Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη για εγκυμοσύνη ”Το γέννας και φευγεις και εξαφανίζεσαι” «Μια γυναίκα που το κουβαλάει 9 μήνες, το γεννάει και φεύγει ακόμα και από την πίσω πόρτα. Ούτε καν το έχει δει να το μυρίσει, να το ακουμπήσει

Ελένη Μενεγάκη έγκυος στον Πρωινό Καφέ, ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βίντεο!

Το ότι το γεννάς, το αφήνεις, φεύγεις και εξαφανίζεσαι και ξέρεις ότι εκεί πέρα μέσα υπάρχει αυτό το μωράκι που γέννησες…», είπε με ιδιαίτερη ένταση η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ενώ υπάρχουν τόσες γυναίκες που ονειρεύονται να πιάσουν ένα μωρό στα χέρια τους, όχι σώνει και ντε να το γεννήσουν οι ίδιες, να το υιοθετήσουν με ένα τρόπο. Πόσες γυναίκες έχουμε δει που περιγράφουν όλη τη διαδικασία για να καταφέρουν να υιοθετήσουν και να φέρουν στη χώρα τους ένα παιδί από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Και λες μα είναι δυνατόν»;”

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.

Το γεννάς, το αφήνεις, φεύγεις και εξαφανίζεσαι και ξέρεις ότι εκεί πέρα μέσα υπάρχει αυτό το μωράκι που γέννησες”, είπε σε έντονο ύφος η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: ΕΓΚΥΟΣ στο σιδηρόφρακτο σπίτι της

Μετά από την προβολή ενός βίντεο με τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη που βρίσκονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη αλλά και φορτισμένη, έκανε μια τοποθέτηση σε έντονο ύφος.

Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΣΠΑΣΕ τα κοντέρ με τη ΝΕΑ φωτογραφία της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ της!

Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΣΠΑΣΕ τα κοντέρ με τη ΝΕΑ φωτογραφία της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ της! Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της ξανθιάς παρουσιάστριας που ολοένα και πληθαίνουν

Λίγο μετά τις τελευταίες δημοσιεύσεις της στο Instagram οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου ολοένα και πληθαίνουν.

Ελένη Μενεγάκη ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΣΠΑΣΕ τα κοντέρ με τη ΝΕΑ φωτογραφία της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ της!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, η παρουσιάστρια είναι ξανά έγκυος – γεγονός που αποδεικνύεται κυρίως από την φουσκωμένη της κοιλίτσα που είναι ορατή στις τελευταίες δύο αναρτήσεις της.

Κουτσογιαννόπουλος σε Μενεγάκη: “ΥΠΟΥΛΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ η ΚΟΡΗ σου”

Τόσο στην εικόνα που είδαμε την Ελένη να φτιάχνει κουλουράκια μαζί με την μικρή Μαρίνα, όσο και σε αυτήν που ποζάρει φορώντας leather παντελόνι, η κοιλιά της φαίνεται φουσκωμένη – παρά το ότι δεν έχει πάρει κιλά στο υπόλοιπο σώμα της… και μάλλον όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια σύντομα θα αποκτήσει το πέμπτο της μωράκι.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος! Αποφάσισα να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα

Ελένη Μενεγάκη έγκυος! Αποφάσισα να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα Την πρώτη της συνέντευξη, μετά από εφτά χρόνια, παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη απάντησε για όλους και για όλα, για την αποχώρησή της από τον Alpha, την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, την πορεία της στην τηλεόραση και άλλα.

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.

“Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του “γεια σας”, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη Έγκυος στο πέμπτο; Να τους ζήσει ΈΓΚΥΟΣ στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος – Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορέσω
Λόγω του κορονοϊού δεν βγήκα από το σπίτι μου. Λες να γύρισα στην τηλεόραση για 1, 3, 5 ταξίδια; Όχι. Στα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Τα επεξεργάζομαι πολύ, όλα τα σενάρια. Ένιωσα ότι έχω πολύ πράγμα να βγάλω εδώ και μου έλειψε όχι τόσο ο φακός όσο η επαφή με τους ανθρώπους. Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι πώς νιώθω, πως είμαι, τι θέλω, θέλω, μήπως θέλω, κι αν θέλω, τι θέλω; Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι ένα βαρύ φορτίο γι’ αυτόν που του το φοράνε.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος: ”Tον πρώτο καιρό κάθε εγκυμοσύνης είμαι χάλια!”

Ίσως όταν φύγω για τα καλά, γιατί τώρα έφυγα για λίγο, να βλέπω και πιο εύκολα να χαρακτηρίζω κάποια πράγματα. Ακόμα και όταν ήμουν εκτός τηλεόρασης, εγώ ένιωθα ότι ήμουν μέσα. Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη διαδρομή στην τηλεόραση. Ο Πρωινός Καφές ήταν κάτι πολύ βαρύ και πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι σαν εμένα. Όταν ξεκινούσα σκεφτόμουν απλά ότι πρέπει να δουλέψω, πρέπει να είμαι αυτόνομη, θέλω να πατάω στα πόδια μου γερά. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη στη δουλειά με συμπεριφορές που θα μπορούσα να καταγγείλω. Ανακάλυψα μόνη μου ότι μου ταιριάζει να μην απαντάω σε αυτά που γράφονται για μένα”.

Η εγκυμοσύνη στα 44
“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει.

Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου

Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα”.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :