Δημοφιλή

Ελένη Μενεγάκη: ΓΑΜΟΣ σαν την Μεγάλη Παρασκευή! Γιατί ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ τελείως με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: ΓΑΜΟΣ σαν την Μεγάλη Παρασκευή! Γιατί ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ τελείως με τον Μάκη Παντζόπουλο. Αυτή την φορά το ταξίδι στα Άχλα ήταν καταθλιπτικό και όχι όπως κάθε μεγάλη βδομάδα! Αυτό το Πάσχα είναι ίσως το πιο δύσκολ από τότε ου μπήκε στην ζωή της ο Μάκης Παντζόπουλος!

Οι κλυδωνισμοί στην σχέση τους κξεκίνησαν πριν αρκετά χρονια. Άρχισαν να γίνονται ορατοί πριν δύο! Τότε που η πίεση ήταν μεγάλη και για τους δύο. Πάντα ξέρετε καλά πως το να κρατά ισσοροπίες έιναι ίσως το δυσκολότερο στην ζωή!

Σκεφτείτε λοιπόν πως η Ελένη έπρεπε να βρίσκει χρόνο για τα…νύχια, το μαλλί, το ντύσιμο όλα εκείνα που χριεάζεται στην εκπομπή αλλά κια η ίδια η εκπομπή. Σκεφτείτε να έιχατε να διαχιεριστείτε μαζί με αυτα και την εικόνα σας απέναντι σε όλα τα μ.μ.ε.

Μετά, προσθέστε και το άγχος ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιο, με πόσα λεφτά και αν ανανεωθεί.

Προσθέστε και το άγχος να μείνεται χωρίς και εκπομπή και μαζί μ’ αυτό το άγχος, τι θα λέτε όταν μείνετε χωρίς εκπομπή. Γιατί την πιθανότητα απόσυρσης, όλες οι τηλεπερσόνες, μάλλον την έχουν σαν…κατάρα!

Καμία δεν φεύγει, αν δεν την…φύγουν και έτσι, πάντα όλες καταφέρνουν να φυγουν σαν…αποτυχημένες. Βλέπε Ρούλα Κορομηλά, Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχει σημασία τώρα ν’ αναλύσουμε το πως έφυγε ο καθένας, σημασία έχει πως…ξέπεφταν σε επιλογές και έκαναν όλο και μεγαλύτερες υποχωρήσεις. Μέχρι να μην τους θέλουν, όσο και να έριχναν νερό στο κρασί τους.

Μετά, επέστρεφαν, με πολύ κόπο και πάντα ως…τελειωμένοι που παρακαλούν για μια θέση στον ήλιο της προβολής.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και τις υποχρεώσεις ως οικογενειάρχισα. Πότε όμως, όσο και να προφασιζόταν πως θέλει για παράδειγμα να ηρεμήσει στις…διακοπές της και πως οι παπαράτσι δεν την άφηναν ήσυχη, στην πραγματικότητα, έκανε τα πάντα για να συνεχίσουν να την κυνηγούν!

 

Στην πραγματικότητα, έκανε τα πάντα για να έχουν λόγο τα περιοδικά να την…κυνηγούν δήθεν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία σε επαγγαλματικό επίπεδο για την Μενεγάκη από το να της γυρίσουν την πλάτη τα περιοδικά.

Ακόμα κια ο Μάκης Παντζόπουλος, που δεν θέλει την δημοσιότητα υποτίθεται, τα τελευταία χρονια, ποζάρει με μεγάλη χα΄ρα στους φωτογράφους που δήθεν τον φωτογραφιζουν αμέριμνο σε κάποια αγορά που κάνει με την Ελένη στα βόρεια προάστεια!

Έκαναν την ανάγκη φιλότιμο! Αυτη όμως η κεθημερινότητα, όσο κι αν προσπαθείς να έχεις κοινή γραμμή, λέγε – λέγε, είσαι σε μια μόνιμη πίεση.

Κάποια στιγμή, εκείνα που σας δένουν είναι λιγότερα από κείνα που σας χωρίζουν!

Ο Μάκης έχει δεχτει πολά, πίεση αλλά και η Ελένη από τα..θέλω του Μάκη το ίδιο!

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Η είδηση δεν είναι βόμβα αφού έχει γραφτεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε να βρει τρόπο ώστε να συνεχίσει την κοινή του πορεία!

Τελικά φαίνεται πως όσα ακούστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και έβαλαν φωτιά στα δημοσιογραφικά γραφεία και παρά τις αναφορές της Ελένης στην εκπομπή της τύπου: “Είμαι παντρεμένη”, η ανακοίνωση για το διαζύγιο τους αναμένεται στις επόμενες μέρες για να μην πούμε και ώρες.

Οι όποιες προσπάθειες έκανε επί μήνες το ζευγάρι για να τα βρουν, περισσότερο ασκούσαν αφόρητη πίεση και στους δύο, παρά τους ευχαριστούσαν αφού μοιάζουν να προτιμούν την λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχουν υπογράψει!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Υπενθυμίζουμε πως υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες για τις οποίες έχυμε ξαναγράψει και έχουμε εκτενώς αναφερθεί στο παρελθόν.

Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Μενεγάκη Παντζόπουλος ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Οι διαφωνίες αυτές χρονολογούνται από την εποχή που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Σαν να της έκρυβαν κάτω από το…χαλάκι όμως προσπαθώντας όχι μόνο να της αγνοήσουν αλλά και να μην επιτρέψουν το να προκαλέσουν ρήγμα στην σχέση τους.

Όμως αυτές οι διαφωνίες έχουν να κάνουν άμεσα με τα “θέλω” τους που όχι μόνο είναι αντίθετα, αλλά έχουν κυρίως να κάνουν με το ότι ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελε ανέκαθεν τηνΕλένη Μενεγάκη, ουσιαστικά, να μην κάνει την δουλειά που κάνει.

όσο οξύμωρο και αν ακούγεται εκείνο που πάντα σύμφωνα με όσα εμείς οι ίδιοι αντιληφθήκαμε, είδαμε και ακούσαμε από το 2009 είναι το ότι ο Μάκης δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την διασημότητα της Ελένης Μενεγάκη, τις συνήθειες της ακι τις πρακτικές της στο παιχνίδι της δουλειά της και κατά συνέπεια της επικαιρτότητας!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Ενώ ήξερε πολύ καλά πως παντρεύτηκε την νούμερο ένα παρουσιάστρια της χώρας, εντούτοις επέμενε να ζει μαζί της σαν να επρόκειτο για μια γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Πράγμα ασυμβίβαστο με την πραγματικότητα.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Από πρόπερσι που η Ελένη μενεγάκη επεξεργαζόταν το να σταματήσει την τηλεόραση, μέχρι φέρτος που επέστρεψε μετά από εποχή μιας σεζόν, η μεταξύ τους διαφωνίες για την καριέρα της ήταν κάτι που ενοχλούσε την Ελένη Μενεγάκη και καθιστούσε αβάσταχτη την κατάσταση για κείνη!

..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Και το ένα από τα ερωτήματα που τίθονται είναι: Θα γυρίσει πίσω η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη από την…εξορία στην Κάρυστο;

Μενεγάκη Παντζόπουλος: ΔΙΑΖΥΓΙΟ στις 27 του ΜΗΝΑ!!!
Μενεγάκη Παντζόπουλος: ΔΙΑΖΥΓΙΟ στις 27 του ΜΗΝΑ!!!

Αυτό το “εξορία” είναι δικό μας αστείο βέβαια, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο η κυρία Ζέτα Μενεγάκη και ο σύζυγος της κύριος Μισόκαλος, βλέπουν τον χειμώνα την Κάρυστο σαν το ιδανικότερο τόπο κατοικίας (χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε το παραμικρό για τους τυχαρούς κατοίκους του όμορφου αυτού μέρους).

ΩΧ ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ! Ελένη Μενεγάκη ”Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει!”

 

Όπως φαίνεται, φτάσαμε στην αρχή των αποκαλύψεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάσημο ζευγάρι δεν βρίσκει με τίποτα σημεία επαφής και από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ζουν χωριστά. Δεν είναι τυχαίες οι δήθεν παπαρατσικές φωτοργαφίες του Μάκη με την μονάκριβη κόρη του, μόνοι οι δυο τους. Λέμε “δήθεν” διότι μέχρι τώρα ο Μάκης Παντζόπουλος απεχθανόταν σαν τον διάλο το λιβάνι τις φωτογραφικές μηχανές και τους φωτογράφους.

 

Όμως πρόσφατα, με τον φωτογράφο στα λίγα μόλις μέτρα, απολάμβανε να τον απαθανατίζει στα οικογενειακά του καθήκοντα παρέα με την μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου!

Αυτό βέβαια από μόνο του, δεν αποτελεί καν ένδειξη διαζυγίου. Είναι αστείο να το προσποιηθείς αυτό.

Αποτελούν όμως πολλά άλλα. Πέραν των πληροφοριών, ας θυμηθούμε στα γρήγορα, τι ήταν εκείνα τα πράγματα που κούρασαν την Ελένη Μενεγάκη κυρίως και φαίνεται να πήρε την απόφαση να κάνει εκείνο που μέχρι πρότεινως, θεωρούσε πως ακυρώνει τις προηγούμενες αποφάσεις της. Όπως το να χωρίσει με τον Γιάννη Λάτσιο και να συμπορευθεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πρώτο, αυτό που ταλαιπωρούσε εξ αρχής την σχέση και δεν του έδιναν τόσο αξία όσο του έπρεπε όπως αποδείχτηκε!

Τι ήταν αυτό; Η άρνηση του Μάκη Παντζόπουλου ν’αποδεχθεί την δουλειά της Ελένης Μενεγάκη και τα παρελκόμενα της.

Η τόσο αρνητική οτυ στάση για παράδειγμα απέναντι στην επιθυμία της να φωτογραφίζεται με ή χωρίς μαγιό, στα Άχλα κια οπουδήποτε αλλού.
Αυτό ήταν η αντίθετη και εντελώς…συμβολική του στάση απέναντι στη Ελένη Μενεγάκη έτσι ακριβώς όπως την γνώρισε.

Εκείνη την Ελένη αρνήθηκε. Δεν γνώρισε όμως κάποια άλλη.

Με την Μενεγάκη έκανε σ΄χεση και μάλιστα πάνω στην μεγαλύτερη της δόξα. Το να καλύπτεται πίσω από το ότι εκείνος, δεν επιθυμεί την δημοσιότητα, είναι κάτι όχι μόνο οξύμωρο αλλά εντελώς αντιφατικό με την επιλογή του να κάνει σχέση με την …βασίλισσα της τηλεόρασης.

Μοιάζει – έτσι όπως εμείς τους ζούσαμε στις φωτοργαφήσεις μας – σαν να ήθελα να την αλλάξει. Πόσο να το αντέξει και να το διαπραγματεύεται αυτό η Μενεγάκη; 12 χρόνια!

Σημείο τριβής δεύτερο:
Η ΠΕΘΕΡΑ! Η Ζέτα Μενεγάκη ζούσε μια ζωή στο ίδιο σπίτι – όσο μεγάλο και αν ήταν ήόσο μικρό – με την Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλωσε τα παιδιά της, ήταν πάντα μαζί της. Ζούσε πάντα μαζί της. Ο Γιάννης Λάτσιος το είχε δεχθεί αυτό.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το ότι εδώ και δύο χρόνια η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη έφυγε από το σπίτι; Το συζήτησε ακόμα και στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη το πόσο της λείπει.
Όσο και αν δεν γίνεται να ζει και η πεθερα μέσα στο ίδιο σπίτι – πόσο μάλλος και ο πατριός και ο αδερφός – αυτό φαίνεται καθαρά πως ήταν εκείνο που ήθελε πάντα η Ελένη Μενεγάκη. Εφικτό ή όχι, αυτό ήθελε!

Φαίνεται λοιπόν και δεν μοιάζει καθόλου τυχαίο, όταν η Ζέτα Μενεγάκη απομακρύνθηκε από το σπίτι, να στοίχησε πολύ στην Ελένη αλλά και στην σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Φαίνεται πως του έκανε το χατήρι, αλλά δεν το άντεξε.

Σημείο τριβής τρίτο:
Η απόφαση να σταματήσει πάλι πριν δύο χρόνια – τυχαίο; – την τηλεόραση! Μπορεί σε αυτό να βοήθησε η στάση της νέας διοίκησης του Alpha, αλλά προφανώς η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να εργαστεί σε όλα τα κανάλια ή σχεδόν σε όλα!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τον...ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Τον…ΕΔΙΩΞΕ από το ΣΠΙΤΙ! 3 ΜΗΝΕΣ σε ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Πότε ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Αυτός λοιπόν ο χρόνος, δεν ξεκούρασε ούτε την Ελένη, ούτε την σχέση της με τον Μάκη. Αντίθετα, έδωσε χώρο και χρόνο να συγκρουστούν σε καθημερινή βάση τα θέλω του καθενός που ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα!!!

Αυτά τα τρία ήταν οι βασικές αφορμές του χωρισμού Ελένης Μενεγάκη – Μάκη Παντζόπουλου!

Το τρίτο διαζύγιο της γοητευτικής Ελένης Μενεγάκη μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Αυτές οι αφορμές εκπροσωπούν αιτίες που δεν μπορεί κανείς να τις αναφέρει με την έννοια πως σωστό είναι να μένουμε μόνο σε ότι παρατηρούμε και όχι σε ότι υποθέτουμε ή προσπαθώντας να ψυχολογήσουμε τον οποιοδήποτε, αφού εκείνος μόνο γνωρίζει πως νοιώθει, πως σκέφτεται.

Θα θυμάστε όμως άλλα δημοσιεύματα που αναφέρονται – με φωτογραφίες μάλιστα – σε καβγάδες του ζευγαριού, χρόνια πριν στηνπαραλία στα Άχλα, μπροστά στον παπαράτσι!

Να σημειώσουμε κάτι που για ορισμένους μπορεί να ε΄χει μεγάλη σημασία. Δεν έχουμε δει ποτέ, ούτε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη νύφη στο γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αντίθετα, έχουν δημοσιευθεί αποσπάσματα και χαρτιά από το σύμφωνο συμβιωσης που υπέγραψαν πριν έξι περίπου χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι! Σε λίγο συνεχίζεται!…

Διαβάστε ακόμα, τι γράφαμε πριν έναν χρόνο σχεδόν τον Φεβρουάριο του 2021 για τον χωρισμό Μενεγάκη – ΠαντζόπουλουΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος!

Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. Δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη και αυτό μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά συνήθως δείχνουμε να το ξεχνάμε. Επίσης, όπως και πριν τον χωρισμό της με τον Γιάνν Λάτσιο, τα πάντα, έδειχναν τέλεια στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη.

Βέβαια, εδώ, έχουμε μια μεγάλη διαφορά. Χωρισμός, μπορεί να υπάρξει φυσικά. Για να υπάρξει όμως διαζύγιο, πρέπει να έχει προηγηθεί…ο γάμος. Πρακάτω, θ’ ανακαλύψετε πράγμτα που δνε είχατε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψετε!

Οι διαφορετικές κατευθύνσεις έφεραν την τριβή που μεγάλωνε εδώ και καιρό!

Παρά το ότι η Ελένη δεν φαινόταν με τίποτα να νοιώθει πως και αυτή η προσπάθεια απέτυχε…εν μέρη, και μάλλον προτιμούσε την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο!

Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει.

Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου.

Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”. Προσέξτε! Το…διαζύγιο, στην ουσία δεν υφίσταται με την έννοια ότι ποτέ δεν…παντρεύτηκαν!

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη.

Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

 

Αντίθετα ο Μάκης δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη.

Μεγάλη όμως!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

 

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη Παντζόπουλος! Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην Εκλησσία; Φυσικά η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια!

Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ σας λέει τίποτα;

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ;

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: Έγινε ποτέ; Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ!

Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ;

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν.

Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, επειδή η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Δαιβάστε εδώ τα πάντα για όλους τους γάμους της Ελένης Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη: 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! Πόσα στ’ αλήθεια γνωρίζεις για την υπέροχη λαμπερή ζωή της. Πόσα από τα βήματα την έφεραν στο κατώφλι της της τηλεοπτικής επιτυχίας ώστε να είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα π΄ροσωπα στηνΕλλέδα και συνεπώς να ενδιαφέρει αναλόγως;…Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει εδώ και δεκαετίες η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, απασχολώντας τα media με την προσωπική της ζωή, χωρίς -παραδόξως- να την προβάλλει ιδιαίτερα.

Edit
Ελένη Μενεγάκη: 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 5
Ελένη Μενεγάκη: 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 5

Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του 7

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει την ιδιότητά της ως Instagrammer και μοιράζεται στη δημοφιλή πλατφόρμα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον τελευταίο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Αυτό που σίγουρα δεν έχεις δει στο accopunt της είναι εικόνες από τους δύο (ναι, ναι δύο προηγούμενους γάμους της), αλλά γι’ αυτό υπάρχουμε εμείς!

Ελένη Μενεγάκη: Ένα…ΚΑΣΤΡΟ στην ΚΗΦΙΣΙΑ, ένα ΠΑΛΑΤΙ στα ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ένας ΣΤΟΛΟΣ από ΑΚΙΝΗΤΑ! ΔΕΣ ΤΑ!

Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του!
Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του!

Ο πρώτος (άγνωστος) γάμος

Όσο πιθανό είναι να θυμάσαι την Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή, άλλο τόσο είναι και να το να φέρεις στη μνήμη σου την πρώτη της νυφική εμφάνιση!

Η νεαρή τότε Ελένη δεν είχε έρθει ακόμη σε επαφή με τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης, που θα άλλαζε μια για πάντα τη ζωή της. Παντρεύτηκε στα 20s της με την κοριτσίστικη αθωότητα στο βλέμμα και ένα χαμόγελο αληθινής ευτυχίας.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέλη έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, σύντομα και από έρωτα, όμως, δεν έμελλε να κρατήσει πολύ.

Το νυφικό της διακρίνεται από τη χαρακτηριστική υπερβολή των ’80s και τα φουσκωτά μανίκια.

Εντύπωση μας έκανε το ιδιαίτερο πέπλο της με μια στρώση δαντέλας και μια μικρότερη από τούλι, αλλά και τα κοντά γάντια, που επέλεξε για να συμπληρώσει το look.

Βόμβα από Ελένη Μενεγάκη: ΣΤΑΜΑΤΑΩ την ΕΚΠΟΜΠΗ! “Πραγματικά έχω υπερβεί τις δυνάμεις μου”

Λίγο μετά τον χωρισμό, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δειλά κάποια βήματα στον χώρο της μόδας, πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού του Μιχάλη Ρακιτζή “Προκαλείς” και αρχές τις δεκαετίας του ‘90 βρέθηκε το πλατό του Mega κοντά στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη για να παρουσιάσουν την εκπομπή “Πρωινό Κοκτέιλ”. Τα πρώτα βήματα στην παρουσίαση είχαν ήδη γίνει και από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε φτάνοντας στην κορυφή της παρουσίασης στην ελληνική τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 1
Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 1

Ο παρολίγον δεύτερος γάμος

Το 1995 βρέθηκε κοντά στο να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Παρόλο που είχε γίνει η σχετική δημοσίευση της αναγγελίας γάμου και οι δυο τους είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στη Στάσα Κανάκη, ο γάμος τους ακυρώθηκε.

Ο δεύτερος γάμος

Στις 23 Απριλίου το 2001, η δημοφιλής παρουσίαστρια και ο Γιάννης Λάτσιος παντρεύτηκαν με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το νυφικό της είχε την υπογραφή Celia Kritharioti και ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ η Ελένη Μενεγάκη! Όλες οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

Η Α-γραμμή και το ασφυκτικά στενό bodice τόνισαν την άψογη και τόσο θηλυκή φιγούρα της. Τα off-the-shoulder μανίκια άφησαν το στέρνο και το μπούστο της να φαίνονται, ενώ το look ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά με πέπλο. Έπειτα από τρία παιδιά και 9 χρόνια γάμου ο γάμος τους έληξε, στέλνοντας ένα κοινό δελτίο τύπου – κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο τρίτος γάμος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2015, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώο τους παιδί. Ωστόσο, καμία φωτογραφία δεν έχει διαρρεύσει από την ξεχωριστή γι’ αυτούς ημέρα. Οι δυο τους παραμένουν ζευγάρι και περνούν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές σε Αθήνα και Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 2
Ελένη Μενεγάκη 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 2

Ελένη Μενεγάκη: Οι γάμοι, η αμύθητη περιουσία, η εταιρία που δημιούργησε και η φλογερή σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο

Θέλετε να μάθετε τους γάμους, την αμύθητη περιουσία, την εταιρία που δημιούργησε και τη φλογερή σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο;

Ελένη Μενεγάκη: ΟΛΟΓΥΜΝΗ! Έχασαν το φως τους όσοι την ΕΙΔΑΝ!!! (ανεπανάληπτες φωτό)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει χαρακτηριστεί ως η “Βασίλισσα της πρωινής ζώνης” και όχι άδικα. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, μετά από ένα διάλειμμα, επανέρχεται στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Οι γάμοι

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989 σε ηλικία 21 ετών, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί, τρία παιδιά: τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και η συνέντευξη!

Ελένη Μενεγάκη: 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 5
Ελένη Μενεγάκη: 3 ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΙ! Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ και Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ του! 5

Εκτός του ότι οι δυο τους είχαν δώσει τότε κοινή συνέντευξη, ο διακεκριμένος χειρουργός Δημήτρης Βήχος, χρόνια πολά μετά, ε΄δωσε συνέντευξη και είπε γιατί δεν κατέληξαν στον γάμο με την Ελένη Μενεγάκη: Δύο ζωές η Ελένη Μενεγάκη. Εκείνη μέσα από τον τηλεοπτικό μας δέκτη, με τη φυσιογνωμία της να κυριαρχεί σχεδόν 3 δεκαετίας πια. Και μια πριν ανάψουν γύρω της τα φώτα.Τότε που έκανε όνειρα και ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον Δημήτρη Βήχο. Τον χειρουργό γιατρό (καρδιολόγος) που για κάποιο λόγο αποφάσισε έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια σιωπής να μιλήσει για εκείνη τη σχέση. Για την Ελένη. Και για το γεγονός πως κάποτε δημοσιεύθηκε ως και η αγγελία του γάμου τους.

Τι θυμάται λοιπόν ο γιατρός από την Ελένη:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! Η Ελένη Μενεγάκη ΓΔΥΝΕΤΑΙ μπροστά στον ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!!! (φωτό & βίντεο))

«Δεν έχω επαφές μαζί της. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο».

-Ήσασταν όντως ένα βήμα πριν από το γάμο;

«Ναι, ήταν επίσημο. Μάλιστα ήμουν ο μόνος που παρουσίασε δίπλα της και το έκανε και στην τηλεόραση. Ήταν όμως λίγο περίεργα τα πράγματα. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος, ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη που ήταν στο πέταγμα της καριέρας της. Στο ξεκίνημα της. Η Ελένη όπως αποδείχθηκε προτίμησε άλλα πράγματα. Και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

Ο Δημήτρης Βήχος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδία.

Τότε εκεί κάπου στο ΄95 οι δύο τους είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη. Και η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μια από τις κλασικές ατάκες της: «Αν εμπλέκομαι στην δουλειά του; Φυσικά και όχι.

Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει; Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ. Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει.

Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες.

Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας.

Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά. Ζηλεύω περισσότερο από τον Δημήτρη.

Ο γάμος θα γίνει σύντομα και μετά θα πάμε στο νέο μας σπίτι στη Βάρκιζα.

Θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας».

Η αμύθητη περιουσία

Λόγω της επιτυχημένης και λαμπρής καριέρας της, η Ελένη Μενεγάκη είδε την περιουσία της να αυξάνεται ραγδαία, σε βαθμό, ώστε να συγκαταλέγεται στις πιο πλούσιες Ελληνίδες.

Συγκεκριμένα, διαθέτει μια την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια, με την αξία της να ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει, επίσης, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Παράλληλα, δημιούργησε την εταιρία «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε», που λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με 40%.

Η φλογερή σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Το καλοκαίρι του 2009, η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο. Όταν η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ξεκίνησε η σχέση της με τον Μάκη , κρατώντας τα προσχήματα και αποφεύγοντας να μιλά για αυτήν.

Η Ελένη και ο αγαπημενος της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Η Ελένη είχε το επικοινωνιακό χάρισμα αλλά και έναν μαγικό τρόπο να σαγηνεύει τον φακό με μία ματιά. Και φυσικά βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αδράξει την ευκαιρία να ξεκινήσει την πορεία προς την κορυφή.

Και ύστερα να κάνει έναν απολογισμό αυτής της τεράστιας πορείας που διέγραψε η Ελένη, η οποία δεν είχε… ταβάνι στα όνειρά της και κατάφερε να τα κατακτήσει ένα προς ένα.

Ας δούμε λοιπόν μαζί πώς η Ελένη Μενεγάκη (δεν κατέφυγε ποτέ σε φτηνές…

…λύσεις αλλαγής ονόματος για να πουλάει περισσότερο) κατάφερε από μια αστική γειτονιά της Αθήνας, τον Κολωνό, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, να φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας, τουλάχιστον τηλεοπτικά.

Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε ορφανή από πατέρα σε ηλικία 2,5 χρονών

Η Ελένη λοιπόν, με καταγωγή από την Κρήτη, όπως προδίδει και το επίθετό της, από πολύ νωρίς βίωσε τη δύσκολη πλευρά της ζωής αφού ο πατέρας της Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 2,5 χρόνων.

Όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια τηλεοπτικά: «Εγώ έχασα τον πατέρα μου δυόμισι χρονών. Έτσι μεγάλωσα. Δεν ήμουν 15 και τον έχασα και κατάλαβα τη διαφορά.

Δεν την κατάλαβα γιατί έτσι μεγάλωσα».

Δεν της έλειψε, όμως τίποτα, ούτε συναισθηματικά ούτε υλικά καθώς η μητέρα της Ζέτα υπήρξε και μάνα και πατέρας για εκείνη. Και όταν ξαναέφτιαξε τη ζωή της, φρόντισε να έχει έναν σύντροφο που θα αγαπούσε σαν δικό του παιδί το κοριτσάκι της.

Και ύστερα η ζωή ομόρφυνε και πάλι για τη μικρή Ελένη αφού ήρθε στη ζωή της ο αδελφός της, ο Θοδωρής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε έγινε η μεγάλη της αδυναμία.

Related Articles

Back to top button