freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μαρία Παπάκου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Μαρία Παπάκου Γεννήθηκε το 1984 . Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής (T.Ε.Φ.Α.Α),με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική,καθώς και πτυχιούχος της σχολής GRAFTS με ειδικότητα σε Pilates και Yoga .Είναι πρώην μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ενόργανης ,με συνολικά 79 διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα σύνθετο ομαδικό, σύνθετο ατομικό, δίζυγο, δοκό, ασκήσεις εδάφους, άλμα. Η Μαρία μετράει ήδη 8 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αθλητισμού και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος σε αθλητικό σύλλογο.
mariapapakougym@gmail.com
ημερ/νία γέννησης: 1984

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Απόφοιτη του Δημοκρήτειου Πανεπιστημίου Θράκης Τμήμα Κομοτηνής (Τ.Ε.Φ.Α.Α)
Απόφοιτη της Σχολής G.R.A.F.T.S HELLAS σε Pilates και Yoga.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

09/2010-02/2014
o Προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος σε αθλητικό σύλλογο.

09/2009-07/2010
o Προπονήτρια μαζικού αθλητισμού στην ενόργανη γυμναστική στο Δήμο Λαυρίου.

09/1992-07/2001
o Μέλος της Εθνικής ομάδας στην ενόργανη γυμναστική.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σύνθετο Ομαδικό 18 Διακρίσεις
Σύνθετο Ατομικό 16 Διακρίσεις
Δίζυγο 12 Διακρίσεις
Δοκό 11 Διακρίσεις
Έδαφος 12 Διακρίσεις
Άλμα 10 Διακρίσεις

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ –ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
1η θέση στο σύνθετο ομαδικό το 1999 στη Θεσσαλονίκη
1η θέση στο σύνθετο ομαδικό το 1997 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα
2η θέση στο σύνθετο ομαδικό το 1998 στο Βερολίνο
3η θέση στο Δίζυγο το 1997 στη Ljubjana
Πρόκριση το 1999 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000

Καθηλώνει η Μαρία Παπάκου: «Ακουμπούσε τα γεννητικά του όργανα στα γεννητικά μου όργανα»

“Όλοι το ήξεραν, κανείς δεν έκανε τίποτα” εξομολογείται η Μαρία Παπάκου στο Live News.

Μια σοκαριστική μαρτυρία από την παιδική της ηλικία έφερε η Μαρία Παπάκου στο φως, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από τον προπονητή της. «Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές αυτό. Κανένας δεν του είπε μία λέξη, κανένας δεν του έβαλε ένα όριο, ένα στοπ. Συνέβαινε σε πάρα πολλά κορίτσια της Εθνικής Ομάδας. Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο σε μένα».Μαρία Παπάκου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Μαρία Παπάκου τόνισε στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA πως σε «ηλικία 14 ετών άρχισε να απλώνει τα χέρια του στο σώμα μου. Με αγκάλιαζε σφιχτά, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα. Ακουμπούσε τα γεννητικά του όργανα πάνω στα γεννητικά μου όργανα, την ώρα που κάναμε ευλυγισία».

«Το ήξεραν όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα. Ήξεραν όλοι ότι ο αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας της ενόργανης γυμναστικής κακοποιούσε συστηματικά και παρενοχλούσε σεξουαλικά καθημερινά τις αθλήτριές του, μικρά κοριτσάκια 11, 12 ετών. Αλλά ούτε ένας, δεν έκανε κάτι για να τις γλυτώσει από τα χέρια του. Μετά από πολύ καιρό έτυχε και βρέθηκα με την παλιά μου προπονήτρια και μου έκανε την εξής ερώτηση «τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; γιατί είχαμε αυτήν την απορία» και της είπα «το ξέρατε όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα»;».

«Σε ένα ταξίδι που είχαμε, χτύπησε την πόρτα του δωματίου και του άνοιξε μια συναθλήτριά μου. Δεν τον φοβήθηκα γιατί ήμασταν πολλά κορίτσια μαζί και λέω δε θα μου κάνει τίποτα. Αυτός όμως είπε σε όλες «φύγετε από το δωμάτιο θέλω να μείνω μόνος με τη Μαρία» και έφυγαν και με άφησαν μόνη μου. Μου κόπηκαν τα πόδια, άρχισε η καρδιά μου να πάλλεται, να χτυπάει σα να θέλει να βγει έξω από το στήθος μου, δεν μπορούσα να αντιδράσω, θεώρησα ότι είναι τετελεσμένη η κατάσταση, δεν είχα λόγια να πω» συμπλήρωσε στο Live News η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής.

Τόνι Σφήνος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τα όσα ακολούθησαν δεν έγιναν μόνο μία φορά. Τα ταξίδια για αγώνες ήταν η απόλυτη ευκαιρία για τον αρχιπροπονητή να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Έβγαλε την μπλούζα του, μου έπιανε το κεφάλι, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στίμα και τον λαιμό. Τον έδιωχνα μακριά αλλά έτριβε το σώμα του επάνω μου. Με πέταξε στο κρεβάτι, σηκώθηκα να φύγω, με τράβηξε από το χέρι, με ξανακόλλησε επάνω του και έπεσα πάνω στο κρεβάτι. Με φιλούσε παντού, έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, έτρεμε το σώμα μου εσωτερικά. Μου έλεγε να μη φωνάζω, δεν πρέπει να μας ακούσουν ‘σε αγαπάω, εγώ είμαι, ξέρεις πόσο σε αγαπώ, μη φοβάσαι, τον έρωτα θέλω να σου δείξω’ μου είπε. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, έβαλα τα κλάματα και εκεί σταμάτησε τελικά. Ενδεχομένως να είχε φτάσει στον σκοπό του. «Δεν πειράζει μπορεί να χάσαμε σήμερα την ευκαιρία αλλά υπάρχει και άλλη μέρα», μου είπε».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :