Δώρα Χρυσικού καρκίνος ”Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής”

Δώρα Χρυσικού καρκίνος ”Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής” “Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά παρ’ όλα αυτά το παλεύει”, εξομολογείται η Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού ήταν καλεσμένη στην Ελένη και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός τόνισε, επίσης, πόσο σημαντική ήταν και η δουλειά για την ψυχολογία της εκείνη την περίοδο.

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με αφόρισε η εκκλησία, φανατισμένοι με έπιαναν από τα μαλλιά…»

«Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Επί της ουσίας η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ. Χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς καθόλου να μου μεταδίδει το δικό της άγχος. Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς, έτρεξε, άνοιξε τον δρόμο για να μπορέσω να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Δώρα Χρυσικού και αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της:

Δώρα Χρυσικού βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι σπουδές και η καταγωγή

«Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά παρ’ όλα αυτά το παλεύει. Θεωρούσα πως ίσως αυτό που εγώ βιώνω να μπορεί να αγγίξει κάποιους ανθρώπους».

https://www.youtube.com/watch?v=RgK8EcKXNoc&t=9s

«Αν δεν είχα τη δουλειά και ένα deadline για τα γυρίσματα, νομίζω ότι θα είχα αφεθεί και θα είχα κυλήσει… Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι κάτι που μου το είπαν οι γιατροί εξαρχής. Δεν είναι εύκολο, είναι ένα καθημερινό στοίχημα με τον εαυτό σου, διότι όταν βλέπεις το σώμα να φθείρεται και να μην έχεις δυνάμεις, αυτό σε καταβάλει. Η δουλειά βοηθάει πάρα πολύ», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.Δώρα Χρυσικού καρκίνος ''Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής''