Ελευθερία Ναθαναήλ βιογραφικό σήμερα! Ηλικία, ύψος κιλά καταγωγή, τα πάντα όσα θέλεις να γνωρίζεις

Ελευθερία Ναθαναήλ βιογραφικό σήμερα! Ηλικία, ύψος κιλά καταγωγή, τα πάντα όσα θέ΄λεις να γνωρίζεις Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. Του αρέσει πολύ μια γυναίκα που λέγεται Ελευθερία Ναθαναήλ. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι μαζί με τη φίλη του Ελευθερία Ναθαναήλ.

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελευθερία Ναθαναήλ είναι ένα ζευγάρι που και οι δύο αγαπούν πολύ τη μουσική. Συνεργάζονται εδώ και λίγο καιρό, δίνοντας συναυλίες και ηχογραφώντας τραγούδια με το συγκρότημα των Πυξ Λαξ. Η αναγγελία του γάμου τους τυπώθηκε και στην εφημερίδα Εστία. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας λέει σε όλους ότι παντρεύεται.

Ελευθερία Ναθαναήλ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παντρεύεται, αλλά δεν μας έχουν πει ακόμα πότε και πού. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να προχωρήσει στη σχέση του. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να προχωρήσει στη σχέση του. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου ήταν παντρεμένοι εδώ και καιρό. Ήταν και οι δύο διάσημοι και είχαν ένα παιδί μαζί. Όμως το 2014 αποφάσισαν να χωρίσουν και να σταματήσουν να είναι παντρεμένοι.

 

Διαβάστε ακόμα:

Είναι δύο πολύ καλοί μουσικοί, η Ειρήνη και η Ελευθερία, που παίζουν μαζί όμορφη μουσική. Λέγονται “Fleur” και έχουν ένα μοναδικό στυλ όπου παίζουν τόσο παλιά όσο και νέα τραγούδια με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Είναι πραγματικά υπέροχοι και θα ήταν υπέροχο να μάθουμε περισσότερα για αυτούς! Πώς αποφασίσατε εσείς και ο φίλος σας να τραγουδήσετε μαζί;

Γνωρίζατε ο ένας τον άλλον πριν ξεκινήσετε να τραγουδάτε μαζί;

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ήμασταν όλοι κολλημένοι στο σπίτι. Αλλά βρήκαμε ελευθερία στο να μπορούμε να κάνουμε δημιουργικά πράγματα. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε μουσική για να μας βοηθήσει να παραμείνουμε θετικοί και να κρατήσουμε το μυαλό μας απασχολημένο. Γίναμε φίλοι σε μια περίοδο που έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι λόγω μιας ασθένειας.

Όπως είπε η Ειρήνη, συνέβη κάτι πολύ ωραίο! Και οι δύο αγαπάμε τη μουσική και μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον μέσα από αυτήν. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πώς έγινε ο τίτλος της λέξης «Fleur», που σημαίνει «λουλούδι» στα γαλλικά;

ΑΠ.: Παρόλο που το όνομα «Φλερ» το εμπνεύστηκε η Ελευθερία, για μένα έχει να κάνει με αυτό που κάνουμε. Όπως ένα λουλούδι μεγαλώνει από έναν σπόρο που φυτεύετε, ποτίζετε και φροντίζετε, έτσι και η μουσική μας ξεκινά από μια μικρή ιδέα. Με αγάπη και φροντίδα, αυτή η ιδέα μεγαλώνει και γίνεται τραγούδι. Πώς ακούγεται η μουσική σας; Γιατί επιλέξατε να το κάνετε να ακούγεται έτσι; Εμπνευστήκαμε από την κλασική μουσική και άλλα είδη μουσικής και παίζουμε και οι ίδιοι μουσική.

 

Η μουσική μας είναι ένα μείγμα διαφορετικών στυλ και επιρροών. Δύο τραγούδια που φτιάξαμε, το “Eleanor Rigby” και το “Vocalise”, δείχνουν αυτή τη μίξη. Απελευθερώθηκαν από μια εταιρεία που ονομάζεται EMI. Ελ. Ν.: Αγαπάμε πολύ τη μουσική, ειδικά την κλασική και τη ροκ.

 

Είχαμε μια ιδέα να  τα ανακατέψουμε και να φτιάξουμε κάτι νέο. Θα μοιραστούμε τις νέες εκδοχές των τραγουδιών μας, ξεκινώντας από το “Eleanor Rigby” των Beatles. Ανέφερες ότι το πρώτο τραγούδι που έκανες είναι μια εκδοχή ενός τραγουδιού των Beatles.

 

Μπορείτε να εξηγήσετε γιατί επιλέξατε αυτό το τραγούδι συγκεκριμένα; Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που αγαπάμε πραγματικά.

 

Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς να κάνουμε τη μουσική τους να ακούγεται τέλεια, ενώ σεβόμαστε τους ανθρώπους που την έφτιαξαν. Αλλά νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά.

 

Σίγουρος! Λοιπόν, ξέρετε πώς μερικές φορές οι άνθρωποι αποκαλούν πραγματικά εκπληκτικά πράγματα ή τους ανθρώπους «θεούς»; Λοιπόν, αυτό το μουσικό κομμάτι ονομάζεται κλασική μουσική, που είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο και σημαντικό είδος μουσικής.

 

Έτσι, όταν κάποιος λέει ότι είναι σαν τους «θεούς» της μουσικής, εννοεί ότι είναι πραγματικά πολύ καλό! Πότε θα είναι διαθέσιμη η πρώτη σας μουσική συλλογή και τι είδους τραγούδια θα υπάρχουν σε αυτήν;

 

Ολοκληρώσαμε τη δημιουργία δύο ακόμη τραγουδιών που μας αρέσουν πολύ και θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα. Δουλεύουμε όμως και για τη δημιουργία των δικών μας τραγουδιών ταυτόχρονα. Μόλις έχουμε όλα τα τραγούδια έτοιμα, θα κυκλοφορήσουμε τον πρώτο μας δίσκο.

 

Τι σου αρέσει να κάνεις για διασκέδαση ή στον ελεύθερο χρόνο σου; Μου αρέσει πολύ να κάνω πράγματα που με κρατούν ξύπνιο και κινούμαι, όπως να χορεύω, να κάνω γυμναστική, να κάνω μια βόλτα στην πόλη και να ακούω μουσική με τους φίλους μου. Η μουσική είναι το αγαπημένο μου χόμπι.

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!