Γιώργος Λαμπάτος! Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ σπίτι του

Γιώργος Λαμπάτος! Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ σπίτι του Χειρουργήθηκε ο Λαμπάτος – Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ – Τι συμβαίνει με το σπίτι που του παραχώρησαν;

το πρωί της Τρίτης 6/2.

Γιώργος Λαμπάτος: Με Οικονομόπουλο η πρώτη ανάρτηση μετά τη νέα αρχή στη ζωή του

Ο ηθοποιός, όπως είπε, αμέσως μετά το χειρουργείο και το εξιτήριο που θα πάρει από το Λαϊκό Νοσοκομείο, θα επιστρέψει στο σπίτι που ζει τα τελευταία χρόνια, αυτό των 15 τ.μ καθώς στο σπίτι που του παραχωρήθηκε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, ζει ακόμα ο προηγούμενος ένοικος. Οπότε θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να φύγει.

Γιώργος Λαμπάτος Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ σπίτι του
Γιώργος Λαμπάτος! Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ σπίτι του 2

Παράλληλα, ο Γιώργος Λαμπάτος ευχαρίστησε για την προβολή του θέματος, για άλλη μια φορά, καθώς όπως είπε βοηθήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο όταν έγινε γνωστό.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Λαμπάτος για τις εξελίξεις στη ζωή του: «Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι»


Ο ίδιος, ζήτησε και δημόσια συγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή για τα όσα είχε πει για εκείνον, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση.

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει χρήματα από εκείνον καθώς μεταξύ άλλων, οι 4 τραπεζικοί λογαριασμοί του έχουν κατασχεθεί

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!