Θα σας ξαφνιάσει η απάντηση της Μελέτη για τα λανθασμένα spoiler του survivor

3

Στα λανθασμένα spoiler που ανέφεραν πως η Ελλάδα θα νικούσε την Τουρκία, αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της «Survivor Πανόραμα».

«Δεν ξέρω αν θα το πιστέψει πολύς κόσμος αυτό που θα πω. Χθες είχα διαβάσει και εγώ τα κλασικά spoiler. Έλεγαν λοιπόν τα spoiler ότι θα κερδίσουμε με 10-8. Περίμενα λοιπόν και εγώ, που όσο και να το λέω δεν το πιστεύει ο κόσμος, ότι ούτε η παραγωγή δεν μας δίνει πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο επεισόδιο. Έχω μείνει και εγώ ότι θα κερδίσουμε με 10-8 και περιμένω. Βλέπω τη διαφορά στην αρχή ότι έχουμε πάρει αέρα μετά βλέπω ότι το πράγμα λίγο αλλάζει, αλλά λέω αφού θα κερδίσουμε 10-8 θα περιμένω» είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε:

«Σε κάποια φάση συνειδητοποιώ ότι έχει γίνει λάθος στα spoiler στέλνω μήνυμα στην αρχισυντάκτρια μου και τις λέω «χάνουμε». Και μου απαντάει «καλέ το ξέρω». Έβλεπα το επεισόδιο με τη χαρά της νίκης του 10-8. Πολλοί ξέρω ότι ξενερώσατε με αυτό.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. ~^~ στο άρθρο

    Εντόπισαν το άτομο που έκανε τις διαρροές στην Πατλακη.Απο κει και πέρα έδωσαν επίτηδες λάθος σποιλερ για να πέσουν στην παγίδα και να εκτεθούν αυτοί που κάνουν τις διαρροές.Οπερ και εγενετο…