Κωνσταντίνος Καζάκος: “Δεν πιστεύω στον Θεό”

Κωνσταντίνος Καζάκος

“Όταν έρχεται φυσικά ο θάνατος και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση” παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη σχέση του με την θρησκεία. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε στα «Μεσάνυχτα» πως δεν πιστεύει στον Θεό.
«Στον Θεό δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που μας κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή του Alpha. «Δεν έχω ούτε κάποιο υπαρξιακό ζήτημα με την ιδέα του θανάτου. Σαφώς και δεν θέλω να πεθάνω αλλά είναι κάτι το οποίο θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο που θα μου συμβεί. Το μόνο σίγουρο στη ζωή μας είναι πως κάποια στιγμή θα πεθάνουμε».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ πως «άμα μείνω έτσι για τα επόμενα 500 χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άμα φτάσω 580 ετών και είμαι ένα λείψανο, δεν θα θέλω. Συγνώμη. Και ο θάνατος είναι φίλος των ανθρώπων. Ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι».

«Όταν έρχεται φυσικά ο θάνατος και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν όταν έχει φτάσει πια 80 και 90 ετών».

[freegossip.gr]

Γράψτε ένα σχόλιο