Ελένη Καστάνη: “Κι εγώ έχω περάσει δύσκολες συνεργασίες αλλά κάνω υπομονή”


Ελένη Καστάνη: “Κι εγώ έχω περάσει δύσκολες συνεργασίες αλλά κάνω υπομονή” 2023-11-01 13:31:07 “To Maestro ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει στην ελληνική μυθοπλασία από όλες τις απόψεις. Λείπουν οι κωμωδίες… ή θα σκοτώνονται ή ερωτεύονται ή πνίγονται”, σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός.
Στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Έκτο Πάτωμα» συνάντησε την Ελένη Καστάνη η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη ρεπόρτερ Δήμητρα Τσαούση για τις δύσκολες συνεργασίες στον χώρο του θεάματος αλλά και για την κωμωδία που λείπει από την ελληνική τηλεόραση.
«Εννοείται ότι θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην τηλεόραση, γιατί όχι; Πέρσι ήμουν στο πρωινό του Star, οπότε δεν έχει και πολύ καιρό που έλειπα. Ήμουν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.
«Έχει τύχει να δουλέψω με κάποιους οι οποίοι δεν ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί και δεν υπήρχε πρόβλημα. Πάντα συνέβαινε αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί δεν κάνουμε την αστυνομία στους συναδέλφους ποιοι θα μείνουμε και οι παραγωγοί δεν ρισκάρουν να πάρουν έναν που δεν θα του κάνει καλά τη δουλειά», συμπληρώνει η ηθοποιός.
«Αυτή τη στιγμή λείπουν οι κωμωδίες από την ελληνική τηλεόραση. Ή σκοτώνονται ή ερωτεύονται ή πνίγονται… γενικώς είναι όλα τόσο δραματικά», σχολιάζει η Ελένη Καστάνη για τις ελληνικές σειρές που προβάλλονται τα τελευταία χρόνια.
«To Maestro ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει στην ελληνική μυθοπλασία από όλες τις απόψεις. Θα ένιωθα μεγάλη χαρά αν συμμετείχα σε μία τέτοια παραγωγή», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Σε όλους μας έχει τύχει μία κακή συνεργασία αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες και βάζεις μέσα την υπομονή. Η δουλειά μας έχει αυτό το καλό, ότι δεν είσαι μια ζωή με τους ίδιους συνεργάτες, αλλάζουν. Αν με κάποιους δεν τα βρεις, στην επόμενη θα είσαι με κάποιους άλλους», καταλήγει η Ελένη Καστάνη.Σε λίγο περισσότερα…