Γιάννης Πλούταρχος Ποσα παιδιά εχει;

Γιάννης Πλούταρχος Ποσα παιδιά εχει; 20 χρόνια και έχουν 5 παιδιά – Παναγιώτα Κακοσαίου Ελεωνόρα Κακοσαίου, Κωνσταντίνος Κακοσαίος, Κατερίνα Κακοσαίου, Γιώργος Κακοσαίος

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Βικιπαίδεια
Πληροφορίες γέννησης: 18 Δεκεμβρίου 1970 (ηλικία 53 έτη), Μαυρόγεια
Παιδιά: Γιώργος Κακοσαίος, Κατερίνα Κακοσαίου, Κωνσταντίνος Κακοσαίος, Ελεωνόρα Κακοσαίου, Παναγιώτα Κακοσαίου
Σύζυγος: Μαρία Κακοσαίου
Γονείς: Κατερίνα Κακοσαίου, Παναγιώτης Κακοσαίος
Είδος τέχνης: λαϊκό τραγούδι

Η κούκλα σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου «Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Ο Πλούταρχος αποκαλύπτει γιατί έκανε 5 παιδιά

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς», είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του.

«Ως οικογενειάρχης, τουλάχιστον, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Νομίζω ότι τα ‘χω καταφέρει καλά. Τώρα, πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί έχω ακόμα μικρά παιδιά, θα το δείξει η πορεία της ζωής, όταν θα έρθει η ώρα να κάνω τον απολογισμό», κατέληξε.

Αγνώριστες οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου – Μεγάλωσαν και έγιναν κουκλάρες


Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και οι κόρες του αγαπημένου τραγουδιστή έχουν μεγαλώσει και έχουν γίνει σωστές κούκλες.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με την κόρη του, Κατερίνα, η οποία έχει πάρει επίσης το ταλέντο του στη μουσική.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε να δημοσιεύεται στα social media με την 23χρονη Κατερίνα και τις δύο μικρότερες αδερφές της, Ελεονώρα και Παναγιώτα. Και οι τρεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι απλά κούκλες!

Γιάννης Πλούταρχος Ποσα παιδιά εχει; 2

Βιογραφικό Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos

x