Μαρία Μπεκατώρου! Ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας


Μαρία Μπεκατώρου! Ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Η παρουσιάστρια του ANT1 και ο σύζυγός της, αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, παντρεύτηκαν το 2007 και μένουν σε ένα ευήλιο σπίτι που διακόσμησαν μαζί με πολύ μεράκι. Παρόλο που η οικοδέσποινα του Still Standing και του Your Face Sounds Familiar προτιμά να κάνει πιο επαγγελματικές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύοντας κυρίως όσα αφορούν στη δουλειά της, έχει κατά καιρούς ανεβάσει και μερικά σπάνια πλάνα όπου μπορούμε να δούμε τον χώρο τους.Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι ένα από τα πιο low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς παρόλο που είναι μαζί 20 σχεδόν χρόνια, προτιμούν να διατηρούν προστατευμένη την προσωπική τους ζωή.

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάω αν μου λείπει ή όχι ένα παιδί»

H Μαρία Μπεκατώρου δεν μασάει τα λόγια της. Πάντα στις συνεντεύξεις της μιλάει με ειλικρίνεια τόσο για τα προσωπικά της θέματα όσο και για την επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια του ANT1 συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού Still Standing, ενώ παραμένει full in love με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό TVmania και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη μιλάει για τη σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ, για την ενόχλησή της όταν την ρωτάνε συνεχώς για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάω αν μου λείπει ή όχι ένα παιδί»

Τι θα ολοκλήρωνε την ευτυχία σου;

Η Μαρία Μπεκατώρου στην Τέτα Καμπουρέλη!

Νομίζω ότι είμαι καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Δεν σου λείπει ένα παιδάκι;

Πλέον, δεν απαντάω σε αυτή την ερώτηση.

Μαρία Μπεκατώρου σύζυγος! Τα γενέθλια και η ΤΟΥΡΤΑ με τα κέρακια της ΗΛΙΚΙΑΣ του

Τι σε θυμώνει περισσότερο όταν σε ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα;

Όταν αποφάσισα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, το αποκάλυψα με την προϋπόθεση ότι θα λυτρωθώ γιατί όλοι με ρωτούσαν. Όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Ήτανε πάρα πολύ καταπιεστικό. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε κι ακόμη με ρωτάνε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Γιατί, τώρα έχω αποφασίσει ότι θέλω να ηρεμήσω και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Αν αποφασίσω να αναφερθώ και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα, θα το πράξω. Είναι λίγο καταπιεστικό να απαντάς συνέχεια σε κάτι που δεν υπάρχει.

Αισθάνεσαι ότι σου κάνει κακό;

Όχι, δεν μου κάνει κακό. Όταν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω.

Μετάνιωσες που μίλησες ανοιχτά;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Γιατί αν δεν το είχα κάνει τότε, τώρα θα απαντούσα στην ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει παιδί.

Γιατί νομίζεις ότι οι δημοσιογράφοι «σκαλίζουν» συνεχώς αυτό το θέμα;

Γιατί πουλάει. Η εγκυμοσύνη σε μια παρουσιάστρια που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν μπορεί να κάνει εύκολα ένα παιδάκι, πουλάει.

Ποια είναι η σχέση σας με την Υβόννη;

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου

Η σχέση μου με την Υβόννη έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, είμαστε όλοι μια οικογένεια. Στον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο ήταν σαν να πάντρευα τα αδέρφια μου. Πάνω-κάτω γνώριζα τι διαστάσεις θα πάρει ο γάμος τους, αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τίποτα. Ζούσα τη στιγμή που θεωρούσα τόσο ιερή, γιατί ήταν τόσο ευτυχισμένοι και οι δύο. Μόνο και μόνο που έβλεπα την Υβόννη να λάμπει, ήμουνα και εγώ ευτυχισμένη.

Από πότε ξεκίνησε η φιλία σας;

Δεν γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, αλλά είναι σαν να την ξέρω από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Είμαστε φίλες από το 2014. Η γνωριμία μας έγινε στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Μοιράζεστε πράγματα μεταξύ εσάς;

Εννοείται. Λέμε τα πάντα. Αντιλαμβάνεται τι θέλει να πει η μία στην άλλη, με ένα και μόνο βλέμμα.