Κι ΟΜΩΣ! ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ με την Ζέτα Μακρυπούλια στο ΒΟΥΝΟ και της ΕΒΑΖΑΝ ΧΕΡΙ!!! (φωτογραφίες)! Η συγκλονιστική στιγμή είχε ένα ακόμα συγκλονιστικό γεγονός που την συνόδευε. Την στιγμή που η ηθοποιός γυρνούσε την πλάτη της για να φύγει ο φακός του παπαράτσο ήταν πολύ κοντά και κατέγραψε το πολύ “δραματικό” καρέ! Ο Αντώνης Ρέμος “ΚΥΝΗΓΑΕΙ’ την Ζέτα Μακρυπούλια στο ΠΗΛΙΟ και… Από τα καυτά “σημάδια” του gossip τύπου εκείνης της εποχής. Και λέμε “εκείνης της εποχής” γιατί πάμε να κλείσουμε …εικοσαετία από τότε. Από κείνη την Πασχαλινή εξόρμηση του τότε ζευγαριού σε σπίτι φιλικό. Τότε ξέρετε, τα παπαράτσι ήταν λίγα. Αταιά και που…δηλαδή αυτός ήταν τότε ο φυσιολογικός ρυθμός. Λίγοστοί οι παπαράτσι, λιγοστά και τα paparazzi.
Έξω από τα δόντια! Αποφάσισε να ΜΙΛΗΣΕΙ ο Ρέμος για τη Μακρυπούλια!
Τότε ακόμα οι διάσημοι δεν είχαν γνωρίσει το ίνσταγκραμ και τον…εθισμό να εκθέτουν μόνοι τους την ζωή τους.
Σε ότι αφορά στο παρακάτω φωτοργαφικό καρέ, ήταν ένα από τα λίγα αλλά και…ουσιαστικά που κατάφερε ο παπαράτσο. Φυσικά δημοσιεύτηκε! Ήταν τότε!… Κάπου στο Πήλιο. Έμειναν σε φιλικό σπίτι.
Πήγαν για τετραήμερο του Πάσχα. Τότε. Στις αρχές της σχέσης τους Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια, ερωτευμένοι και …εκδηλωτικοί. Τουλάχιστον ο ταργουδιστής. Η Ζέτα έδειχνε να κάνει τα ναζάκια της αν κρίνουμε από την στάση του σώματος.
Ο ΡΕΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΤΟ 1995
Μόλις είχαν ρίξει ένα καβγαδάκι! Με τα χέρια μεζεμένα, απομακρυνόταν και κείνος έτρεχε να την φτάσει και να την πειράξει.
Της έπιασε και τα οπίσθια σ’ αυτή του προσπάθεια. Οι φωτογραφείες δημοσιεύτηκαν τότε σε περιοδικό εβδομαδιαίο και παρά το ότι δεν χρησιμοποιούσαμε τότε, τόσο πολύ το ίντερνετ, έκαναν τον θόρυβο που μπορούσαν να κάνουν με την σαφώς μικρότερη διείσδυτικότητα μέσω περιπτέρου.