Μαρίνα Σάττι! Ηλικία και βιογραφικό για Πλατινένιο το “ZARI”

Μαρίνα Σάττι! Ηλικία και βιογραφικό για Πλατινένιο το “ZARI” Σε μόλις 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024. Το ZARI” παντρεύει σύγχροναπαραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το ZARI που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMIa Universal Music Company έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία. Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του ZARI” τόσοστοYouTube όσοκαιστοTikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGEKay BeNick KodonasJay StolarGino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPAOGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Δείτε το official video του «ZARI» στο YouTube:

Marina Satti ZARI
Μαρίνα Σάττι! Ηλικία και βιογραφικό για Πλατινένιο το “ZARI” 3
MARINA SATTI CREDIT PEGGY THEODOROGIANNI
Μαρίνα Σάττι! Ηλικία και βιογραφικό για Πλατινένιο το “ZARI” 4
x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!