Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Διονύσης Σχοινάς: “ΧΩΡΙΣΑΜΕ με την Καίτη Γαρμπή, ΕΙΧΑΜΕ και οι ΔΥΟ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”!!! Δεν πιστεύαμε αυτό που ακούσαμε. Προς τι αυτή η εξομολόγηση η απρόσμενη; Η ασυνήθιστη ακόμα και από διάσημους όπως καλή ώρα ο Διονύσης Σχοινάς. Τι εξυπηρετεί εκείνον και πόσο μάλλον την σύζυγο του Καίτη Γαρμπή να γίνουμε…κοινωνοί της προσωπικής ερωτικής τους ζωής και ιστορίας;

Βόμβα μεγατόνων. Είναι γεγονός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μόνος του, χωρίς κανείς να τον πιέσει φυσικά – πως θα μπορούσε άλλωστε για ένα ζήτημα τόσο λεπτό – κανείς, και ομολόγησε κάτι τόσο προσωπικό;

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Διονύσης Σχοινάς: " ΧΩΡΙΣΑΜΕ με την Καίτη Γαρμπή, ΕΙΧΑΜΕ και οι ΔΥΟ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ"!!!
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Διονύσης Σχοινάς: ” ΧΩΡΙΣΑΜΕ με την Καίτη Γαρμπή, ΕΙΧΑΜΕ και οι ΔΥΟ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ”!!!

Καταλήγουμε να μας εντυπωσιάζει περισσότερο η κίνηση ν’ αποκαλύψει τέτοια προσωπικά πράγματα, παρά η αποκάλυψη η ίδια και το περιεχόμενο της!

Ήταν μια φαινομενικά βαρετή μέρα για το πρωινό αντ1 και τους παρουσιαστές του όταν κάθησε απέναντι τους ο Διονύσης Σχοινάς. Η συζήτηση εκίησε από το χαμόγελο του που δεν σβήνει ποτέ σύμφωνα με παρατήρηση του Γιώργου Λιάγκα και πέρασε στην 30ετή σχέση – γάμο με την Καίτη Γαρμπή.

Χώρισαν Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς! Πότε και πως

Αφού λοιπόν ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την περιβόητη πρόταση γάμου που της έκανε στον αέρα της Ρούλας Κορομηλά, αφού είδαμε ξανά το βίντεο εκείνο, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από τον τραγουδιστή πως κανείς το εγνώριζε πως θα κάνει πρόταση γάμου στην τηλεόραση, πλην ενός, αφού περιέγραψε την πρώτη γνωριμία τους, αφού  ακούσαμε για το πόσο σίγουροι ήταν και οι δυο τους εξ’ αρχής πως δεν θα χωρίσουν ποτέ, έσκασε η βόμβα.

Ίσως επίτηδες, ίσως παρασυρόμενος από τον…χείμαρο λεπτομερειών της κοινής τους ζωής, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε και για την περίοδο που είχαν χωρίσει. Μάλιστα. Αυτή την περίοδο για την οποία όλοι κάτα είχαμε ακούσει, αλλά κανείς μας δεν ήταν σίγουρος.

Δημήτρης Σχοινάς βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Μέχρι τώρα! Τώρα που ο Διονύσης Σχοινάς έκανε την μεγάλη αποκάλυψη!

Μια αποκάλυψη με τόση λεπτομέρεια, που παρά το ότι δεν ίλησε και με τις ώρες γι αυτή, τα στοιχεία που έδωσε (παρά το ότι δεν ήρθαμε από τον Άρη) και παρά το ότι είναι τόσο ανθρώπινα, εντούτοις μας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον!

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκλάυψε λοιπόν πως τόε, όχι απλά χώρισαν με την Καίτη Γαρμπή, αλλά είχαν και οι δύο άλλους, νέους – όπως τους αποκάλεσε – συντρόφους.

Ας δούμε λοιπόν, πως έγινε και πως εξελίχτηκε αυτή η αποκάλυψη από τον γοητετικό τραγουδιστή!

Δημήτρης Σχοινάς βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

Διαβάστε ακόμα: Διονύσης Σχοινάς βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές, η καταγώγη και η διαφόρα ηλικίας με την Γαρμπή Ο Διονύσης Σχοινάς (Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 1969)[1] είναι Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός.

Edit
Πρώιμα χρόνια
Ο Διονύσης Σχοινάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου του 1969.

Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από τα 5 του χρόνια, ενώ έμαθε σε μικρή ηλικία κιθάρα.

Στα 16 του γράφτηκε στο Κεντρικό Ωδείο Αθηνών του Κώστα Κλαββά, στο οποίο σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και θεωρία της μουσικής, ενώ παράλληλα άρχισε να τραγουδάει σε μαγαζιά. Αργότερα έλαβε πτυχίο Ανώτερων Θεωρητικών, και Δίπλωμα Αντίστιξης στη Μουσική.

Αρχίζει να εργάζεται σε κέντρα, κάνοντας φωνητικά σε σε συνεργασία με γνωστούς τραγουδιστές.

Ύστερα από γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου η οποία εντυπωσιάζεται με το ταλέντο του Σχοινά τον διαλέγει να συνεργαστούν στον επόμενό της δίσκο με την Sony, ενώ κάνει για τα επόμενα χρόνια συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες (Λευτέρη Πανταζή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Αντώνη Βαρδή, Δημήτρη Κοντολάζο κ.ά.)

Το 1994 ξεκίνησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την Sony Music, ενώ κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, με το όνομα Πρώτη Αγάπη, σε μουσική και στίχους από τον συνθέτη Φοίβο.

Το 1996, κυκλοφόρησε με δική του μουσική και στίχο, το τραγούδι Σ’αγαπώ που περιέχεται στο ομότιτλο άλμπουμ του.

Το 1997, κυκλοφόρησε τον δίσκο Δημόσια Συγγνώμη του Γιάννη Καραλή.

Το 1998, κυκλοφόρησε τον δίσκο Τι σου Ζήτησα, ο οποίος περιέχει συνεργασίες με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Εύη Δρούτσα.

Το 2000 κυκλοφόρησε το CD single σε μουσική και στίχους του Φοίβου με τίτλο Μου Ταιριάζεις, που έγινε 2 φορές πλατινένιο.

Το 2013 κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τραγούδι Μύκονος σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα,[2] αλλά και το Ομορφαίνεις τη Ζωή μου με τον Φοίβο, το οποίο σημείωσε επιτυχία.

Το 2015 κυκλοφόρησε Το Καλοκαίρι με συνεργασία με τον Φοίβο και το 15 Έτη Φωτός μέσω της Spicy Music, ενώ έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο κέντρο 4711.

Από το 2016 μέχρι το 2019, κυκλοφόρησαν τα τραγούδια του σε μουσική και στίχους του Φοίβου και με τίτλους 4 Εποχές (στίχοι Ελένης Γιαννατσούλια), Απομίμηση Αγάπης, Αναλώσιμο Προϊόν, Εδώ Στη δουλειά και Το Πάρτι Μας από την Spicy Music.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2020 ο Σχοινάς υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Στις 24 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τίτλο Αλλάζω σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Πουλή και ενορχήστρωση και παραγωγή του Κώστα Λαϊνά.

Στις 4 Μαΐου 2020 Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι σε ένα ντουέτο με τον Stan για καλό σκοπό με τίτλο <<Όλα Θα Πάνε Καλά>>. Το τραγούδι αυτό έχει ένα έχει αισιόδοξο μήνυμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Μουσική ανήκει στον STAN ενώ οι στίχοι είναι του Ζήνωνα Ζιντίλη και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την ICON MUSIC.

Προσωπική ζωή

Στη δεκαετία του 1990 διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου.

Τη Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner