Μαρία Δεληθανάση ΗΛΙΚΙΑ ”Άντε γαμ@@@ μωρή μαλα@@@@”

Μαρία Δεληθανάση ΗΛΙΚΙΑ ”Άντε γαμ@@@ μωρή μαλα@@@@” Ένα δυσάρεστο συμβάν έζησε η Μαρία Δεληθανάση, καθώς έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη με το μηχανάκι της στην Θεσσαλονίκη. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως ο άλλος οδηγός αντί να την βοηθήσει, την εγκατέλειψε στον δρόμο και έφυγε.

Μαρία Δεληθανάση ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΥΨΟΣ, ΚΙΛΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ με τον Κώστα Δόξα!

«Εχθές λοιπόν ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου και έβγαλα φλας για να στρίψω δεξιά, ένα άλλο μηχανάκι ήρθε από τα δεξιά να πέσει πάνω μου την ώρα που έστριβα… είπα στον άνθρωπο ότι με χτύπησε στο πόδι και του ζήτησα τα στοιχεία του. Η απάντησή του ήταν η εξής… «Άντε γαμ@@@ μωρή μαλα@@@@» και στη συνέχεια απλά με εγκατέλειψε και έφυγε. Πρόλαβα όμως να πάρω την πινακίδα του και ευτυχώς υπήρχε και κάμερα καταστήματος που κατέγραψε το συμβάν… Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι μεγάλη!

Μαρία Δεληθανάση ξυλοδαρμός ”Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν…”

Με αφορμή αυτές τις άγιες μέρες ας σκεφτούμε λίγο την ανθρωπιά μας, ας ζητήσουμε καμιά συγγνώμη και γενικότερα ας μην είμαστε τόσο καθίκια. Καλημέρα, καλή υγεία και καλή τύχη!» έγραψε η Μαρία Δεληθανάση στα Instagram Stories της, δημοσιεύοντας φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο.Μαρία Δεληθανάση ΗΛΙΚΙΑ ''Άντε γαμ@@@ μωρή μαλα@@@@''


Δημοσιεύτηκε

σε

από