Κώστας Μαλιάτσης Σάλας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά O Κώστας Μαλιάτσης Σάλας είναι ένας ελληνοχιλιανός πρώην οδοντίατρος και απαράδεκτος μάγειρας, που κάνει τον κόσμο να γελά με τη ψυχή του.

Ένας πολυπράγμων, αστείρευτα δημιουργικός, που δεν καθησυχάζεται παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει, προσφέροντας ολοένα και περισσότερο υλικό στους θεατές του. Τον Κώστα τον γνωρίσαμε αρχικά ως κωμικό και έπειτα ως Youtuber και εδώ και χρόνια κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει τόσο από τις παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα, όσο και από τις οθόνες μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει καταφέρει να φέρει την κωμωδία στο επόμενο στάδιο δημιουργώντας το “Λοσάντζελε”, το πρώτο αυθεντικό Comedy Club της Αθήνας. Είναι επίσης δημιουργός του best seller “Ήρθε το χαρτί” μιας κωμικής μυθοπλασίας που είναι βασισμένη στην προσωπική εμπειρία του στο στρατό. Τον ακούμε καθημερινά 7 με 10 παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και την Φελίσια Τσαλαπάτη στην πρωινή εκπομπή το “ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ” του Ρυθμού!

Stand Up Comedy: Κώστας Μαλιάτσης Σάλας

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας συμπληρώνει μια κωμική δεκαετία, φέρνοντας στη σκηνή τόσο την κρεμ ντε λα κρεμ από όλες τις παραστάσεις του, όσο και νέα σπαρταριστά κείμενα.
Με το γνωστό του χαοτικό ύφος, ο Έλληνας κωμικός σχολιάζει μοναδικά απλές καθημερινές καταστάσεις, μιλάει για τους μικρούς ψυχαναγκασμούς που όλοι έχουμε αλλά και δεκάδες γνήσιες απορίες που ντρεπόμαστε να εξωτερικεύσουμε, όπως το…πως ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα στον πάνω όροφο των εμπορικών κέντρων.


Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας για άλλη μια χρονιά -δέκατη για την ακρίβεια- θα παρουσιάσει κείμενα που έχουν αγαπηθεί με νέες μοναδικές προσθήκες!

malia
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 4
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 5

Η σχέση του με τις ΓΑΤΕΣ

θα δεις τον Κώστα Μαλιάτση να προσπαθεί, μάταια, να αποδείξει πως έχει δύο γάτες και όχι μία, τον Ίντι και τον Μίζα. Ναι, το όνομα του Μίζα προέρχεται από εκεί ακριβώς που πήγε το μυαλό σου, τη μίζα του αυτοκινήτου.

Μυστήριο όμως αποτελεί ακόμα του πού βρίσκεται ο Μίζας και γιατί θέλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Κώστας Μαλιάτσης μιλάει επίσης για το πώς και το πότε γεννήθηκε η αγάπη του για τις γάτες.

Οι γάτες του Κώστα Μαλιάτση έχουν εμμονή με το να καταστρέφουν αντικείμενα, κυρίως μεγάλης αξίας, και να κάνουν ζημιές.

Φυσικά είναι εκπαιδευμένες και κάνουν κανονικά μπάνιο με νερό. Ο Ίντι μάλιστα αγαπάει τόσο το νερό που ανοίγει μόνος του τη βρύση της κουζίνας όταν έχει διψάσει.

Φήμες λένε πως και οι δύο γάτες έχουν μάθει να βρίζουν, σε μια δική τους γλώσσα.

yourpetshow μαλιάτσης σαμαρά
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 6
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!