Hit enter after type your search item

Δέσποινα Βανδή: ΔΙΑΙΤΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΣΩΜΑ, ΗΛΙΚΙΑΜία ακόμα φωτογραφία από κείνες που θαυμάζεις την πραγματικότητα! Η Δέσποινα Βανδή χωρίς photoshop. Με μαγιό μάλιστα αποδεικνύει πως είναι από τις λίγες που δεν το χρειάζεται…Δείτε την και σε φωτογραφία λίγο πριν πάει για πρόβα!…

Δέσποινα Βανδή χωρίς ρετούς
Δέσποινα Βανδή χωρίς ρετούς

 

Δέσποινα Βανδή: ΠΡΟΣΟΧΗ! Φωτογραφίες ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ! 1
Δέσποινα Βανδή: ΠΡΟΣΟΧΗ! Φωτογραφίες ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ! 1

Δέσποινα Βανδή: Να σε ΚΑΨΩ…Ντέμη, να σ’ αλλέιψω λάδι! (φωτογραφίες άνευ photoshop) Ήταν εκείνο το καυτό καλοκαίρι – πόπως όλα άλλωστε – στην Αττική. Σε μια από τις κοσμικότερες παραλίες μία καθημερινή μεσημέρι η Δέσποινα Βανδή – πριν χωρίσει με τον Ντέμη Νικολαίδη πράγμα που φαίνεται  νομίζουμε – απολαμβάνει την ηρεμία της και την παρέα της Γωγώς Μαστροκώστα….

Δέσποινα Βανδή: Να σε ΚΑΨΩ...Ντέμη, να σ' αλλέιψω λάδι! (φωτογραφίες άνευ photoshop)
Δέσποινα Βανδή: Να σε ΚΑΨΩ…Ντέμη, να σ’ αλλέιψω λάδι! (φωτογραφίες άνευ photoshop)

Διαβάστε ακόμα: ΤΡΑΓΙΚΗ εξέλιξη! Βανδή – Μπισμπίκης ΤΡΕΧΟΥΝ στους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ! Όλο το παρασκήνιο! Τρομακτικές για κάποιους, τρομερές για κάποιους άλλους οι εξελίξεις για το ζευγάρι της σόου μπιζ που απολαμβάνει την δημοσιότητα χωρίς όμως να θέλει να το δείξει! Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκαν – υπό άκρα μυστικότητα- τους δικηγόρους του, σε μεγάλο γραφείο της Κηφισιάς και συζήτησε μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες για το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δέσποινα Βανδή χωρίς ρετούς
Δέσποινα Βανδή χωρίς ρετούς

οι φήμες αυτές έγιναν πιο έντονες, μετά την ανάρτηση της Soulas Glamorous ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Λευτέρη Πανταζή στην Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια απάντησε, για πρώτη φορά, στις εν λόγω φήμες με χαμόγελο.

[videopress WT47DpJV]

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης θα υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης

Όπως ανέφεραν πηγές του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού στο περιοδικό Ciao, θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, αλλά σε πρώτη φάση θέλουν να το κάνουν με ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφθηκε- υπό άκρα μυστικότητα- τους δικηγόρους του, σε μεγάλο γραφείο της Κηφισιάς και συζήτησε μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες για το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πρόκειται να υπογραφεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με αυτό ορίζονται όλες οι προϋποθέσεις για την κοινή τους πορεία και κυρίως τα οικονομικά τους, με τα οποία η τραγουδίστρια είναι πολύ προσεκτική, καθώς τα δυο παιδιά της είναι δικαιούχοι της περιουσίας της.

Η ανυπομονησία Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη για την κοινή του ζωή
Στο μέλλον, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να προχωρήσει και σε ένα γάμο, αλλά προς το παρόν είναι πανέτοιμο για τις υπογραφές του συμφώνου συμβίωσης και ανυπομονεί να ξεκινήσει την κοινή του ζωή.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Μπισμπίκης βιογραφικό: Ο γάμος, η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και η σχέση με την Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Λουτράκι, 29 Οκτωβρίου 1977) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.

ΦΩΤΙΑ με τη ΣΧΕΣΗ του Γιάννη Πάριου και της Δέσποινας Βανδή!!!

Νεανικά χρόνια
Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας. Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα.

Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.

Adele και Δέσποινα Βανδή: Οπως λέμε Μέρα – Νύχτα… καμία σχέση

Καριέρα
Στη συνέχεια, ξεκίνησε την πορεία του στο θέατρο, με τις παραστάσεις: Βρωμιά, Λυσιστράτη, Καλός στρατιώτης Σβέικ”, Σε στενό οικογενειακό κύκλο”, “Ευμενίδες” κ.ά. Το 2008, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Ακολούθησαν οι σύντομες συμμετοχές του στη σειρά μυστηρίου Σε είδα και στην ερωτική σειρά Αληθινοί Έρωτες στον ALPHA, ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στο ΚΘΒΕ, στις παραστάσεις: Λεωφορείο ο Πόθος, “Ορέστης”, “Ματωμένος Γάμος” και “Ο τουφεκισμός της Σαλονίκης”. Τη σεζόν 2009-2010, έπαιξε στις παραστάσεις “Ερωτική Αναρχία”, “Προμηθέας Δεσμώτης” και “Η Τραβιάτα της Λισαβόνας”.[3]

Δέσποινα Βανδή: Απο την πολύ καψούρα ..στο διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011.[4]

Το 2011, έλαβε μέρος στη σπονδυλωτή ταινία Η Πόλη των Παιδιών. Τον επόμενο χρόνο, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά του ANT1, Είναι στιγμές κι έπαιξε στη θεατρική παράσταση Ακρότητες.Το 2014, είχε έναν μικρό ρόλο στην κωμική σειρά Καλές δουλειές στον ANT1.[5]

ΖΕΥΓΑΡΙ Βανδή – Πάριος! Τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ που ΚΑΡΦΩΣΑΝ τον…ΜΕΓΑΛΟ έρωτα τους.

Τη σεζόν 2014-2015, πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά Δικαίωση στο MEGA κι έλαβε μέρος στα έργα Η τρελή του Σαγιό, Fantastico – Τα δημιουργημένα συμφέροντα, Το τρελό αίμα και Ο χορός του θανάτου στο θέατρο.[6]

Τη σεζόν 2016-2017, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά Η λέξη που δε λες.[7]

Παράλληλα, έπαιξε στις παραστάσεις Καζιμίρ και Καρολίνα, Δεσποινίς Τζούλια – στην οποία ανέλαβε επίσης τη διασκευή και τη σκηνοθεσία – και Θείος Βάνιας. Την ίδια περίοδο, ανέλυσε δραματουργικά και σκηνοθέτησε το έργο Άρης. Τη σεζόν 2018-2019, έπαιξε στα: Cabaret και Άνθρωποι και ποντίκια – το οποίο και σκηνοθέτησε. Παράλληλα, ήταν ο σκηνοθέτης της περιοδείας του Άρη και της θεατρικής παράστασης Πατέρας.

ΒΟΜΒΑ Λευτέρη Λαζάρου για Βανδή: ”Τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, κάπως μου φαίνεται παράξενο”.

Το 2020, πρωταγωνίστησε στην ταινία Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς.

Τη σεζόν 2020 – 2021 πρωταγωνίστησε στον 2ο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη.

Τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί στην νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου, «Κομάντα και Δράκοι» στο MEGA.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή Η Δέσποινα Βανδή (Δέσποινα Μαλέα) (Τύμπιγκεν, 22 Ιουλίου 1969) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια. Στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του The voice το 2014 αναφέρθηκε πως η Βανδή έχει πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως.[1]

Πίνακας περιεχομένων
1 Βιογραφία
2 Προσωπική ζωή
3 Καριέρα
3.1 1993 – 1996: Τα πρώτα χρόνια
3.2 1997 – 1999: Δέκα εντολές – Προφητείες
3.3 2000 – 2003: Υποφέρω – Γεια – Δέσποινα Βανδή: Live
3.4 2003 – 2004: Βήματα στο εξωτερικό
3.5 2004 – 2008: Στην αυλή του παραδείσου – Δέκα χρόνια μαζί

Δέσποινας Βανδή ”Δεν γίνεται να λες ‘δεν πας καλά’ στους δημοσιογράφους”

3.6 2009 – 2011: Υπάρχει ζωή – C’ est la vie
3.7 2012 – 2014: Άλλαξα – Eurovision – The Voice
3.8 Επιστροφή στη Heaven Music, Δε Με Σταμάτησες

3.9 2015 – σήμερα
3.10 2020: Συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους
3.11 2021: Κυκλοφορία τραγουδιού “Πέτρα”
3.12 Βραβεύσεις

 

3.13 Εξωτερικό
3.13.1 MAD Video Music Awards
3.13.2 Ελλάδα-Κύπρος
3.14 Συναυλίες
3.15 Συμμετοχές σε δίσκους

Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες που…θέλει να ΣΚΙΣΕΙ!

3.16 Πωλήσεις
3.16.1 Ελλάδα
3.16.2 Κύπρος
4 Δισκογραφία
5 Παραπομπές
6 Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Βιογραφία

Δέσποινα Βανδή: Ποιος Μπισμπίκης; Βγήκε η ΣΧΕΣΗ με τον Γιάννη Πάριο!!!

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας.[2] από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή[3]. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας,

Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.[4]

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Προσωπική ζωή

Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο της με τον Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου 2021.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :