Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

«Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου» 2023-09-13 12:15:47

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και την τελευταία δύσκολη τετραετία που πέρασε με το διαζύγιο, την αρρώστια και τον θάνατο της μητέρας της.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν όντως δύσκολα. Με το που ολοκληρώθηκε το διαζύγιο μου, κάποιους μήνες μετά αρρώστησε η μαμά μου. Την ασθένεια και τον θάνατό της τα πέρασα με την οικογένεια μου και τους πολύ στενούς φίλους μου και ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσω τα επακόλουθα του διαζυγίου, με μια συνεχιζόμενη ταλαιπωρία και δικαστήρια – γιατί αυτό είχε ξεκινήσει να συμβαίνει πολύ καιρό πριν το μάθετε εσείς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος», εξομολογείται αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στον δημοσιογράφο για τις δυσκολίες που βίωσε.

Σίσσυ Χρηστίδου

Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;

Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…

Αν γύρναγες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι;

Ναι. Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η εισβολή της δημοσιότητας τότε σου στοίχισε πολύ;

Η εισβολή της δημοσιότητας με φοβίζει μόνο ως προς τα παιδιά. Δυο παιδιά που παλεύω με όλο μου το είναι να κρατήσω στην παιδική πραγματικότητα, όπου δικαιούνται να βρίσκονται. Κατά τα άλλα, προσωπικά αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν.

Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά,, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία..

Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση.

Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Χαλκιάς: Ξεσπά για το metoo -«Ας απομονωνόμασταν, δεν θα φτάναμε ως εδώ»

 Ο πρώτος από εμάς: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του ΑΝΤ1

 Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Η εμφάνιση παίζει ακόμη καθοριστικό ρόλο στις ευκαιρίες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :