Ελένη Μενεγάκη ΝΕΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ! ‘ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ’ απο το ΚΡΥΟ

Ελένη Μενεγάκη ΝΕΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ! ‘ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ’ απο το ΚΡΥΟ Τον καιρό θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη με μια πρωινή της φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια του MEGA μπορεί να μην συνηθίζει τις πρωινές φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να μας καλημερίσει τραγουδιστά.

«Με 2 μαρμάρινα φιλιά (από το κρύο) σας εύχομαι μια όμορφη μέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη κι έδωσε το σύνθημα σε αυτήν την Τετάρτη που μοιάζει τόσο πολύ με Δευτέρα κι ας μας χωρίζουν δύο ημέρες μόνο από το δεύτερο τριήμερο αυτού του ατελείωτου Μάρτη γδάρτη.

Το ίδιο σύνθημα με βάση τον καιρό, είχε δώσει η Ελένη και την περασμένη Κυριακή, με μια φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπο της:

«Όταν ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τον κήπο σου χιονισμένο στις 20/3 ! Καλημέρα σε όλους», είχε γράψει η Ελένη χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη! ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ που …ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ Εκτέθηκε πολύ νωρίς στην τηλεόραση οπότε φωτογραφίες του παρελθόντος αποκαλύπτουν τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε υποβληθεί η παρουσιάστρια… Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της

, η Ελένη είναι φανερά διαφορετική…

1Μεγαλύτερη μύτη, μικρότερα χείλη και πολύ μικρό στήθος! Στην συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να αλλάξει την εικόνα της, με μία διακριτική επίσκεψη στον πλαστικό χειρούργο καθώς ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες που θεωρούσε η ίδια…

Ελένη Μενεγάκη! ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ που ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ
Χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση!

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Οι τηλεθεάτριες την ακολουθούν σε όλα της τα βήματα και είναι πρότυπο για πολλές γυναίκες…

Όλες την ρωτούν και θέλουν να μαθαίνουν τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και το πώς μπορούν να αντιγράψουν το στυλ της…1 128download 8menegaki 5706 480x360 1gjw2tf0iwgfb2w25kfl3hqdefault 290 1i eleni menegaki otanden eixe stithos foto 1 315x236 1slide 240
Πώς ήταν όμως το λαμπρό αστέρι της ελληνικής showbiz πριν πολλά…πολλά χρόνια! στα πρώτα της βήματα δηλαδή! Σας πάμε αρκετά πίσω, την εποχή του «Πάτερ Ημών», που η -τότε- νεαρή Ελένη Μενεγάκη είχε πάει για οντισιόν, για να συμμετάσχει στην σειρά!