Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Στα 55 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ

Ελένη Μενεγάκη ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Στα 55 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ Πότε γιορτάζει τη γέννησης της η λαμπερότατη εξοχότατη προσωπικότητα της Ελληνικής τηλεόρασης. Η φράση “δεν μεγαλώνει” είναι αδόκιμη και εντελώς αδιανόητη να χρησιμοποιείται επειδή όταν κάποιος την λέει, ήδη αποκαλεί “ηλικιωμένο” κάποιον. Μεγάλο σε ηλικία που δεν φαίνεται; Μα μόνο πουυ το λες υπογραμμ΄ζιεις πόσο πολύ του φαίνεται η ηλικία.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως έχει πει σε συνέτευξη της πως αυτά που έχει πετύχει στη ζωή της δεν θα τα άλλαζε ούτε με τα νιάτα.

Αρκετό μπούλινγκ σε όσους δεν έχουν κάνει τηκλεοπτική καριέρα. Δεν νομίζετε; Πάντως για όσου δεν γνωρίζετε γιορτάζει τα γεενέθλια της 29 Οκτωμβρίου και γεννήθηκε το 1969!

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Στα 55 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ 3

Στην έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια μίλησε λίγο για το Σαββατοκύριακο, το οποίο πέρασε στην Άνδρο μιας και ο καιρός θυμίζει ακόμη καλοκαιρινό τοπίο. «Δεν το χάνω το Σαββατοκύριακό μου. Είχε άπνοια, δεν κουνούσε φύλλο. Μηδέν μποφόρ. Τα πλοία γεμάτα κόσμο, με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο. Δεν φαντάζεστε τι γινόταν» είπε συγκεκριμένα.

Τότε, Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε από τη θέση του και διέκοψε τη συζήτηση για να δώσει ένα μπουκέτο με λουλούδια στην εορτάζουσα και να της πει «χρόνια πολλά».

«Αυτά θα έχουμε να τα θυμόμαστε!» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την παρουσιάστρια να απαντά χαμογελαστή: «Γιατί; Θα χαθούμε; Εμείς είμαστε λίγο αργοί αλλά ριζώνουμε».

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!