Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Σε 1000 τετραγωνικά ΣΠΙΤΙ ΦΝΑΤΑΣΟΥ τι λογαριασμό ρεύματος πληρώνει! Ακόμα και οι πραγματικά βαθύπλουτες γυναίκες αυτής της χώρας, θα φρικάρουν βλέποντας την Ελένη Μενεγάκη πως πραγματικά φέρεται! Αν δεν είχε τόσα ακίνητα, άρα και τόση περιουσία θα μπορούσε να επιβιώσει. Τώρα, λέμε να μαζευτούμε να κάνουμε έναν έρανο – αν και παντρεύτηκε γόνο κληρονόμο της ΜΙΣΚΟ – για να βοηθήσουμε την Ελένη να μπορέσει να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ!

ΌΛ όσα κάνει έρχονται σε πλήρη και…προκλητική λέμε εμείς, αντίφαση, με όσα λέει.

Στις δηλώσεις όλοι ξέρουν τι να πουν. Στις πράξεις είναι που δεν ξέρουν πως να τα μπαλώσουν. Εντάξει, θα πας μία φορά χωρίς τον οδηγό σου. Τις άλλες;

Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει τον οδηγό της να της ανοίξει την πόρτα
Η Ελένη Μενεγάκη περιμένει τον οδηγό της να της ανοίξει την πόρτα

Το αστείο είναι πως το..πιστεύουν κιόλας. Το ζουν! Μα, πρόσεξε στις φωτογραφίες του freegossip.gr και δες πώς περιμένει μέσα στην τσατίλα τον οδηγό, να..τρέξει να της ανοίξει την πόρτα. Και κείνος, τι να κάνει; Τρέχει! Και θέλει η Ελένη Μενεγάκη, να μας πει μέσω της εκπομπής της στην τηλεόραση ότι συμπάσχει λόγω κρίσης. Φέρνει στην κουβέντα και το δράμα της με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Φρικάρει δήθεν πως θα τους πληρώσει που είναι πανακριβοι.

Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα...τρέχοντας 5
Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα…τρέχοντας 5
Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα...τρέχοντας 2
Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα…τρέχοντας 2

Σε 1000 τετραγωνικά σπίτι, περίμενε να πληρώσει τους ίδιους με μια γκαρσονιέρα ή να μας πέισει πως δεν έχει να τους πληρώσει! Η Ελένη Μενεγάκη, εχει ξεχάσει προφανώς τόσα χρόνια μετά τα…φτωχικά της, πώς είναι ν’ ανοίγεις έστω, μια.. πόρτα.

Είναι τόσο δύσκολο, θέλει τόση προσπάθεια. Στην εποχή της κρίσης και πολύ πριν μας βρουν οι επιπτώσεις της, πολύ νωρίτερα, περνάνε μια άλλη κρίση.

Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα...τρέχοντας 1
Ελένη Μενεγάκη της ανοίγουν την πόρτα…τρέχοντας 1

Δεν ξέρουμε πως λέγεται αυτή, δεν της έχουμε δώσει όνομα, όμως όσο πλούσιοα και αν είναι κάποιος, το να φτάνει στο σημείο να μην θέλει ν’ ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου αλλά να την ανοίξουν άλλοι, δεν ξέρουμε πραγματικά πως το βλέπουν από αισθητικής μεριάς και οι πραγματικά βαθύπλουτοι!

Συμβολίζει πολλά αυτή η άρνηση να κάνεις απλές, φυσιολογικές δραστηριότητες. Μπορείς να βάζεις κάποιον να σε …ταίζει σιγά, σιγά, να σου κάνει αέρα, είναι το λιγότερο.

Να σε πλένει ενώ είσαι υγιέστατος και χίλια δυο άλλα. ‘Αλλοι την λούζουν την Ελένη, άλλοι την χτενίζουν, άλλοι τις φτιάχνουν τα νύχια, άλλοι οδηγούν για να πάει εκεί, να της τα κάνουν όλα αυτά, άλλοι θα την πλένουν κιόλας. Και τέλως πάντων ας προσλάβει και κάποιον να της κρατά το μόνο επου χρησιμοποιεί ευχάριστα. Το κινητό της!

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Αλλά και πάλι κάποιος θα πρέπει να μιλά και να σκέφτεται για κείνη!…Η αρχισυντάκτρια και οι πανελίστες. Βαρέται και τόσο την ώρα της εκπομπής. Είδε ςτι κάνει η επιτυχία στην τηλεόραση; Χίλες φορές μη διάσημος!

Ελένη Μενεγάκη: Διαβάστε ακόμα το βιογραφικό της!

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ελένη Μενεγάκη: Η ΗΛΙΚΙΑ, τα ΚΙΛΑ, το ΥΨΟΣ και η ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!

Ελένη Μενεγάκη για τις Κόρες της! ΟΛΗ μέρα στο σπίτι φτύνω

Ελένη Μενεγάκη
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση Ελένη Μενεγάκη
29 Οκτωβρίου 1969 (52 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησης Ελλαδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Τηλεπαρουσιάστρια
Εργοδότης ΑΝΤ1

Λάουρα Λάτσιου: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ΚΙΛΑ της πανέμορφης κόρης Μενεγάκη Λάτσιου

Οικογένεια
Σύζυγος Σταύρος Γαρδέρης
(1989-1990)
Γιάννης Λάτσιος
(2001-2010)
Μάκης Παντζόπουλος

(2015-σήμερα)
Τέκνα Άγγελος Λάτσιος
Λάουρα Λάτσιου
Βαλέρια Λάτσιου
Μαρίνα Παντζοπούλου
Γονείς Κωνσταντίνος Μενεγάκης
Ζέτα Μενεγάκη
Αδέλφια Θοδωρής Μισόκαλος
δεδομένα (π • σ • ε )

Ελένη Μενεγάκη: ”Τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας”

Η Ελένη Μενεγάκη (29 Οκτωβρίου 1969) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, με τηλεοπτική καριέρα που χρονολογείται από το 1991 έως σήμερα.

Ελένη Μενεγάκη: Το ΚΑΥΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Το πραγματικό ύψος, η ηλικία, η καταγωγή

Νεανικά χρόνια
Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής, αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης.

Καριέρα
Τηλεόραση
Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα

πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη: ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα ΥΓΕΙΑΣ!!!

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά.[1] Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και διήρκεσε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη», ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Και η Ελένη Μενεγάκη “ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ”!!!

Την 1 Ιουλίου του 2020 σταμάτησε την ψυχαγωγική εκπομπή της και αποχώρησε από τον σταθμό έπειτα από 15 χρόνια. Την σεζόν 2021 -2022 και έπειτα από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει στην τηλεόραση με την ανανεωμένη εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Mega Channel .

Προσωπική ζωή
Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι αποκάλυψε για τις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα on air!

Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner