Γιώργος Θεοφάνους! ”Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους.”

Γιώργος Θεοφάνους! ”Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους.” Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» όπου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού.

Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους: Απόδραση με τα τρία παιδιά τους στις Σπέτσες!

Ο καταξιωμένος συνθέτης μίλησε για την μουσική εκπομπή του στο Open, για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο, καθώς όπως τόνισε τον έχει βιώσει και εκείνος στην Κύπρο.

Γιώργος Θεοφάνους! ''Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους.''

«Ο πόλεμος είναι μια τηλεθέαση. Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Είμαστε για πολύ ξύλο οι άνθρωποι. Όλο αυτό μου θυμίζει την ταινία Truman Show με το υπέροχο φινάλε. Με το που τελειώσει ο πόλεμος με τον Πούτιν θα αλλάξουμε κανάλι; Μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πεθαίνουν άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες.

Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με τον πόλεμο, τον έχω περάσει τον πόλεμο στο πετσί μου. Ήμουν πέντε χρονών στον πόλεμο με τους Τούρκους. Έχω περάσει μέρες και νύχτες στα καταφύγια, να χάνω ανθρώπους γύρω μου. Δεν πρέπει να το ζούμε αυτό σήμερα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.


Δημοσιεύτηκε

σε

,

από