Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία ΝΕΑ! Συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία ΝΕΑ! Συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα Με αφορμή την επέτειο κατάργησης των ποδιών στα σχολεία, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στην εκπομπή της φωτογραφίες επωνύμων από τα σχολικά τους χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη και το χιονισμένο ΣΠΙΤΙ της

Σε μία από αυτές που παρουσιάστηκαν απεικονίζονταν η ίδια η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο ήταν συμμαθητές.

«Μόλις βλέπετε τον εαυτό μου σε αυτή την περιβόητη φωτογραφία, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Λιάγκας είναι πάνω, ίδιος είναι!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Η συνεργάτιδά της Νάνσυ Παραδεισανού σχολίασε ότι ο μεγάλος γιος του Γιώργου και της Φαίης Σκορδά μοιάζει στον μπαμπά του και το μικρό στη μαμά του, με την Ελένη να λέει:

«Κοίτα πως τα καταφέρνουν κάποιοι να τα κάνουν όπως τα θέλουν, να τα έχουν μοιρασμένα ένα από εδώ κι ένα από εδώ».

Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της

Στο παρελθόν, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι, «Με την Ελένη πηγαίναμε μαζί σχολείο. Στην Ε’ και την ΣΤ’ Δημοτικού. Στο 61ο Κολωνού. Ήταν με διαφορά το πιο όμορφο κορίτσι της τάξης. Όλα τα αγοράκια, παρ’ ότι σ΄αυτήν την ηλικία δεν είχαμε ακόμα ερωτικές ανησυχίες θαμπωνόμασταν από τη λάμψη της».Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία ΝΕΑ! Συμμαθήτρια με τον Γιώργο Λιάγκα