Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming οι καλές εξετάσεις


Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming οι καλές εξετάσεις 2023-11-01 12:45:00
Τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη περί υποκρισίας στο Mega Καλημέρα μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να τάσσεται υπέρ των λεγομένων της παρουσιάστριας. Στην συζήτηση μπήκαν οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη και η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα για τις ιατρικές εξετάσεις.
Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι δεν είναι επιχείρημα κατά του bodyshaming οι καλές εξετάσεις, ενώ ανέφερε ότι έχει υπάρξει πρωτοσέλιδο εφημερίδας με τίτλο «Ο Λιάγκας είναι χοντρός».
«Έγινε Λιάγκας η Μελέτη. Πλάκα κάνω. Είναι εξαιρετική από μόνη της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η Δανάη Μπάρκα άκουσα τι είπε χθες. Είπε για τις ιατρικές εξετάσεις. Είναι προσωπικά δεδομένα και δεν οφείλει κανένας να δώσει τις εξετάσεις του. Η Δανάη Μπάρκα είναι μία νέα κοπέλα, αν φτάσει στα 50 όπως είμαι εγώ, ας πάει να κάνει τις ίδιες εξετάσεις. Μακάρι η κοπέλα να είναι υγιέστατη. Δεν είναι αιχμή. Εγώ που πηγαίνω στον γιατρό και κάνω εξετάσεις και βγαίνουν καλές, αν δει ο,τιδήποτε και είναι τσιμπημένο, ξέρετε τι μου λέει; «Χάσε βάρος».
Μου κάνει μπούλινγκ ο γιατρός; Πάει κάποιος με παραπάνω κιλά στον γιατρό, υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να του πει να μείνει όπως είναι; Δεν είναι επιχείρημα οι εξετάσεις. Μην τρελαθούμε! Αυτό θέλω να πω. Γιατί ένας άνθρωπος πάνω από τα 50, 60, κι έχει ένα μικρό προβληματάκι, το πρώτο που του λέει ο γιατρός είναι αδυνάτισε. Δεν είναι επιχείρημα εναντίον του bodyshaming ότι εγώ έχω καλές εξετάσεις.
Το ότι εγώ δεν πρέπει να σε κοροϊδέψω επειδή είσαι χοντρή. Ή εμένα δεν πρέπει να με κοροϊδέψεις επειδή είμαι χοντρός ενώ εγώ έχω δικαίωμα να αυτοσαρκαστώ για τα κιλά μου και μιλάμε για έναν άνθρωπο –για εμένα- που έχω φάει το μεγαλύτερο μπούλινγκ για τα κιλά μου. Υπάρχει εξώφυλλο εφημερίδας «Ο Λιάγκας είναι χοντρός» και δεν έκανα αγωγή και μήνυση. Με φωτογραφία μου από την παραλία. Δεν έχει γίνει για άλλον στην Ελλάδα. Το ότι το πολύ πάχος δεν είναι μία υγιής εικόνα, μην τρελαθούμε, είναι αλήθεια».