Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Ο δολοφόνος νεκρός -Ο Δημήτρης δέχεται απειλές 2023-09-10 02:00:50

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», σύμφωνα με το περιοδικό MyTv.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά, µε την καριέρα και την ελευθερία του να κρέμονται από μια κλωστή.

Πυροβολούν τον Αντρέα

Όπως αναφέρει το περιοδικό, τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο Αντρέας πηγαίνουν στο σπίτι του νεαρού που θεωρούν πως είναι ο μανιακός δολοφόνος που ψάχνουν όλον αυτόν τον καιρό, µε σκοπό να τον στριμώξουν ακόμη περισσότερο.

Ο τελευταίος, βλέποντάς τους μπροστά του, πανικοβάλλεται και προσπαθεί να ξεφύγει πυροβολώντας δύο φορές τον Αντρέα. Ο Δημήτρης, θέλοντας να τον σταματήσει και να εμποδίσει τη διαφυγή του, τον πυροβολεί και εκείνος µε τη σειρά του.

Όταν, ωστόσο, θυμάται πως ο νεαρός έχει αιμορροφιλία, µε αποτέλεσμα να µην πήζει το αίμα του και να κινδυνεύει να πεθάνει από αιμορραγία, παθαίνει σοκ. Έτσι, αφού ειδοποιεί ένα ασθενοφόρο για τον Αντρέα, στη συνέχεια βάζει γρήγορα στο αυτοκίνητό του τον νεαρό και τον μεταφέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός αφήνει τελικά την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αντρέας ξεφεύγει τον κίνδυνο. Τα νέα του θανάτου του δολοφόνου διαλύουν τον Δημήτρη, που πλέον είναι απαρηγόρητος.

«Ήξερα πως ήταν άρρωστος και όμως τον πυροβόλησα. Έχω στα χέρια µου το αίμα του», λέει κλαίγοντας στην Άννα. Παρότι τόσο εκείνη όσο και ο Σταύρος προσπαθούν να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει πως βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, δεν τα καταφέρνουν. Οι τύψεις και οι ενοχές βασανίζουν διαρκώς τον εισαγγελέα και σαν να µη φτάνει αυτό έχει να αντιμετωπίσει και την εκδικητική µανία του παππού του νεαρού, o οποίος τον απειλεί.

«Σκότωσες τον εγγονό µου, ήταν αθώος. Μόνο αυτόν είχα στη ζωή. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι µου για να σαπίσεις στη φυλακή. Εσύ και η οικογένειά σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό», του λέει οργισμένος και µε τα µάτια του να πετούν σπίθες.

Έπειτα, δίνει εντολή στον δικηγόρο του, τον Αλέκο, όχι µόνο να καταστρέψει ολοκληρωτικά την καριέρα του Δημήτρη αλλά και να τον οδηγήσει άμεσα στη φυλακή, παίρνοντας έτσι εκδίκηση για τον θάνατο του εγγονού του. Ο Αλέκος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση µε την εξέλιξη αυτή, αφού συνειδητοποιεί πως τώρα επιτέλους έχει την ευκαιρία που χρειάζεται για να δώσει τη χαριστική βολή τόσο στον Δημήτρη όσο και στην Άννα.

Έτσι, την επόμενη μέρα, ο αδίστακτος δικηγόρος επισκέπτεται τον αρχηγό της Αστυνομίας και καταγγέλλει πως τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Αντρέας έκαναν κατάχρηση εξουσίας σκοτώνοντας έναν άνθρωπο που ήταν αθώος µε σκοπό να φορτώσουν σε εκείνον όλους αυτούς τους φόνους και να κλείσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Ο Μαρκέτος τρελάθηκε μετά την απαγωγή της γυναίκας του και έφτασε στο σημείο να κατηγορεί έναν άνθρωπο που ήταν επίσης όμηρος του δράστη. Πιστέψτε µε, ο αληθινός δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος», λέει ο δικηγόρος στον αρχηγό της Αστυνομίας, προβληματίζοντάς τον.

Λίγο αργότερα, έξω από την εισαγγελία ο Αλέκος φωνάζει δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία διασύροντας την αξιοπιστία τόσο του Δημήτρη όσο και του Αντρέα, τονίζοντας πως σκότωσαν έναν αθώο. Όπως είναι αναμενόμενο, τα νέα αυτά διαδίδονται αστραπιαία, κάνοντας έξαλλο τον αρχηγό της Αστυνομίας. Ο τελευταίος, δίχως να χάνει χρόνο, πηγαίνει στην εισαγγελία και ανακοινώνει στον Σταύρο πως ο Δημήτρης και ο Αντρέας βρίσκονται πλέον σε διαθεσιμότητα και πως ο ίδιος σκοπεύει να ερευνήσει την υπόθεση µε τον δολοφόνο.

«Αν διαπιστώσω πως έχουν γίνει παραπτώματα, τότε ενδέχεται και ο Δημήτρης και ο Αντρέας είτε να χάσουν τη δουλειά τους είτε να μεταφερθούν κάπου αλλού», λέει στον Σταύρο. Ύστερα από αυτό, ο Αντρέας και ο Δημήτρης κυριεύονται από πανικό. Ο τελευταίος, συνειδητοποιώντας πως η καριέρα του κινδυνεύει να διαλυθεί και πως ενδέχεται να βρεθεί στη φυλακή, σαστίζει. Η Άννα στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του και αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο για να αποδείξει πως πράγματι ο νεαρός ήταν ο δολοφόνος και πως ο Δημήτρης βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις αγαπημένες σας σειρές στο MyTV που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καζάκας: «Μου έδωσαν κάτι πιο δυνατό, βγήκα στους δρόμους γυμνός»

Τζωρτζίνα Λιώση – Ντένης Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δυο ηθοποιοί -Το τρυφερό βίντεο από τον γάμο τους

Μαίρη Μηλιαρέση: «Αποχώρησα για να μεγαλώσω την κόρη μου και μετά δεν είχα πρόσβαση στην τηλεόραση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :