Γιώτα Κηπουρού! Βιογραφικό με ΝΕΑ εκπομπή ”Crime Talk, Το Λεύκωμα”

Γιώτα Κηπουρού! Βιογραφικό με ΝΕΑ εκπομπή ”Crime Talk, Το Λεύκωμα” Ο Alpha, ο σταθμός που επενδύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok αποκλειστικά με ειδησεογραφικό και ενημερωτικό περιεχόμενο μετρώντας χιλιάδες ακόλουθους και views από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, προχωρά σε μία ακόμη καινοτομία.

Ανοίγει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό “λεύκωμα” με crime stories.

«Crime Talk Το Λεύκωμα» είναι η νέα ειδική εκπομπή στο TikTok που συνδυάζει το true crime με την έρευνα. Εγκλήματα που συντάραξαν την Ελλάδα, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ιστορίες ανθρώπων που κατηγορήθηκαν και μπήκαν στη φυλακή από λάθος, θα ξεδιπλωθούν για πρώτη φορά μέσα από τις σελίδες του λευκώματος που γράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές στο TikTok. Πολλοί από αυτούς ήταν υπεράνω υποψίας, όπως η “μαύρη χήρα” που σκότωσε τον άνδρα της και έπαιζε θέατρο για μήνες. Το ζευγάρι που χαρακτηρίστηκε “σατανικό” μέχρι να αποδειχθεί πως δεν είχε διαπράξει το έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε. Γυναίκες “αράχνη” που παγίδευσαν στα δίχτυα τους, τους ερωτικούς συντρόφους τους για να ζήσουν τη μεγάλη ζωή. Αλλά και άνθρωποι που φυλακίστηκαν άδικα έχοντας, σήμερα, το στίγμα του εγκληματία. 

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού ερευνά σε βάθος και αποκαλύπτει καθημερινά απίστευτες ιστορίες ανθρώπων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Η πρώτη ιστορία του Λευκώματος, που άρχισε χθες και έχει ξεπεράσει τα 11 χιλιάδες views, αφορά τη Θεοδώτα και τον Δημήτρη που χαρακτηρίστηκαν το σατανικό ζευγάρι της Αρκίτσας. Κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της Θεοδώτας, όμως το δικαστήριο τους αθώωσε ομόφωνα.

Μη χάσετε σήμερα το συγκλονιστικό δεύτερο μέρος της ιστορίας με τις μαρτυρίες του ζευγαριού, αποκλειστικά στο @alphanews_official.    

crime talk
Γιώτα Κηπουρού! Βιογραφικό με ΝΕΑ εκπομπή ”Crime Talk, Το Λεύκωμα” 2
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!