freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ της ζωή ”

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

Ελένη Μενεγάκη! Πάνω στο ΦΟΥΣΚΩΤΟ μόνο με το ΜΑΓΙΟ και ΑΒΑΦΗ

«Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών».

«Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Σαμπρίνα στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

Η Ελένη Μενεγάκη και η MEGA επιστροφή

Η τραγουδίστρια σημείωσε πως δεν θέλει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, ώστε να μην στεναχωρηθεί το παιδί της. Αυτή η φράση άναψε την κουβέντα στην εκπομπή Ελένη.

150 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ! Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ σε ΛΙΓΟ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ! ΣΕ ρυθμους διαζυγίου κινούνται πλέον σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο διασημοι και γοητευτικοί Έλληνες. Όπως είχαμε γράψει και είχατε διαβάσατε προ καιρού, το ζευγάρι έχει σημαντικότατες διαφωνίες που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει μαζί.

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, δεν γνωρίζουμε εμείς καλύτερα από τους ίδιους τι ακριβώς συμβαίνει στην δική τους ζωή. Εκείνοι γνωρίζουν και υπάρχουν πράγματα που μόνο εκείνοι μπορούν να επιβεββαιώσουν. Όμως το τι άκουμε και το τι λέγεται είναι ανερξάρτητο θέμα. Παράδειγμα; Οι αναρτήσεις πριν δύο χρόνια για τον επικείμενο χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη.

Ελένη Μενεγάκη με ΜΑΓΙΟ και ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΗ! Οι top images της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!!!

Οι ίδιοι έδιναν συνεντεύξεις και μιλούσαν ο ένας για τον άλλο λες και βρίσκονταν ακόμα μαζί, ενώ εμείς αντιλαμβναόμασταν από διάφορες κινήσεις τους πως είναι ή πως ζουν σαν χωρισμένοι.

Το ότι μετά από δύο χρόνια ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, δεν σημαίνει πως την περίοδο που εμείς γράφαμε για την διάσταση τους, ήταν πραγματικά έτσι. Θα μπορύσαν να χωρίσουν δηλαδή τυχαία και να επιβεββαιωθούμε συμπτωματικά. Φυσικά. Όπως πρέπει να λάβουμε υπόψην μας, ότι πριν λίγους μήνες η Δέπσοινα Βανδή εξυμνούσε τον Ντέμη ως νυν σύζυγο σε συνέντευξη της και μιλούσε για την…καψούρα που του έχει.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος ΑΝΚΟΙΝΩΝΟΥΝ σε ΛΙΓΟ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος ΑΝΚΟΙΝΩΝΟΥΝ σε ΛΙΓΟ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Τι σχέση μπορούν να έχουν Δέποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαίδης με Ελένη Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλο; Νομίζυμε το παράδειγμα παραπέμεπι άμεσα και στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να περιγράψει πρόσφατα στην εκπομπή της, τι ωραία που περνάει αυτή την περίοδο!

Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον Πρωινό Καφέ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βίντεο!

Πάμε λοιπόν στον χωρισμό Μενεγάκη – Παντζόπουλου

ο κύκλος τους φαίνεται να κλείνει τουλάχιστον με την έννοια του ζευγαριού. Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος αναμένεται ν’ ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Δεν θα πούμε διαζύγιο αφού σύμφωνα με όσα διέρρευσαν δεν έχουν παντρευτεί.

Έχουν όμως κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω ανάρτηση μας:

Το γιατί το διάσημο ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό θα ήταν αστείο να το πούμε αφού οι πληροφορίες που έχουμε είναι απλά…πληροφορίες που δεν έχουν οι ίδιοι επιβεβαιώσει. Οπότε ας αρκεστούμε να σκεφτούμε το …αναμενόμενο. Το οποίο εκφράστηκε την χρονιά που ενώ εκ πρώτης μπορείς να πεις ότι η Ελένη Μενεγάκη θα ήταν πιο ξεκούραστη και πιο χαλαρή από κάθε άλλη χρονιά, ίσως συνέβει το αντίθετο.

Φαίνεται πως όλη αυτή η σεζόν ήταν μια σεζόν …ζυμώσεων!

Ζυμώσεων που κούρασαν αντί να δημιουργούν μόνο αισιοδοξία!

Πριν μέρες οιπόν η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε πως ο Μάκης δεν βρίσκεται στο σπίτ. Φυσικά και βρισκόταν στ’ Άχλα. Φυσικά και οι..παπαράτσι απαθανάτισαν την Ελένη να επιβιβάζεται στο φέρυ για Άνδρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό δεν σημαίνει πως η κατάσταση είναι όπως τις προηγούμενες φορές!

Ελένη Μενεγάκη: Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!!! Μαγίο No1!

…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Διαβάστε επίσης:Μενεγάκη – Παντζόπουλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΒΡΗΚΑΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! ΔΕΝ παντρεύτηκαν ΠΟΤΕ! Διάβασε όλους τους όρους! Αυτό που ψάχνουν τόσα χρόνια. Για το οποίο απορούν τόσοι. Για το οποίο γίνονται συζητήσεις εντελώς στον αέρα. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο! Αυτό, επιτέλους ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!

Εδώ και μήνες, σας γράφουμε με…επαναληπτικά δημοσιεύματα, πως όσα ειπώθηκαν σε εκπομπές για τον…γάμο Ελένης Μενεγάκη και Μάκη παντζόπουλου πριν έξι χρόνια, δεν έιχαν σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό, το διαπιστώσαμε με απλή παραπάνω παρατηρητικότητα γεγονότων.

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας “φωτίσαμε” την υπόθεση γάμος, με πολύ απλούς τρόπους.

Όπως για παράδειγμα, η επίσημη ανακοίνωση του μαιαυτηρίου, την μέρα που η Ελένη και ο Μάκης έβγαιναν, κρατώνατς την νεογέννητη κόρη τους. Η επίσημη ανακοίνωση – που δνε μπορεί να κάνει λάθος – ανέφερε τον Μάκη “σύντροφο” της Ελένης Μενεγάκη.

Γράψαμε κι άλλα στα οποία μπορείτε ν’ ανατρέξετε! Σήμερα όμως ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης. Εντοπίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης.

Το σύμφωνο συμβίωσης του ζευγαριού προβλέπει τι γίνεται με τα παιδιά, με τις περιουσίες φυσικά και πολλά

Διαβάστε ακόμα: Το σύμφωνο φέρεται να συντάχθηκε στο γραφείο του πληρεξούσιου συμβολαιογράφου
Όσα προβλέπει το Σύμφωνο συμβίωσης για παιδιά, περιουσία και ονόματα νόμιμων τέκνων
Ειδική αναφορά γίνεται για τον τομέα των οικονομικών του ζευγαριού:

«Οι συμβαλλόμενοι διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα ανήκοντα σήμερα σ’ αυτούς περιουσιακά στοιχεία, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου».

Οι δύο τους συμφώνησαν επίσης ότι «το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων.
Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του».

Εάν το ζευγάρι αποκτήσει παιδιά όσο ισχύει το Σύμφωνο ή…

 

…εντός τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την αναγνώριση της ακυρότητας του, όπως γράφει το κείμενο χαρακτηριστικά, θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και η γονική μεριμνά τους θα ανήκει και στους δύο γονείς και θα ασκείται από κοινού, εφαρμοσμένων αναλόγως των σχετικών διατάξεων του Αστικού Κώδικα που αφορούν τη γονική μέριμνα τέκνων που γεννήθηκαν σε γάμο.

Σε περίπτωση χωρισμού τους το Σύμφωνο συμβίωσης «θα λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς,..

…η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου.

Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει ,καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία».

Όσο για τη διατροφή: «Σε περίπτωση λύσεως του παρόντος συμφώνου συμβίωσης με οποιονδήποτε τρόπο, κανένας εκ των συμβαλλομένων δεν δύναται να απαιτήσει από τον άλλον διατροφή».

Το Σύμφωνο συμβίωσης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου θα έχει ισχύ από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας των δύο συμβαλλομένων και την καταχώρηση του στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner