Κώστας Χαριτοδιπλωμένος! Στην ΗΛΙΚΙΑ των 68 χρόνων μας συστήνει τα παιδιά του

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος! Στην ΗΛΙΚΙΑ των 68 χρόνων μας συστήνει τα παιδιά του Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (Αθήνα, 5 Μαΐου 1955) είναι Έλληνας τραγουδιστής, που έκανε αξιόλογη διεθνή σταδιοδρομία, καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.


5 Μαΐου 1955 (68 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα
Εθνικότητα Έλληνας
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα τραγουδιστής και συνθέτης
Εν ενεργεία 1983–σήμερα
Τέκνα 2
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης λαϊκό τραγούδι


Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (Αθήνα, 5 Μαΐου 1955) είναι Έλληνας τραγουδιστής, που έκανε αξιόλογη διεθνή σταδιοδρομία, καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.[1] Το πραγματικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος.

Βιογραφία


Ο Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για τη δημιουργία του «Lost in the Night» (1984), το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών chart, κυρίως μεσογειακών χωρών. Επόμενες γνωστές παραγωγές ή συνθέσεις του, ήταν τα «Fill Me Up» (1985) με τη Μαντώ, «Talk about Love» (1985) της Μαριάννας Ευστρατίου, «Set Yourself In Motion/Where Do I Begin» (1986, πάλι με τη Μαντώ), ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλέξιας και το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας (αμφότερες δουλειές μέσα στο 1987).

Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά “Κώστας Χαριτοδιπλωμένος”. Ακολούθησαν τα «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλλημα» από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Ήταν και ο ίδιος, ερμηνευτής πολλών τραγουδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας (90ς). Το 2002 επανακυκλοφόρησε η κορυφαία επιτυχία του «Lost in the Νight».

Δισκογραφία


Άλμπουμς
1983 — Itchika
1984 — Do It!‎
1987 — It’s All Right
1988 — Κώστας Χαριτοδιπλωμένος
1989 — Ακαταμάχητος
1991 — Καίγομαι
1992 — Ζηλεύω
1993 — Πάρε Την Αγάπη Μου
1994 — Ψηλά Τα Χέρια Έρωτα
1995 — Σ’ Έναν Αλήτη Καιρό
1996 — Δεν Καταλαβαίνω Τίποτα
1998 — Κώστας Χαριτοδιπλωμένος


Συλλογές


1987 – Summer Love Yes (The Best Years)
1991 – Τα Καλύτερά Του: Ο Τραγουδιστής / Ο Συνθέτης
1997 – Οι Επιτυχίες Μου
2008 – The Digital Collection
Singles & EPs
2018 – “Βραδινό Μπανάκι”


Συμμετοχές


1987 – Κανένας Δεν Μας Σταματά με την Αλέξια
1989 – Πες Το Πάλι με τη Μαντώ
1989 – Αγκαλίτσες Και Φιλάκια με του Μαντώ
1992 – Ναι με την Άντζελας Δημητρίου
1996 – Φώνες με την Σαμπρίνα
2021 – Σ’ Έχω Ερωτευτεί με την Σαμπρίνα

«Απέχω για διάφορους λόγους, η δουλειά μας είναι σκληρή. Κάποια στιγμή βέβαια καταλάβαινες ότι υπάρχουν κι άλλες αξίες, ότι υπάρχεις εσύ ο ίδιος. Κάποια στιγμή κουράζεσαι. Παντρεύτηκα, έκανα δυο παιδιά και δεν είχα χρόνο να δω τα παιδιά μου, τα οποία μεγάλωσαν με τον παππού και τη γιαγιά», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε άλλη συνέντευξή του πριν αρκετά χρόνια. 

Ενώ, στη συνέχεια, είχε προσθέσει: «Πέρασα κοντά τους τα χρόνια της εφηβείας τους και τώρα καμαρώνω το γιο μου, που είναι φαντάρος και του έχουν ήδη ζητήσει μεγάλες εταιρείες να δουλέψει μαζί τους στα οικονομικά. Και φυσικά την κόρη μου, που τελειώνει τις σπουδές της και θα ασχοληθεί με τις ανθρώπινες σχέσεις».

«Είδες γιατί τα κάνουν γρήγορα όλα; Για να μείνει κάτι και για εσένα, ένα δεύτερο ημίχρονο βρε αδερφέ, μην πας στην παράταση», είχε πει γελώντας στην αρχή της συνέντευξης.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει για την κόρη του: «Καμιά φορά που βγαίνω με την κόρη μου μου λένε φίλοι: “Ρε το γκομενάκι που το κονόμησες;” και τους λέω παιδιά η κόρη μου είναι, ηρεμήστε»

67281156 647307755764684 1594037330644120133 n
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος! Στην ΗΛΙΚΙΑ των 68 χρόνων μας συστήνει τα παιδιά του 4
74342137 698048317268917 1625688363018780636 n 1
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος! Στην ΗΛΙΚΙΑ των 68 χρόνων μας συστήνει τα παιδιά του 5
61594064 124283175472481 8279364756978435156 n
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος! Στην ΗΛΙΚΙΑ των 68 χρόνων μας συστήνει τα παιδιά του 6

Ένκε Φεζολλάρι (σκηνοθέτης ηθοποιός) βιογραφικό! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές και τα κιλά

x