, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του τους απαιτητικούς Ισπανούς. Σημείωσε 6 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος κυρίως ως επιθετικό δίδυμο με τον νεαρό και ανερχόμενο τότε, αλλά μετέπειτα διάσημο διεθνή Ισπανό φορ Φερνάντο Τόρρες.

Δέσποινα Βανδή-Νικολαΐδης: Τους….. ΧΩΡΙΣΕ Το ‘My Greece’!

Στο τέλος εκείνης της περιόδου η Ατλέτικο του έκανε προσφορά για ανανέωση συμβολαίου, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Νικολαΐδης είχε πάρει την απόφασή του να αποσυρθεί λόγω χρόνιου προβλήματος στη μέση, όπου είχε ήδη χειρουργηθεί, αλλά κυρίως για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, να βγει από την κρίση, γινόμενος εν τέλει πρόεδρός της.

Τηλεόραση
Από το 2018 ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσιάζει την εκπομπή Total Football[1] κάθε Κυριακή βράδυ στο Open TV σχολιάζοντας την αθλητική επικαιρότητα μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους δημοσιογράφους του αθλητικού τομέα

Βασίλης Νικολαΐδης: Πέθανε ο σκηνοθέτης έχοντας νοσήσει και από κορονοϊό

Διεθνής καριέρα
Το ντεμπούτο του στην εθνική Ελλάδας το έκανε το 1995 και τελευταίος του αγώνας ήταν στο Γιούρο 2004 όπου τελικά η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο, στον προημιτελικό κόντρα στην Γαλλία. Αγωνίστηκε συνολικά 54 φορές με τη γαλανόλευκη φανέλα και πέτυχε 17 γκολ, γεγονός που τον κατατάσσει 7ο σκόρερ όλων των εποχών.[3]

Νωρίτερα, στο τέλος του 1999 είχε ανακοινώσει πως αποφάσισε να απέχει από την εθνική Ελλάδας, από κοινού με άλλους δύο συμπαίκτες του τότε στην ΑΕΚ, τον Ηλία Ατματσίδη και τον Μιχάλη Κασάπη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επέστρεψε έπειτα από προτροπή του Ότο Ρεχάγκελ το 2001.Height: 1.74 m
Weight: 72 kg

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner