Ελεονώρα Μελέτη παιδιά ΗΛΙΚΙΕΣ και ΠΆΡΤΙ για ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη παιδιά ΗΛΙΚΙΕΣ και ΠΆΡΤΙ για ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΕΣ Τα τέσσερα χρόνια έκλεισε η μοναχοκόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαρασούλη, με το ζευγάρι να οργανώνει ένα παιδικό πάρτι για τους μικρούς φίλους της Αλεξάνδρας.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Άλσος, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα πλούσιο brunch με επιλογές για παιδιά, ενήλικες αλλά και όσους προτιμούν τη vegan διατροφή.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το

Ελεονώρα Μελέτη σύζυγος! Ποιος ειναι ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Θοδωρής Μαροσούλης

Ελεονώρα Μελέτη παιδιά ΗΛΙΚΙΕΣ και ΠΆΡΤΙ για ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΕΣ η συνολική διακόσμηση του χώρου σε αποχρώσεις του κίτρινου και του γαλάζιου.

Οι μικροί φίλοι της Αλεξάνδρας διασκέδασαν υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών που βρίσκονταν στο Άλσος, ενώ φεύγοντας πήραν δώρο ένα τσαντάκι φαγητού και ένα παιδικό παραμύθι.

Ελεονώρα Μελέτη! ”Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, βιασμένα, εγκαταλελειμμένα”

«Η μικρή ήταν πολύ ενθουσιασμένη» λέει στο ΟΚ! άνθρωπος που ήταν εκεί. «Είναι πολύ κοινωνική και επικοινωνιακή. Εννοείται ότι θέλει να επιλέγει η ίδια από τώρα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της».

H Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης υποδέχτηκαν την κόρη τους στις 13 Απριλίου 2018 μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.