Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτή είναι η αναγγελία γάμου τους

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτή είναι η αναγγελία γάμου τους

Θέμα χρόνου είναι πλέον η επισημοποίηση της σχέσης του Κώστα Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, μια και ο δημοφιλής ηθοποιός και η καλλονή make up artist προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, που δημοσιεύει σήμερα ο Ηλίας Μαραβέγιας και η Espresso.
«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής» αναφέρεται σε αυτήν.

Όπως είναι γνωστό, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με γλυκιά ανυπομονησία την άφιξη του πελαργού. Η Βαλεντίνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί μα τον Κώστα έχουν αρχίσει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους.
Με τη δημοσίευση της αγγελίας για τον γάμο τους φαίνεται πως το ζευγάρι βρίσκεται πια σε καλό δρόμο και πολύ σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου για να ενωθούν και νομικά ως ζευγάρι.

[freegossip.gr]

Γράψτε ένα σχόλιο