Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ιλάειρα Ζήση! Βιογραφικό, Καταγωγή, Όνομα Από Πού Προέρχεται Ιλάειρα Ζήση – Βιογραφικό – Καταγωγή
Όνομα: Ιλάειρα Ζήση

Ηλικία: 22 ετών

Σπουδές: Φυσικοθεραπεία (Κύπρος) και Μουσική και Κινησιολογία

Καταγωγή: Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας

Ιλάειρα Ζήση – Όνομα – Από Πού Προέρχεται
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο ιδιαίτερο όνομα της Ιλάειρας καθώς απάντησαν και στο ενδεχόμενο να εγκατασταθούν στην Κύπρο.

Ποια πραγματικά είναι η Ιλάειρα Ζήση

«Το όνομα είναι αρχαίο ελληνικό. Η Ιλάειρα ήταν κόρη του βασιλιά της Μεσσηνίας», αποκάλυψε εκείνη.

Κατόπιν, ερωτώμενοι να απαντήσουν αν θα μετακόμιζαν στο νησί, ο καλλιτέχνης ανέφερε: “Κοιτάμε κάποια σενάρια τώρα και με τους γονείς μου γιατί υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που μπορούν να συνδέσουν και την Κύπρο στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε συζητήσει και θα θέλαμε πάρα πολύ να μοιράσουμε τη ζωή μας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου”.

Αυτή είναι η Ιλάειρα Ζήση topless

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Καριέρα
Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς και αξιόλογους διαγωνισμούς, τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και της Ελλάδας όσο και ιδιωτικών φορέων, με πρώτα βραβεία ερμηνείας και σύνθεσης, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου η Ιλάειρα Ζήση και η πρώτη τους ερωτική συνεύρεση

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως σολίστας σε πολλές συναυλίες με χορωδίες και ορχήστρες και έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους. Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά, ένα άλμπουμ με 11 τραγούδια από τη MINOS EMI – Universal.

Την περίοδο της διαμονής του στην Ελλάδα ο Μαυρίκιος γνωρίζει και συνεργάζεται με σπουδαίους και αξιόλογους καλλιτέχνες, συνθέτες και ερμηνευτές, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Λέκκας, Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ηρώ Σαΐα, Julie Massino, Σία Κοσκινά και άλλους.

Ιλάειρα Ζήση! Βιογραφικό, Καταγωγή, Όνομα Από Πού Προέρχεται

Την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά την κυκλοφόρησε από την MINOS EMI – Universal, με τίτλο «Διασκευές» με την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα. Ο δίσκος παρουσιάστηκε με μια μεγαλειώδη καλοκαιρινή περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας με τον ίδιο τον συνθέτη να τον συνοδεύει στο πιάνο, την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος το 2014 και αποτελείται από 20 μουσικούς να τους πλαισιώνει και φιλικές συμμετοχές διακεκριμένων ερμηνευτών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Το φωτογραφικό άλμπουμ του αρραβώνα τους

Ενώ, έχει συμμετάσχει και στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Χατζή, οι οποίοι τον επέλεξαν ως ερμηνευτή των τραγουδιών τους στο Μικρό Παλλάς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Twon, όταν τον ρώτησαν πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του, τραγουδιστή, συνθέτη ή θεατρικό παραγωγό είχε πει:Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση! Τι ΕΓΙΝΕ στον Αρραβώνα

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρόνο. Όταν με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι και λέω 29, κανείς δεν το πιστεύει με το βιογραφικό που έχω. Μου λένε ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. «Πότε πρόλαβες και έκανες σπουδές μουσικολογίας, υποκριτικής, έκανες ενορχηστρώσεις, έδωσες συναυλίες και ανέβασες τόσες παραγωγές; Συν πάρα πολλά master class στο εξωτερικό». Ε, τα πρόλαβα γιατί έχω πολύ ανήσυχο μυαλό, που δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα μόνο αντικείμενο».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον γάμο του με την Ιλάειρα και την γνωριμία τους

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner