freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ελένη Μενεγάκη πλαστικές! + Λίφτινγκ λαιμού μετά τα αλλα πολλά Τίποτα δεν προδίδει περισσότερο την ηλικία από ότι ένας χαλαρωμένος λαιμός. Ό,τι και να κάνει κάποιος στο πρόσωπό του, αν ο λαιμός έχει χαλαρώσει, τα χρόνια δεν μπορούν να κρυφτούν. Γι’ αυτό και το λίφτινγκ λαιμού αποτελεί μια από τις πλέον κομβικές επεμβάσεις για την επαναφορά της νεότητας, που στα χέρια μάλιστα ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού μπορεί να γίνει διαβατήριο για μια πραγματική επιστροφή στον… χρόνο.

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Τα πρώτα σημάδια της ηλικίας στον λαιμό φαίνονται στο δέρμα, αλλά και στο περίγραμμα του οβάλ. Το δέρμα χαλαρώνει, το περίγραμμα χάνει το σχήμα του, ενώ στον λαιμό δημιουργούνται έντονες πτυχώσεις, καθώς ο μυς από την κάτω γνάθο μέχρι τη βάση του λαιμού, το λεγόμενο μυώδες πλάτυσμα, χάνει τη δύναμη και τον όγκο του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνολική εικόνα.

Αν διαπιστώνετε πως ο λαιμός σας έχει χαλαρώσει, πως ένα αντιαισθητικό λειρί -ή αλλιώς οι κάθετες ρυτίδες platysma band- έχει εμφανιστεί εκεί όπου κάποτε βρισκόταν νεανικό και σφριγηλό δέρμα και πως έχει συσσωρευθεί λίπος στην κάτω γνάθο, τότε θέτετε υποψηφιότητα για το λίφτινγκ λαιμού, που θα σας χαρίσει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του παρελθόντος και θα αναδείξει το πρόσωπό σας. Συχνά η εν λόγω επέμβαση συνδυάζεται με face lift για ένα συνολικό αποτέλεσμα, αφού ο λαιμός είναι συνέχεια του προσώπου.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”

Λίφτινγκ λαιμού: η διαδικασία και τα αποτελέσματα
Συνήθως το λίφτινγκ λαιμού γίνεται με ολική αναισθησία και απαιτεί μία ημέρα νοσηλείας, σε πιο απλές όμως περιπτώσεις, κυρίως όταν πραγματοποιείται μεμονωμένα ή όταν δεν υπάρχει μεγάλη περίσσια δέρματος στον λαιμό, οπότε δεν χρειάζεται να ανοιχθεί κεντρικά, απαιτεί τοπική αναισθησία και μέθη και μπορεί να μην χρειαστεί νοσηλεία.

Ο πλαστικός χειρουργός, αφού πραγματοποιήσει μια μικρή τομή κάτω από το πηγούνι προσεγγίζει το μυώδες πλάτυσμα με στόχο να αποκαταστήσει τη χαλάρωσή του μέσω συρραφής (corsetplasty), μια διαδικασία που θυμίζει το σφίξιμο του κορσέ, και να αντιμετωπίσει τις κάθετες ρυτίδες. Στην περίπτωση που έχει συσσωρευθεί λίπος, τότε αυτής της διαδικασίας προηγείται λιποαναρρόφηση, ενώ, αν προκύψει περίσσια δέρματος, αυτή αφαιρείται μέσω εκτομών που γίνονται πίσω από τα αυτιά. Πέρα από την αποκατάσταση της χαλάρωσης, το λίφτινγκ λαιμού αποκαθιστά τη γραμμή του οβάλ και επαναφέρει τη γωνία της κάτω γνάθου και του λαιμού στις 90 μοίρες.

Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί από δυόμιση έως τρεις ώρες και ο μετεγχειρητικός πόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Στις περιπτώσεις που η χαλάρωση στην περιοχή του λαιμού είναι μικρή, μπορούν να εφαρμοσθούν τεχνικές mini lifting, όπως το MACS Facelift και το S-lifting, που απαιτούν μικρότερης έκτασης τομές.

Η επάνοδος του ασθενή στις δραστηριότητές του, μετά από ένα μικρό διάστημα αποθεραπείας, είναι σχετικά άμεση, αρκεί να ακολουθήσει τις οδηγίες του πλαστικού χειρουργού. Πάντως για μια περίοδο τουλάχιστον ενός μήνα συνιστάται η αποχή από αθλητικές δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα του λίφτινγκ λαιμού μπορεί να έχουν διάρκεια που ξεπερνά ακόμα και τα δέκα χρόνια. Αν και πέραν της χειρουργικής προσέγγισης υπάρχουν και ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι για την αναζωογόνηση του λαιμού, όπως το botox, που πετυχαίνει τη χαλάρωση των κάθετων ρυτίδων, οι ραδιοσυχνότητες, αλλά και τα νήματα, οι τεχνικές αυτές δεν έχουν μόνιμα αποτελέσματα όπως το λίφτινγκ λαιμού.

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος στην επιτυχία του λίφτινγκ λαιμού είναι η επιλογή του πλαστικού χειρουργού, καθώς η εμπειρία και η δεξιοτεχνία στην εν λόγω επέμβαση είναι καταλυτικές για ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς επιπλοκές και μετεγχειρητικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να αναζωογονηθείτε και να ξαναδείτε την εμφάνισή σας νεανική, το λίφτινγκ λαιμού αποτελεί την ιδανική επιλογή, με αποτελέσματα συχνά πιο εντυπωσιακά ακόμα και από το λίφτινγκ προσώπου.

Η «Ελπίδα» αποχώρησε, ο καιρός βελτιώθηκε και αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν να εκμεταλλευτούν τη λιακάδα της Κυριακής για μια μικρή εκδρομή.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έδραξε την ευκαιρία και έκανε μια σύντομη εξόρμηση στη θάλασσα, που τόσο λατρεύει.

Φυσικά, δεν ξέχασε να τραβήξει και τις ανάλογες φωτογραφίες και να τις ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Τη βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. «… όταν ο ήλιος ετοιμάζεται να φιλήσει την θάλασσα», έγραψε στη λεζάντα και τα like έπεσαν «βροχή».

Ελένη Μενεγάκη: Πλαστική ή….. παλιό καλό κρασί; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Τελικά η Ελένη Μενεγάκη, έχει κάνει, όπως ακούγεται…. πλαστική επέμβαση ή απλά με τα χρόνια γίνεται ωραιότερη σαν το παλιό καλό κρασί; Φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση!

Οι τηλεθεάτριες την ακολουθούν σε όλα της τα βήματα και είναι πρότυπο για πολλές γυναίκες… Όλες την ρωτούν και θέλουν να μαθαίνουν τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και το πώς μπορούν να αντιγράψουν το στυλ της…

Πώς ήταν όμως το λαμπρό αστέρι της ελληνικής showbiz πριν πολλά…πολλά χρόνια! στα πρώτα της βήματα δηλαδή! Σας πάμε αρκετά πίσω, την εποχή του “Πάτερ Ημών”, που η -τότε- νεαρή Ελένη Μενεγάκη είχε πάει για οντισιόν, για να συμμετάσχει στην σειρά!

Εκτέθηκε πολύ νωρίς στην τηλεόραση οπότε φωτογραφίες του παρελθόντος αποκαλύπτουν τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε υποβληθεί η παρουσιάστρια… , η Ελένη είναι φανερά διαφορετική…

Μεγαλύτερη μύτη, μικρότερα χείλη και πολύ μικρό στήθος! Στην συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να αλλάξει την εικόνα της, με μία διακριτική επίσκεψη στον πλαστικό χειρούργο καθώς ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες που θεωρούσε η ίδια… Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο, αλλά και εκείνη που δημοσίευσε χτες, αποδεικνύοντας ότι είτε με πλαστική είτε χωρίς την βοήθεια του γιατρού της, η Ελένη είναι μία και δεν την ακουμπάει ό,τι κι αν γράφεται!

Ελένη Μενεγάκη: Η λευκή κολλητή φούστα που “πρόδωσε” τις ατέλειες στο σώμα της!
Η λευκή κολλητή φούστα “πρόδωσε” τις ατέλειες στο σώμα της Ελένης Μενεγάκη και το Youweekly.gr έχει όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που το… αποδεικνύουν!

Η παρουσιάστρια του ALPHA παρά τον τίτλο της “βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης” εξακολουθεί να είναι μια απλή γυναίκα σαν όλες εμάς τις υπόλοιπες! Αυτό σημαίνει πως… και ατέλειες στο σώμα της έχει, και κυτταρίτιδα στα πόδια της έχει αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της! Μην βλέπετε τις αψεγάδιαστες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social, υπάρχει ρετούς! Κι αν δεν μας πιστεύετε… έχουμε ατράνταχτες φωτογραφίες – απόδειξη!

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη με τον Ματέο θέλησαν να κάνουν κάποιες αγορές, αφού ανακαινίζουν την ξενοδοχειακή μονάδα τους στην Άνδρο – μάλιστα σας είχαμε γράψει αποκλειστικά το ποσό της επιχορήγησης που πήραν!

Ελένη Μενεγάκη: H Ελένη Μενεγάκη στόλισε το πλατό της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει μια λευκή, κολλητή φούστα (παρόμοια θα βρεις στο notos.gr, 129 ευρώ), με σακάκι (παρόμοιο Gant, 299 ευρώ), τσάντα (Dune London, 99 ευρώ) και γόβες (169 ευρώ), όλα από Nak shoes.

Η αλήθεια είναι πως ναι μεν έχει χάσει αρκετά κιλά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές και πολύ ζηλεύουμε την σιλουέτα της, όμως, η λευκή αυτή κολλητή φούστα, κατά την ταπεινή μας άποψη δεν ήταν και τόσο καλή επιλογή αφού… από την πίσω όψη της ήταν ευδιάκριτα πράγματα που δεν θα έπρεπε να είναι! Όπως το σπάσιμο στο δέρμα από το πέρασμα του χρόνου, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει, αλλά και τα ίχνη κυτταρίτιδας!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner