Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα! Η πισώπλατη μαχαιριά και ο πόλεμος δίχως αύριο!

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα! Η πισώπλατη μαχαιριά και ο πόλεμος δίχως αύριο! Την θεωρούσε ακίνδυνη; Δεν πήγαινε το μυαλό της πως θα γλυκοκοιτάζει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και ίσως και κείνος εκείνη;

Πιστεύουμε πως όλοι γνώριζαν, όλοι επέλεξαν ν’ ασχοληθούν τα μίντια μαζί τους. Εξ ου και η επιχειρηματική κίνηση του γοητευτικού Φίλιππου ν’ ανοίξει εστιατόριο στο κέντρο του Κολωνακίου!

Αν δεν ζητούσε δημοσιότητα είχε τόσες και τόσες επιχειρηματικές επιλογές φανταζόμαστε.,

Φίλιππος Τσαγκρίδης Δανάη Μπάρκα σχέση
Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα! Η πισώπλατη μαχαιριά και ο πόλεμος δίχως αύριο! 2

Μετά, ήρθε και το βίντεο από το μαγαζί με το γεμάτο πάθος φιλί Τσαγκρίδη Μπάρκα. Δηλαδή με τόσα κινητά να ρουφιανεύουν κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου, σε τόσο δημόσιο χώρο μάλιστα, τι; Έπεσαν από τα σύννεφα μόλις είδαν το φιλί να γίνεται viralq

Είμαστε τραγικά καχύποτποι αν πούμε πως στην θέση τους μπορεί να ήταν κάτι που επιθυμούσαν να συμβεί;

Το να μιλά πολύ άνετη η Κατερίνα Καινούργιου όταν της βάζουν το μικρόφωνο μπροστά στο πρόσωπο κάθε που εμφανέιζεται σε εκδηλώσεις της σόου μπιζ – όχι επειδή κάποιος της το επιβάλει φυσικά – είναι κάτι που ιντριγκάρει αν έχεις χρόνο για τέτοια.

Σιγά μην δεν “καίγεται” η Κατερίνα η οποία διατυμπανίζει χρόνια τώρα πως θέλέι να κάνει οικογένεια, παιδί, και βλέπει το σίριαλ δημόσια στο οποίο ο πλούσιος και νέος πρώην της δεν την παντρεύεται, αλλά κα΄νει και σχέση με π΄ρωην φίλη της.

Συμπέρασμα: Γι αυτό είναι οι…φίλες!

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!