Ελένη Φουρέιρα ΝΕΟΔΜΗΤΟ σπίτι στη ΒΑΡΗ!


Ελένη Φουρέιρα ΝΕΟΔΜΗΤΟ σπίτι στη ΒΑΡΗ! Όπως είδαμε η ίδια μένει σε ένα υπέροχο minimal σπίτι, το οποίο διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο, με λουλούδια όπου συνηθίζει να χαλαρώνει ή πολλές φορές να γυμνάζεται για να διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο κορμί.

Ελένη Φουρέιρα! Την βάρεσε η χλίδα στο ΚΕΦΑΛΙ

Μάλιστα στο εξωτερικό του σπιτιού της Ελένης Φουρέιρα υπάρχει μια πολυτελή πισίνα, με την pop star να απολαμβάνει τις βουτιές της, στις ηλιόλουστες μέρες. Η Ελένη Φουρέιρα ζει σε ένα άνετο σπίτι το οποίο είναι διακοσμημένο με minimal διάθεση και πολύ γούστο.

Ελένη Φουρέιρα ΓΕΝΈΘΛΙΑ! Και ηλικία ΓΑΜΟΥ

Στο τεράστιο σαλόνι της εκρηκτικής τραγουδίστριας “πρωταγωνιστεί” ένας λευκός καναπές. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η pop star που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τις αγαπημένες της γωνιές που είναι ο καναπές, η τραπεζαρία της αλλά και η κουζίνα της.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα:Ελένη Φουρέιρα ΝΕΟΔΜΗΤΟ σπίτι στη ΒΑΡΗ!Σε ένα αρκετά όμορφο και προσεγμένο σπίτι μένουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media έχουμε φιλοξενηθεί σε αυτό.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι σε σχέση αρκετό διάστημα, ωστόσο δεν επιθυμεί να προβάλλει τη σχέση του και φροντίζει να κινείται διακριτικά. Άλλωστε, η pop artist σπανίως αναφέρεται στον δεσμό της μέσα από συνεντεύξεις, ενώ όταν αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” το έκανε με τρυφερότητα.

Ελένη Φουρέιρα
«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του hit “Αεράκι“.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής της “Αλ Ουάχντα” έχουν επιλέξει την περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι λιτή και κυριαρχούν τα ήρεμα χρώματα, ενώ μάλιστα υπάρχει και κήπος με αρκετό πράσινο.

Ελένη Φουρέιρα
Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας τους, το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο. Υπάρχουν λευκοί καναπέδες και minimal αισθητικής διακοσμητικά, ενώ ακόμα μια μεγάλη τζαμαρία που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπαίνει μέσα. Άλλωστε, τα φυτά εσωτερικού χώρου που υπάρχουν χρειάζονται τις ακτίνες του.