Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μαρία Μπεκατώρου: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ η… ΜΑΧΗ ν’ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ! Τα τελευταία χρόνια είχε δώσει μια μεγάλη μάχη να …διώξει την Μαρία που ήξερε – όπως είχε πει σε συνέντευξη της και να μην την αφήσει να γυρίσει πίσω! όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Το Πρωινό», οι παρουσιαστές έπαθαν σοκ με την αλλαγή της με την ίδια να δηλώνει: «Στη θάλασσα με κοίταγαν και αισθανόμουν κάπως.

Μαρία Μπεκατώρου κιλά! Τι ΤΡΩΕΙ ή τι …δεν τρώει

Ήταν και μία φάση που ήθελα να κάνω και κάτι άλλο. Και το έκανα! Μου αρέσει τώρα όπως είμαι. Μου βγάζω το καπέλο που το κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου.

Μαρία Μπεκατώρου κυτταρίτιδα
Μαρία Μπεκατώρου κυτταρίτιδα

Τώρα δεν τρώω τηγανιτά και γλυκά ελάχιστα. Αντί για γλυκό θα φάω λίγο χαλβά». Ακολουθεί αποτελεσματική δίαιτα σε εβδομαδιαία βάση για απώλεια πάνω από 10 κιλά σε μερικούς μήνες.

Μαρία Μπεκατώρου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ! Πως ήταν πριν ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ με την δίαιτα που θα διαβάσεις
Μαρία Μπεκατώρου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ! Πως ήταν πριν ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ με την δίαιτα που θα διαβάσεις

Το πρόγραμμα διατροφής της Μαρίας

Δευτέρα:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φρυγανισμένη φέτα ψωμί ολικής άλεσης και ντομάτες στο γκριλ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Φρέσκα φρούτα σε απεριόριστη ποσότητα. ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 βραστά αυγά, σαλάτα (άφθονη), γκρέιπφρουτ.

Τρίτη:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 βραστό αυγό, γκρέιπφρουτ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητό κοτόπουλο (όση ποσότητα θέλεις), σαλάτα με ντομάτες. ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 μπριζόλα στο γκριλ και σαλάτα (άφθονη).

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΚ για την Μαρία Μπεκατώρου! Θρίλερ με την υγεία της

Τετάρτη:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 βραστό αυγό, γκρέιπφρουτ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 βραστά αυγά, σαλάτα με ντομάτες. ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 αρνίσια παιδάκια στο γκριλ, βραστά χόρτα.

Πέμπτη:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 φρυγανισμένες φέτες ψωμί ολικής άλεσης, 2 αυγά ποσέ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Φρέσκα φρούτα σε απεριόριστη ποσότητα. ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 βραστά αυγά, σαλάτα (άφθονη), γκρέιπφρουτ.

Παρασκευή:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 φρυγανισμένη φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 2 αυγά ποσέ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 αυγά ποσέ και σαλάτα με ντομάτες. ΒΡΑΔΙΝΟ: Τόνος (φρέσκος ή σε κονσέρβα) και άφθονη σαλάτα.

Σάββατο:

ΠΡΩΙΝΟ: 1 βραστό αυγό, 1 ποτήρι χυμό γρέιπφρουτ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Φρέσκα φρούτα σε απεριόριστη ποσότητα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Ψητό κοτόπουλο και σαλάτα με λάχανο – καρότο (ωμά ή και βραστά).

Κυριακή:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 αυγά και τριμμένη ντομάτα σε αντικολλητικό τηγάνι. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 αυγά ποσέ και σαλάτα με σπανάκι (βραστή ή ωμή). ΒΡΑΔΙΝΟ: Μπριζόλα στο γκριλ και άφθονη σαλάτα.

 

 

Διαβάτε ακόμα:

Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Η Μαρία Μπεκατώρου (γεν. 11 Φεβρουαρίου 1974) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση το 1992 στον τηλεοπτικό σταθμό Telecity. Από το 1993 μέχρι το 2013 ήταν η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ίδιου σταθμού, με τις εκπομπές Χωρίς Ταμπού (1993-2011) και Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα (2011-2013). Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής Junior Master Chef. Από τις αρχές του 2013, και για τα επόμενα 8 χρόνια, είχε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 παρουσιάζοντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές Your Face Sounds Familiar (Ελλάδα) (2013-2021), Τα Καρντάσιανς (2013-2015), Πρωινό Σου Κου (2015-2017) και Still Standing (2017-2021).

 

 

Η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του MEGA

Βιογραφικό
Το 1992, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη Telecity κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ άλλα και αρχισυνταξία σε διάφορες εκπομπές του σταθμού.[1] Στις αρχές του 1993 πέρασε μπροστά από τις κάμερες αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής Prestige, παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους καλλιτέχνες.[2] Τον Σεπτέμβριο του 1993 αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού, με την καθημερινή εκπομπή Χωρίς Ταμπού. Η εκπομπή καθώς και η παρουσία της στη ζώνη αυτή αποτέλεσε μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης καθώς παρέμεινε σε αυτή για 20 ολόκληρα χρόνια.

 

 

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου

Στο Χωρίς Ταμπού η Μπεκατώρου φιλοξένησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 μερικούς από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των πρώτων τους συνεργασιών άλλα και βημάτων στο τραγούδι.[3] Λόγω του μειωμένου κοστολογίου της εκπομπής, η ίδια πέρα από το ρόλο της παρουσιάστριας χρειάστηκε για αρκετά χρόνια να αναλάβει τόσο την αρχισυνταξία άλλα και άλλα πόστα στην παραγωγή της εκπομπής, ενώ κατά διαστήματα η εκπομπή είχε αλλάξει παροδικά τον τίτλο της σε Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

 

Τη σεζόν 2010-2011 αποδέχτηκε την πρόταση του Mega Channel συμμετέχοντας στον πρώτο κύκλο του διαγωνιστικού τραγουδιστικού show επωνύμων Just the 2 Of Us. Εκεί διαγωνίστηκε μαζί με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη φτάνοντας μέχρι τον τελικό του show.[4] Μετά την ολοκλήρωση του show υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του παιδικού show μαγειρικής Junior Master Chef, που προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012.

Μαρία Μπεκατώρου! Μετα τα ΚΙΛΑ ΕΧΑΣΕ και τα ΜΑΛΛΙΑ της

Τον Ιούλιο του 2011, με την αλλαγή ονομασίας του σταθμού του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ΑΡΤ, αποφασίστηκε και η ολοκλήρωση της πρωινής εκπομπής Χωρίς Ταμπού μετά από 18 χρόνια προβολής. Η Μπεκατώρου συνέχισε την συνεργασία της με τον σταθμό και από τον Σεπτέμβριο του 2011 συνέχισε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με την εκπομπή Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα.[5] Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την Κυριακάτικο ψυχαγωγικό show Your Face Sounds Familiar. Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ANT1 αποχωρώντας από το ΑΡΤ μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

 

 

Στη νέα της τηλεοπτική στέγη συνέχισε να παρουσιάζει το Your Face Sounds Familiar μέχρι και τον Ιούνιο του 2021. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, για δύο σεζόν, παρουσίασε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα το talk show Τα Καρντάσιανς στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Τον Μάιο του 2015 επέστρεψε στην πρωινή ζώνη αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινό Σου Κου, τα Σαββατοκύριακα. Τη σεζόν 2015-2016 συμπαρουσίασε την ίδια εκπομπή μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου και οι ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ μοντέλου!

Την επόμενη σεζόν η εκπομπή άλλαξε τον τίτλο της σε Σου Κου ολοκληρώνοντας τον κύκλο της τον Ιούνιο του 2017. Τον Σεπτέμβριο του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Still Standing στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1. Η εκπομπή σημείωσε επιτυχία και έτσι συνεχίστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2021 στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, ενώ κατά τη διάρκεια των γιορτών προβαλλόταν special επεισόδια στην prime time ζώνη. Τον Αύγουστο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, δέκα χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία.Μαρία Μπεκατώρου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Μαρία Μπεκατώρου στην Τέτα Καμπουρέλη!

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1993 Prestige Telecity Η Ίδια Παρουσιάστρια | Αρχισυντάκτρια
1993-2011 Χωρίς Ταμπού ΤΗΛΕΑΣΤΥ Παρουσιάστρια | Αρχισυντάκτρια | Υπεύθυνη Προγράμματος
2010-2011 Just the 2 Of Us MEGA Διαγωνιζόμενη | 2η Θέση
2011-2012 Junior Master Chef MEGA Παρουσιάστρια
2011-2013 Κάθε Μέρα, Νέα Μέρα ΑΡΤ Παρουσιάστρια | Αρχισυντάκτρια | Υπεύθυνη

 

 

Προγράμματος
2013-2021 Your Face Sounds Familiar ANT1 Παρουσιάστρια
2013-2015 Τα Καρντάσιανς ANT1 Παρουσιάστρια
2014 Τρίχες ANT1 4 επεισόδια
2015 Οι Συμμαθητές ANT1 1 επεισόδιο
2015-2017 Πρωινό Σου Κου / Σου Κου ANT1 Παρουσιάστρια
2016 Time Out Eating Awards SIGMA Ειδική Εκπομπή | Παρουσιάστρια
2017-2021 Still Standing ANT1 Παρουσιάστρια
2018 Time Out Eating Awards SIGMA Ειδική Εκπομπή | Παρουσιάστρια
2021-2022 The Chase MEGA Παρουσιάστρια
2022 Συμπέθεροι από τα Τίρανα MEGA Θα ανακοινωθεί 1 επεισόδιο

 

 

Διαδίκτυο
Έτος Τίτλος Προγράμματος Ρόλος Σημειώσεις
2009 Σ’ αγαπάω, πάρκαρε ιερόδουλη Διαδικτυακή σειρά | 1 επεισόδιο
2012-2013 Μαζί Η Ίδια Διαδικτυακό Talk Show | Παρουσιάστρια
Videoclips
Έτος Τίτλος Τραγουδιού Ερμηνεία Σημειώσεις
2007 Έτσι Νομίζεις Πόπη Μαλλιωτάκη & Μαρία Μπεκατώρου Ερμηνεία
2011 Κακομαθημένο Χρήστος Χολίδης Συμμετοχή στο videoclip
Προσωπική ζωή
Το καλοκαίρι του 1999, έγινε ζευγάρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο (νυν συνταξιούχο ιπτάμενο στρατιωτικό), με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2007, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :