Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Γιάννης Μποστατζόγλου Δήμητρα Παπαδήμα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΓΑΜΟΣ, ΚΟΡΗ! «Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι. Και οι δυο μας ωριμότητες είναι διαφορετικές, συμπληρώνουν η μία την άλλη», είπε αρχικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν».Η ηθοποιός τόνισε πως παρά τα χρόνια, που περνάνε, η σχέση της με τον συνάδελφό της μπορεί να έχει περάσει από σαράντα κύματα, όμως καλά κραττεί.

Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Μποσταντζόγλου

«Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άνδρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου, όμως όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη. Απλά, ποτέ δεν γούσταρα τα φράγκα», δήλωσε στη συνέχεια.

Όσο για τον χρόνο που περνάει, η ίδια αναφέρει ότι δεν την τρομάζει και αντιθέτως, γελάει με αυτόν.

«Προς το παρόν, γελάω με τον χρόνο. Είμαι 59 ετών και κρατιέμαι πολύ καλά, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις. Σίγουρα με επηρεάζει ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας», ανέφερε.

Όπως εξήγησε αργότερα, θα έκανε ένα μπότοξ για να νιώσει ανανεωμένη, όμως δεν θα πείραζε την εικόνα της.

Δήμητρα Παπαδήμα

«Οι παρεμβάσεις αυτές, είναι μια νεότητα ψεύτικη. κι εγώ δεν την αντέχω την ψευτιά», τόνισε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα το βΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του ζευγαριού:

Δήμητρα Παπαδήμα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γέννηση 24 Σεπτεμβρίου 1963 (58 ετών)
Αθήνα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός, Συγγραφέας
Οικογένεια
Σύντροφος Γιάννης Μποσταντζόγλου
(1992-σήμερα)
Τέκνα Θαλασσινή Bοσταντζόγλου
Αδέλφια Μαρία Παπαδήμα

Η Δήμητρα Παπαδήμα (Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 1963-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και συγγραφέας.

Δήμητρα Παπαδήμα: «Σοκάρομαι που λέω την ηλικία μου»

ειμαρρώδης και ευθύς η Δήμητρα Παπαδήμα στην συνέντευξή της στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη. Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, την ηλικία της , τις οικονομικές δυσκολίες και για πολλά ακόμα…

«Είναι μια σοκαριστική ηλικία. Τη λέω για να την πιστέψω γιατί δεν την πιστεύω. Είμαι 58 χρονών και σοκάρομαι που το λέω.

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα που έκλαιγε! Είχαμε περάσει πολύ δύσκολα»

Γυμνάζομαι πολύ και συνιστώ αντί για κρέμες τα λάδια. Κάνω το ντους με σαπούνι απλό και στην συνέχεια βάζω από πάνω μέχρι κάτω λάδι χαμομηλιού, αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα για τη ρουτίνα ομορφιάς της, ενώ αποκάλυψε και τη συνταγή για μια φυσική μάσκα προσώπου.

Δήμητρα Παπαδήμα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό

Έπεισα και τον Γιάννη (Μποσταντζόγλου) να κάνει γυμναστική. Αλλά δεν γυμναζόμαστε μαζί, γιατί τσακωνόμαστε. Ο Γιάννης είναι ένας μεγάλος μπέμπης. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και νιώθω πολύ έξυπνη που αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδί. Γιατί δεν θα το κρύψω είχα πάρα πολλές προτάσεις να κάνω παιδιά με άλλους. Ήμουν περιζήτητη ως μάνα, δεν ξέρω γιατί, αν και φοβόμουν πάρα πολύ τη μητρότητα. Διάλεξα τον Γιάννη για τον όγκο του. Έβλεπα υγεία. Είμαστε 30 χρόνια μαζί.

Τώρα του λέω να κάνουμε ένα γάμο με λουλούδια στην παραλία, αλλά δεν του αρέσουν αυτά του Γιάννη. Τώρα μένουμε πολύ μαζί με τον Γιάννη, αλλά υπήρξε ένα διάστημα που ήμασταν χώρια στα σπίτια. Είχα τις προτάσεις μου.

Πέρασα δύσκολα οικονομικά, αλλά τα έβγαλα πέρα ολομόναχη με ένα παιδί, βοηθώντας και τον Γιάννη.

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

Φοβόμουν πάρα πολύ να γίνω μάνα. Θεωρούσα ότι είμαι ανίκανη να γίνω μάνα γιατί έχω πολλά ψυχολογικά. Όταν τα κατάφερα μετά έλεγα να το ρίξω, μετά με έπεισε ο Γιάννης να κρατήσω το παιδί.

Όταν βάζουμε να μιλάνε παιδάκια για το θέμα της υπογεννητικότητας, δεν προσβάλλει αυτό την παιδική αθωότητα; Είναι αίσχος αυτό που έγινε.

Έψαχνα να βρω σε ποιον να απευθυνθώ για να βρίσω και να πω αίσχος, μέχρι που είδα το σποτ που βρίζουν τη σαραντάρα. Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο αυτό να δω τι είναι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ναι, μια γυναίκα χάνει το τρένο. Πόσες γυναίκες την εποχή που ζούμε θέλουν να κάνουν παιδιά; Για να κάνουν τι; Για να φοράνε μια σερβιέτα στο στόμα; Για να μην μπορούν να εκφραστούν; Γιατί να θέλει μια γυναίκα να κάνει παιδί;

Η Ελένη ήταν στην τηλεόραση πριν από εμένα. Έφυγα από την εκπομπή με τον φίλο μου τον Ιάσονα γιατί με αποκαλούσε πανέμορφη. Έφυγα και πήγε η Ελένη και τα κατάφερε περίφημα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: "Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή"

Προσωπική ζωή
Από το 1992 είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή (γενν. 1995).

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή»

“Δεν έχω εμβολιαστεί… Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια”, λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κινήθηκε σε διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η ηθοποιός μίλησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα.

Σοκάρει η Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου παραβίαζε το εσώρουχο πάνω στη σκηνή»

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια.

 

Δήμητρα Παπαδήμα! Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, είχε δεχτεί παρενόχληση από γνωστό πρωταγωνιστή.

Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο», είπε έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1990-1991 Cocktail MEGA Η Ίδια Συμπαρουσιάστρια
1991-1992 Εκμέκ παγωτό MEGA Νίκη Πετράκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1992 Μπελάδες για δύο MEGA Επεισόδιο: “Επικίνδυνα παιχνίδια”
1992-1993 Χειμερινή έξοδος ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1993 Ο ήχος της σιωπής ΕΤ1 Αθηνά Φωκά Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Casa di Macaroni MEGA 1 επεισόδιο

1993-1994 Παράλληλοι δρόμοι MEGA Ντόρα Γιαννίδη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1994 Έρωτας και πάθος MEGA 1 επεισόδιο
Dr Τζούλια και Ms Χάιδω STAR αδελφή Ακύλα Επεισόδιο: “Το δείπνο των αποκαλύψεων”
Οι δικηγόροι της Αθήνας STAR Τζέσικα Επεισόδιο: “Το απομεσήμερο του τρόμου”
1995 Τολμηρές Ιστορίες ANT1 Ναταλία Επεισόδιο: “Ναταλία”
Το γελοίον του πράγματος ANT1 ερωμένη Μίμη Επεισόδιο: “Οι αουτσάιντερς”
Τολμηρές Ιστορίες ANT1 Επεισόδια: “Ενοχές”

Η Δήμητρα Παπαδήμα για τη σεξουαλική παρενόχληση – «Έχω δώσει σφαλιάρες, έχω διαλύσει γραφεία»

1996 Τα χρώματα της αγάπης ΕΤ1 Αγγελική Επεισόδιο: “Αγγελική”
1996-1997 Το χρώμα του φεγγαριού ANT1 7 επεισόδια
1997 Εκείνες κι εγώ ANT1 Μαριάννα Τσακμακίδου Επεισόδιο: “Καζανόβας”
Μια νύχτα σαν κι αυτή ANT1 Επεισόδιο: “Απ’ τα σύνορα”
Σοφία Ορθή ANT1 Νίκη Στεργιοπούλου 1 επεισόδιο
1998 Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή ANT1 Βέρα
1998-1999 Δύο Ξένοι MEGA Μάρα Θεοφάνους Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1999 Κωνσταντίνου και Ελένης ANT1 Μαρίνα Μανταρινάκη Επεισόδιο: “Γλυκιά μου εξαδέλφη”
2000-2001 Δε θα μου κάνετε το σπίτι… ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Ου Μοιχεύσεις ALPHA Πρωταγωνιστικός Ρόλος

2001-2002 Απαγορευμένη Αγάπη MEGA Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004 Η Νταντά MEGA Βίκυ Παπαδάκη 1 επεισόδιο
Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ MEGA 2 επεισόδια
2004-2006 Βέρα στο δεξί MEGA Ράνια Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Επεισόδιο: “Οι Μενούνοι”
2007 Ιστορίες Μυστηρίου ANT1 Επεισόδιο: “Ενόραση”
Safe Sex TV Stories MEGA Δήμητρα Επεισόδιο: “Μια πισίνα γεμάτη ψέματα”
2007-2008 Ο Γητευτής ANT1 Σοφία Δουκάκη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021 Ήλιος ANT1 Έλσα Παναγιωτίδη Guest εμφάνιση

Δήμητρα Παπαδήμα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1992 Meine Tochter gehört mir Βέρα
1993 Άσπρο-Κοκκινο
1997 No budget story Μαρία
2002 Sun of the beach

Θέατρο
Έτος Τίτλος Χώρος
2001 Don’t worry, be happy Θέατρο Σταθμός
2007-2008 Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Θέατρο Άλφα
2010-2012 Ζωή ποδήλατο Θέατρο Ακάδημος
2014 Δεσποινίς Μαργαρίτα Θέατρο Αθήναιον
2016 Cavewoman Θέατρο Coronet
2017 Δεσποινίς Τζούλια Cartel Τεχνοχώρος
Φιλησέ με σαν και πρώτα περιοδεία
2018 Άντρες έτοιμοι για όλα Περιοδεία
2019 Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση Θέατρο Αθήναιον
2019-2020 Μαρίκα Κοτοπούλη – Το αγρίμι Θέατρο Άλφα | Θέατρο Αθήναιον
2020-2021 Τα ρούχα Θέατρο ΠΚ

 

Γιάννης Μποσταντζόγλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
12 Σεπτεμβρίου 1951 (70 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελληνική
Σπουδές Δραματική σχολή Τέχνης Καρόλου Κουν
Ιδιότητα ηθοποιός
Σύζυγος Δήμητρα Παπαδήμα
Σύντροφος Δήμητρα Παπαδήμα
(1991-σήμερα)
Τέκνα Μέντης Βοσταντζόγλου
Θαλασσινή Βοσταντζόγλου
Γονείς Μποστ
Μαρία Βοσταντζόγλου
Αδέλφια Κώστας Βοσταντζόγλου

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου (γεν. Ιωάννης Βοσταντζόγλου) είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Σεπτεμβρίου 1951.

Σπουδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και επιπλέον τελείωσε τη θεατρική σχολή Κατσέλη το 1972. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ της τηλεόρασης, ερμηνεύοντας χαρακτηριστικούς ρόλους. Επίσης, έχει εργασθεί ως αφηγητής σε εκπομπές του ραδιοφώνου[1]

Επί αρκετά χρόνια υπήρξε υδατοσφαιριστής στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού.

Είναι γιος του ζωγράφου Μποστ. Έχει, επίσης, μεταγλωτίσει τον χαρακτήρα του Λοχία και στις τρεις ταινίες της σειράς Αυτοκίνητα. Ζει στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην περιοχή της Ακρόπολης. [2]

Γιάννης Μποσταντζόγλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Έτος Τίτλος Κανάλι Σημειώσεις
1977 Vaincre a Olympie Τηλεταινία γαλλικής παραγωγής
Αναγράφεται ως Jean Bostantzoglou

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Το Βασικά καλησπέρα σας, αυτή τη μαλ..ία, δεν την έχω δει»

«Σου ορκίζομαι, δεν την έχω δει», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη στο «DocVille» και την Έμυ Ντούρου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για την ταινία «Βασικά καλησπέρα σας», όπου υποδύθηκε τον Κυριάκο.

 

Από τον Κουν και τον Κατσέλη πώς πέρασες στον Δαλιανίδη;

Λες τώρα για το «Βασικά καλησπέρα σας». Αυτή η μαλ…α είναι η πιο πολυπαιγμένη νεοελληνική ταινία. Σου ορκίζομαι, δεν την έχω δει. Είναι 40 χρόνια ταινία. Μόνο αποσπάσματα έχω δει. Να κάτσω εγώ να δω ταινία που παίζω; Ούτε τα καλά μου βλέπω ούτε τα κακά μου.

Γιατί;

Καθόμουν στην αρχή και έλεγα θα τα φυλάξω κλπ. Τότε μαζεύαμε κασέτες. Μάζεψα πολλές, παίζαμε σε 50-100 επεισόδια σε κάθε σίριαλ. Κάποια στιγμή λέω δεν χωράνε στο σπίτι μου και αποφάσισα να τα σβήσω. Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξος να τα φυλάω για να τα δω στα γεράματα.

Δεν είναι μόνο η ματαιοδοξία, ίσως κάποιοι να τα βλέπουν για να εντοπίσουν και λάθη.

Ειδικά στο θέατρο δεν μπορείς να διορθώσεις τα λάθη με αυτό τον τρόπο. Δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί ο εγκέφαλος τι έκανα εγώ 50 χρόνια πίσω για να το διορθώσω. Το θεωρώ λίγο μπλοφάκι αυτό. Αυτά τα λένε διάφοροι μανιαμούνιες του θεάτρου.

Ο γοητευτικός γιος του Γιάννη Μποσταντζόγλου, εγγονός του Μποστ, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Αγρίμι», για τη ζωή και την προσωπικότητα της Μαρίκας Κοτοπούλη, στο Θέατρο Άλφα, ένα έργο των Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου, βρέθηκε ένα από τα παιδιά του ζευγαριού, η Θαλασσινή, αλλά και ο γιος του Γιάννη Μποσταντζόγλου από τον πρώτο του γάμο, Μέντης, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.in 20454 5df0f3cf2916e

Η οικογενειακή φωτογραφία τους παρουσιάζει ενδιαφέρον για δύο λόγους: και για την αγάπη και το «μόνιασμα» που αποπνέει, σε αντίθεση με τις δυσκολίες και εντάσεις με τις οποίες έχουν συνδεθεί οι μεικτές οικογένειες, αλλά και για τη γοητευτική εμφάνιση του Μέντη, που έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του, τον εμβληματικό σκιτσογράφο Μποστ. Επίκεντρο, το καθαρό, γαλάζιο βλέμμα του, που αποτυπώνεται αμέσως στη μνήμη.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αποκαλύπτει για το πρόωρο τέλος του Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου φαίνεται πως διατηρεί καλές σχέσεις όχι μόνο με τον γιο από τον πρώτο του γάμο – οποίος είναι στην αεροπορία, όπως έχει πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του – αλλά και με την πρώην γυναίκα του, Μιμίκα, για την οποία έχει πει: «Γνωριστήκαμε στο κολυμβητήριο. Αγαπούσα πολύ την άθληση. Από μικρός έκανα ακόντιο, χάντμπολ, πάλη, βόλεϊ, αλλά η τρέλα μου ήταν το πόλο. Πού με έχανες, πού με έβρισκες, στο κολυμβητήριο δίπλα στο Ζάππειο. Χωρίσαμε με την πρώτη γυναίκα μου και -σημειωτέον- έχουμε ως σήμερα μια καταπληκτική σχέση. Προχθές πίναμε καφεδάκι μαζί».

 

1980 Αστροφεγγιά ΕΡΤ Guest
1983 Τα Καθημερινά ΕΡΤ Guest
1984 Τα Στρουμφ ΕΡΤ φωνή, ελληνική μεταγλώττιση
1985 Η ζωή του Αττίκ ΕΡΤ2 Guest
1986-1987 Το σωστό να λέγεται ΕΤ2 συγγραφή κειμένων εκπομπής
1987 Πόντιος Πιλάτος ΕΤ2 Guest
1987-1989 Τα παιδία παίζει ΕΤ2 Συμπαρουσιαστής
1988 Φώτα παρακαλώ ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
Μια μέσα, μια έξω ΕΤ2 Guest
Τ’ αδέλφια ΕΤ2 Guest
1991 Οι δύο ορφανές ΑΝΤ1 Επεισόδιο: “Οικιακή βοηθός”
Οδός Ιπποκράτους ΕΤ1 Guest
1992 Ανατομία ενός εγκλήματος ΑΝΤ1 Επεισόδιο: “Χωρίς έλεος”
Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά ΑΝΤ1 Guest
Δέκα Μικροί Μήτσοι MEGA Guest
Στενές επαφές τρύπιου τοίχου ΕΤ1 4ο επεισόδιο
Οικογένεια Μουσαμά ΑΝΤ1 Guest

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία!

Ο ισοβίτης ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
1993 Οι τρεις σωματοφύλακες ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
1994 Παντρεμένοι… ανύπαντροι MEGA Guest
Έρωτας και Πάθος MEGA Guest
Το τελευταίο αντίο MEGA Guest
1996 Μίλησε μου για έρωτα ΕΤ2 Τηλεταινία
1997 Δύο Ξένοι MEGA Guest
1997-1998 Το χρήμα στο λαιμό σας ΕΤ1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
1998 Εγκλήματα ΑΝΤ1 Guest
Υπεράνω όλων η πατρίς ΣΚΑΪ Guest
2000 Κωνσταντίνου και Ελένης ΑΝΤ1 Επεισόδιο: “Σφαίρες πάνω απ’ το Μαρούσι”
Θα σε δω στο πλοίο ALPHA Guest

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή MEGA Πρωταγωνιστικός ρόλος
2001 Οικογένεια Καράμπελα ΑΝΤ1 Guest
2002-2004 Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ANT1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
2004 Πάμε στοίχημα ALTER Τηλεταινία
2004-2005 Solo καριέρα ΑΝΤ1 Πρωταγωνιστικός ρόλος
2005 Ποιος γελάει τελευταίος ALTER Τηλεταινία
2005-2006 Το κόκκινο Δωμάτιο MEGA 4 Επεισόδια
2006 Αγνώστου διαμονής ΕΤ1 10ο επεισόδιο
Οδός Παραδείσου 7 ALPHA Πρωταγωνιστικός ρόλος
2006, 2007 Safe Sex MEGA 2 επεισόδια

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα που έκλαιγε! Είχαμε περάσει πολύ δύσκολα»

2007 Big Bang MEGA 15ο επεισόδιο
2012 Το αμάρτημα της μητρός μου ΑΝΤ1 Guest
2014 Δία ταύτα ALPHA Επεισόδιο: “Ο Μπάμπης”
2014-2016 Πρώτη σταγόνα ΑΝΤ1 Κύπρου Πρωταγωνιστικός ρόλος
2017 Παραμύθι… αλλιώς ALPHA Πρωταγωνιστικός ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος
1977 Happy Day
1978 Άρχοντες
1980 Παραγγελιά!
1982 Βασικά… καλησπέρα σας: Οι ραδιοπειρατές
1996 Άδης
1997 Καμιά συμπάθεια για το διάβολο
1998 Προστάτης Οικογένειας
1999 Η ληστεία
2001 Ο καλύτερος μου φίλος

Αυτός είναι ο γιος του Γιάννη Μποσταντζόγλου

Ροζ ολοταχώς
2002 Η Φούσκα
2003 Κλαις;
2004 Quo vadis?
Μετεωρήτες
2005 Όμηρος
Η καρδιά του κτήνους
2009 Το δώΡΟ
2010 Ο μοναχικός αστακός
2011 Χωρίς Όρια
Πανταχόθεν ελεύθεροι
Sapila xeftila tekila
2012 L
Poker Face
2013 Η Τελική Αποπληρωμή
2014 Το πουλί της Κύπρου
2015 Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης
Νορβηγία
Ειμαρμένη
Προσωπική ζωή
Από το 1991 είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Δήμητρα Παπαδήμα και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θαλασσινή (γενν. 1996). Επίσης, έχει κι έναν γιο, τον Μέντη (γενν. 1979) από προηγούμενο γάμο του.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :