Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ «Πήρα το πτυχίο στην ιατρική γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν», είπε ο Κώστας Καραφώτης.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και για τα προσωπικά του.

«Η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τόσο όμορφη που νομίζω ότι είναι σαν να έχουμε ξαναδουλέψει. Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch.

Κώστας Καραφώτης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΑΜΟΣ, ΣΧΕΣΗ, ΥΨΟΣ, ΗΛΙΚΙΑ, ΚΡΥΦΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Μου αρέσει όλη η προετοιμασία που γίνεται από τους άλλους, αλλά έχω λίγο θέμα με το στολισμό στο σπίτι. Όσο είμαι καλά με έναν άνθρωπο και έχω ισορροπία στη ζωή μου, για μένα είναι το επόμενο βήμα. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο δεν απαιτεί γάμο», είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ
Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ

Ο Κώστας Καραφώτης είπε στη συνέχεια: «Παίζω μουσική από μικρός αλλά τη φωνή μου για πρώτη φορά την άκουσα στα 18 μου όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι και την ηχογράφησα. Η ιατρική μπήκε στο “ντουλάπι” όταν είδα ότι έχω τόσο μεγάλη στήριξη από τους δικούς μου για το τραγούδι.Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ

Κώστας Καραφώτης: “Γι’ αυτό δεν πήγα στο Survivor”

Πήρα το πτυχίο στην ιατρική γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν. Το 2022 θα ήθελα να φέρει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, να φύγει ο Covid και εγώ να περνάω ωραία με μια σύντροφο».Καλύτερα δε γίνεται: Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ότι έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου.

Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ
Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του στα προσωπικά του καθώς η σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor πάει από το καλό στο καλύτερο.

Φαίνεται πως το «πείραμα» με την επανασύνδεση τους πέτυχε!

Ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας για το πώς βιώνει την καραντίνα μιας και τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά, αποκάλυψε πως είναι καλά και πως με την σύντροφό του, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Κώστας Καραφώτης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Δόξα τον Θεό, μια χαρά είμαι. Αποφάσισα να συγκατοικήσω στην δεύτερη καραντίνα την οποία δεν την θεωρώ σαν την πρώτη. Δεν την συγκρίνει κανένας νομίζω με την πρώτη. Ήταν μια απόφαση κοινή», είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο crash test από πολλές πλευρές. Δεν δουλεύουμε, δεν κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε να κάνουμε, δεν μπορούμε να βγούμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δεις φίλους και να αλλάξεις παραστάσεις. Είναι, λοιπόν, δέκα φορές πιο δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ
Κώστας Καραφώτης! Η νέα σχέση και ο επερχόμενος ΓΑΜΟΣ

Ο Κώστας Καραφώτης προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πιστεύω ότι στ’ αλήθεια δεν αφορά κανέναν αν πήγα με τη σύντροφό μου για διήμερο στην Πάρο ή για επαγγελματικό καφέ στη Γλυφάδα. Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις μία σχέση πριν να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Ή να δημοσιοποιούν άλλοι για σένα. Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μία φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Όσο για τον απασχολεί το θέμα «παιδί και οικογένεια»;
«Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα μπορούσα να με φανταστώ πατέρα είναι μία πτυχή που ανακάλυψα όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου ο Σταύρος στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία. Βλέπω, βέβαια, από την αδερφή μου μήπως έχει πολλές ευθύνες του να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το πιο καλό παιδί είναι πάντα το παιδί του αλλουνού.», είχε αποκαλύψει.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :