Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νικήτας Τσακίρογλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
μητρική γλώσσα Νικήτας Τσακίρογλου (Ελληνικά) και Nikitas Tsakiroglou (Γαλλικά (Λουιζιάνα))
Γέννηση 13 Ιουνίου 1938 (83 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Έλληνες
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ελληνικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Εκπαίδευση Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
Σπουδές Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός
Σκηνοθέτης
Γνωστός για Κεκλεισμένων των θυρών
Εκμέκ Παγωτό
Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927
Αγία Τριάδα

Άγιος Παΐσιος Οι πρώτες σκηνές της νέας ιστορικής, βιογραφικής σειράς του MEGA

Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά
Απαγορευμένη Αγάπη
Οικογένεια
Σύζυγος Χρυσούλα Διαβάτη
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις Βραβείο “Κατίνα Παξινού” (Κάσπαρ, 1973)
Έπαθλο “Αιμίλιος Βεάκης” α’ ανδρικού ρόλου (Επτά επί Θήβας, 1997)
Commons page Σχετικά πολυμέσα
δεδομένα

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο στην παράσταση “Τα Κόκκινα Φανάρια” (1962) και καθιερώθηκε ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Εθνικού.

Στον κινηματογράφο πρώτη του ταινία ήταν οι “Προστάτες” το 1973. Πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και στον κινηματογράφο.

Συμμετείχε στο ΚΘΒΕ, στο Θέατρο Τέχνης του Κουν, στο “Αμφιθέατρο” του Σπύρου Ευαγγελάτου και σε προσωπικούς θιάσους. Τιμήθηκε με το βραβείο “Κατίνα Παξινού” το 1973 και με το βραβείο α’ ανδρικού ρόλου “Αιμίλιος Βεάκης” το 1997[1]. Συμμετείχε με το Εθνικό Θέατρο στην Πνευματική Ολυμπιάδα της Μόσχας το 1980 και στη Σεούλ το 1988.

Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία θεατρικών έργων. Το 1997 ίδρυσε την Πολιτιστική Εταιρεία “Επιλογή”, ενώ είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από το 2004[2], ο τρίτος μόλις ηθοποιός που αποτελεί διευθυντή κρατικού θεάτρου (μετά τον Αλέξη Μινωτή και το Νίκο Κούρκουλο). Αποτέλεσε τον 14ο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ από την ίδρυσή του το 1961, ενώ είναι ο πρώτος που τοποθετήθηκε για δεύτερη συνεχή τριετή θητεία.[3] Κατά την περίοδο διεύθυνσής του ήρθε αντιμέτωπος με τα χρόνια οικονομικά προβλήματα του ΚΘΒΕ, που χειροτέρεψαν λόγω και της οικονομικής κρίσης.[4][5] Τελικά ανακοίνωσε το Μάιο του 2009 την απόφασή του να παραιτηθεί.[3]

Είναι παντρεμένος εδώ και 61 χρόνια με την ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη κι έχουν αποκτήσει μια κόρη και δύο εγγόνια[6].

Νικήτας Τσακίρογλου: Τα 50 χρόνια γάμου με τη Διαβάτη, ο λόγος που την “μάλωνε” και το εξοχικό στην Επίδαυρο

Ο Νικήτας Τσακίρογλου γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

 

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο στην παράσταση “Τα Κόκκινα Φανάρια” (1962) και καθιερώθηκε ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Εθνικού.

Τα παιδικά χρόνια και η οικογένεια
Ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, είχε πει σε συνέντευξή του ο Νικήτας Τσακίρογλου. Η γιαγιά μου λόγω του ότι ο παππούς ήταν γραμματιζούμενος τον παρότρυνε να έρθουν στην Ελλάδα οικογενειακώς προκειμένου να εργαστεί. Συγκεκριμένα να έρθουν στην Αθήνα όπου ζούσαν οι συγγενείς της.

Όταν, λοιπόν, τους έδιωξαν οι Τούρκοι, αρχικά βρέθηκαν σε ένα χωριό όπου ο παππούς έπρεπε να κάνει γεωργικές ή χειρωνακτικές εργασίες και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να είσαι μετανάστης, να ξέρεις γράμματα και να μην μπορείς να πιάσεις την τσάπα. Έτσι πέθανε πολύ γρήγορα από κατάθλιψη. Ήμουν πολύ μικρός όταν τον γνώρισα. Ο δε πατέρας μου ήρθε κατόπιν στην Αθήνα για να δουλέψει. Εδώ συνάντησε τη μητέρα μου και τον… έρωτα.

Γεννήθηκα το 1938. Η Κατοχή ήρθε 2-3 χρόνια αργότερα, ήταν από το ‘41 μέχρι και το ’44 που τελείωσε αυτή η ιστορία με τη Γερμανία. Είναι περασμένα-ξεχασμένα όλα αυτά, αν μπορεί βέβαια κανείς να τα ξεχάσει. Βίωσα πράγματα. Βίωσα τα θέματα της Κατοχής, τα θέματα της στέρησης και αργότερα τον Εμφύλιο που έχει αφήσει πολλά δυσάρεστα απομεινάρια και τα εκμεταλλεύονται κάποιοι για να βρεθούν στην εξουσία. Θυμάμαι ακόμα -αν και ήμουν τριών χρονών παιδί- τα συσσίτια.

Θυμάμαι την πλατεία του Αγίου Μελετίου που μας έδιναν σταφίδες
Τις συμπλοκές που γινόντουσαν όταν αριστεροί και δεξιοί πήγαιναν στις παρελάσεις και ο ένας χτυπούσε τον άλλον. Τότε, στην ίδια οικογένεια ήταν ο ένας αδελφός έτσι και ο άλλος αλλιώς. Αυτά δεν ήταν ευχάριστα πράγματα. Δεν ήταν μόνο δύσκολα ήταν και άσχημα.. Δυστυχώς οι μνήμες συντηρούνται ακόμα με σκοπιμότητες. Αυτό με ενοχλεί πολύ. Κάποιοι επωφελούνται από αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει η εξουσία και διαχωρίζει τους ανθρώπους…

Η επαγγελματική πορεία του Νικήτα Τσακίρογλου
Στον κινηματογράφο πρώτη του ταινία ήταν οι “Προστάτες” το 1973. Πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και στον κινηματογράφο.

Συμμετείχε στο ΚΘΒΕ, στο Θέατρο Τέχνης του Κουν, στο “Αμφιθέατρο” του Σπύρου Ευαγγελάτου και σε προσωπικούς θιάσους. Τιμήθηκε με το βραβείο “Κατίνα Παξινού” το 1973 και με το βραβείο α’ ανδρικού ρόλου “Αιμίλιος Βεάκης” το 1997[2]. Συμμετείχε με το Εθνικό Θέατρο στην Πνευματική Ολυμπιάδα της Μόσχας το 1980 και στη Σεούλ το 1988.

Έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία θεατρικών έργων. Το 1997 ίδρυσε την Πολιτιστική Εταιρεία “Επιλογή”, ενώ είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από το 2004[3], ο τρίτος μόλις ηθοποιός που αποτελεί διευθυντή κρατικού θεάτρου (μετά τον Αλέξη Μινωτή και το Νίκο Κούρκουλο). Αποτέλεσε τον 14ο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ από την ίδρυσή του το 1961, ενώ είναι ο πρώτος που τοποθετήθηκε για δεύτερη συνεχή τριετή θητεία. Κατά την περίοδο διεύθυνσής του ήρθε αντιμέτωπος με τα χρόνια οικονομικά προβλήματα του ΚΘΒΕ, που χειροτέρεψαν λόγω και της οικονομικής κρίσης. Τελικά ανακοίνωσε το Μάιο του 2009 την απόφασή του να παραιτηθεί.

Διαβάτη για Τσακίρογλου: «Ήταν μια θυελλώδης σχέση, το παιδί μας κράτησε»

Προσωπική ζωή
Η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου είναι μαζί 50 ολόκληρα χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, η οποία όμως δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της.

Είναι συμβολαιογράφος, παντρεμένη και τους έχει χαρίσει δύο πανέμορφα εγγόνια.

Ο ίδιος είχε πει για τον γάμο του: Είναι πολύ σημαντικό το «μαζί» γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το θέατρο πρωτίστως και τις ίδιες αγωνίες για να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ζωή. Αυτοσκοπός είναι να συντηρείς σωστά τη μονιμότητα και να υπάρχει αυτό το πρωτογενές στοιχείο που την έφτιαξε. Λέγεται έρωτας.

Της Χρυσούλας εγώ της στέρησα το γέλιο
Όταν τη γνώρισα, ήταν ένα κορίτσι έξω καρδιά, γέλαγε και χαιρόταν τη ζωή, και εγώ συνέχεια την επέπληττα: «Γιατί γελάς με χαζομάρες; Σου φαίνεται αστείο αυτό;». Ήταν όμως η διάθεσή της έτσι. Χαρούμενη. Γι’ αυτό και είναι πολύ καλή ηθοποιός. Πολύ καλύτερη από μένα, είναι πολυτάλαντη. Εγώ δεν διανοούμαι για τον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να παίξω σε επιθεώρηση. Η Χρυσούλα τα καταφέρνει. Τραγουδάει, παίζει, έχει καλή κίνηση. Μαζί με τον Θύμιο Καρακατσάνη είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί της νεότερης γενιάς που υπήρξαν στο θέατρο, αυτοφυή ταλέντα. Ταλέντα που τα γέννησε η φύση. Εμείς, οι υπόλοιποι, έχουμε βάλει πολύ μυαλό μέσα…

Τα ενδιαφέροντα του Νικήτα Τσακίρογλου
Ο Νικήτας Τσακίρογλου είχε πει: Μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά μου, να οδηγώ το αυτοκίνητό μου κ.ο.κ. Δεν μου λείπει κάτι. Έχω επίσης, εδώ και τριάντα χρόνια, ένα εξοχικό στην Επίδαυρο και, όποτε μπορώ, φεύγω για εκεί. Πιάνω την τσάπα, τον γκασμά και φυτεύω. Θα ήθελα να ξέρω περισσότερα πράγματα για τη γη, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Βέβαια, λένε πως «Όταν κάτι το στερείσαι, το αγαπάς περισσότερο». Από εκεί και πέρα, επιζητώ την οικογενειακή ηρεμία, που καλό είναι να τη βρει κανείς. Τη δυνατότητα των νέων γνωριμιών και της ανανέωσης τη γεύομαι από το θέατρο. Στο σπίτι μου θέλω ησυχία!

Συμμετοχές
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος
1973 Οι προστάτες
Ιωάννης ο βίαιος

Θέμα συνειδήσεως

1975 Ισιδώρα
Τα χρώματα της ίριδος

1978 Ο ήλιος του θανάτου
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας

1979 Οι νταντάδες
Εμφύλιος λόγος

1980 Παραγγελιά
Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927

1982 Ο ρεπόρτερ
1984 Ξαφνικός έρωτας
1985 Βαριετέ
1987 Απουσίες
1989 Δεξιότερα της δεξιάς
1991 Ισημερία
Η άλλη όψη

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1972-1973 Κεκλεισμένων των θυρών ΕΙΡΤ δικηγόρος Βασιλειάδης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1973-1974 Ισιδώρα ΕΙΡΤ Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1974 Οι έμποροι των εθνών ΕΙΡΤ
1976-1977 Γιούγκερμαν ΥΕΝΕΔ Καραμάνος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1977 Αθάνατες ιστορίες αγάπης ΥΕΝΕΔ Φρειδερίκος Σοπέν Επεισόδιο: “Φρειδερίκος Σοπέν-Γεωργία Σάνδη”

1978-1979 Λεηλασία μιας ζωής ΕΡΤ Θέμος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1979 Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια ΕΡΤ Βρανάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1979-1980 Οι παραστρατημένοι ΕΡΤ Γρηγόρης Καστρής Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1981 Λούμπεν ΥΕΝΕΔ Ανδρέας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Μαρία Πάρνη ΕΡΤ Αλέκος Πάρνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Ο Κίτρινος Φάκελος ΕΡΤ Μάνος Τασάκος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1982-1983 Η αρχαία σκουριά ΕΡΤ2 Τέλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1983 Απέναντι όχθη ΕΡΤ Ρένος Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός σε ταινία για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου! (video)

Από την ζωή των ανθρώπων ΕΡΤ2 Επεισόδιο: “Προσωπογραφία”
1983-1983 Το πάρκινγκ ΕΡΤ Κίμων Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1985 Μικρές αγγελίες ΕΡΤ2 Επεισόδιο: “Περιμένουμε τον Σεπτέμβριο”
1986 Μικρογραφίες ΕΡΤ Επεισόδιο: “Η διπλωματούχος του πιάνου”
1987 Μικρογραφίες ΕΤ1 Μακρής Επεισόδιο: “Η παγίδα”
1988 Δεύτερη πνοή ΕΤ2 Επεισόδιο: “Ένα κεφάλι σε χρυσό κλουβί”
1989 Φανή ΕΤ1 Φίλιππος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1990 Η Αλτάνα της Πάργας ΕΤ2
1990-1991 Οι Εντιμότατοι ΕΤ1 Θέμης Ρέπος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1991-1992 Εκμέκ παγωτό MEGA Αύγουστος Πετράκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1992 Μια γυναίκα από το παρελθόν ANT1 Μάριος Μόραλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Τμήμα Ηθών ANT1 Γιώργος Καπούλας Επεισόδιο: “Εκβιασμός μετά φόνου”
1993-1994 Το μονοπάτι της αγάπης ANT1 Οδυσσέας Σκαρλάτος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1994 Το γελοίον του πράγματος ANT1 Φίλιππος Επεισόδιο: “Καμιά φορά καλό είναι να μπαίνει η ποίηση στη ζωή σου”

Νικήτας Τσακίρογλου: «Όλες μου τις συνεργασίες τίμησα και με τίμησαν» (Photos)

Ανατομία ενός εγκλήματος ANT1 Γερμανός αρχαιοκάπηλος Επεισόδιο: “Το άγαλμα”
1994-1995 Αγία τετράδα ANT1 Αριστείδης Λειβαδίτης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1998-2005 Απαγορευμένη Αγάπη MEGA Αντώνης Μακρής Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2000 Κόκκινος Kύκλος ALPHA Αλέξης Επεισόδιο: “Οικογενειακή υπόθεση”
2002 Κόκκινος Κύκλος ALPHA Αλέξης Καμπανάς Επεισόδιο: “Το τέρας”
2022 Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό MEGA Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης Βασικό

Νικήτας Τσακίρογλου: «Προσπαθώ να συντηρήσω τον εαυτό μου ώστε να μην καταπέσει»

Καστ
Θεατρικές Παραστάσεις
Άμεση ενημέρωση καταλόγου
Αυτός ο κατάλογος ενημερώνεται περιοδικά με μηχανικό τρόπο από ένα bot. Επεξεργασίες σε αυτό τον κατάλογο από χρήστες με το συνηθισμένο «χειροκίνητο» τρόπο θα αναιρεθούν με την επόμενη ανανέωση από το bot!

WQS | PetScan | YASGUI | Βρείτε εικόνες
σεζόν παράσταση ρόλος θίασος θέατρο σκηνοθέτης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1962/1963 Κόκκινα φανάρια Ντορής Πορεία (Α.Ε. Θεατρικών και Καλλιτεχνικών Επιχειρήσεων) Θέατρο Πορεία Αλέξης Δαμιανός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1962/1963 Σίβυλλα Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Σωκράτης Καραντινός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1962/1963 Τα όνειρα μας Πόσσι Πορεία (Α.Ε. Θεατρικών και Καλλιτεχνικών Επιχειρήσεων) Θέατρο Πορεία Αλέξης Δαμιανός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1963/1964 Ιούλιος Καίσαρ Μάντης
Κάτων Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Μάνου Κατράκη Θέατρο Άλσος Μίνως Βολανάκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1963/1964 Το κορίτσι με το κορδελάκι Σούλης Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Μάνου Κατράκη Θέατρο Άλσος Μάνος Κατράκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1964/1965 Ένα καπέλο γεμάτο βροχή Τζόνυ Ποπ Πορεία (Α.Ε. Θεατρικών και Καλλιτεχνικών Επιχειρήσεων) Θέατρο Πορεία Αλέξης Δαμιανός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1964/1965
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1965/1966 Λυσιστράτη Πρόβουλος Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος περιοδεία Σωκράτης Καραντινός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1965/1966
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1966/1967 Περιμένοντας τον Γκοντό Βλαντιμίρ Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Μίνως Βολανάκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1965/1966 Περιμένοντας τον Γκοντό Βλαντιμίρ Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Μίνως Βολανάκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1966/1967 Πέφτει το βράδυ Αξιωματικός Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Σωκράτης Καραντινός
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1967/1968 Η θυσία του Αβραάμ Σόφερ Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος περιοδεία Θάνος Κωτσόπουλος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1967/1968 Ο Ταρτούφος Κλεάνθης Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος περιοδεία Κυριαζής Χαρατσάρης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1969/1970 Ερωτόκριτος Πολύδωρος Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Θάνος Κωτσόπουλος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1971/1972 Η βέρα – Το τάβλι Μήτσος
Φώντας Θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν” Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν – Υπόγειο Κάρολος Κουν
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1974/1975 Μαντώ Μαυρογένους (Προδομένος λαός) Δημήτρης Υψηλάντης Θίασος Αλίκης Βουγιουκλάκη Θέατρο Αλίκη Κωστής Μιχαηλίδης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1976/1977 Ο άλλος Αλέξανδρος Αλέξανδρος Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Γιώργος Μεσσάλας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1977/1978 Ο υπάλληλος Κρονίδης Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Κώστας Μπάκας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1977/1978 Βασιλιάς Ληρ Έντγαρδ Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Αλέξης Μινωτής
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1979/1980 Η έξωση Στάθης Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Γιώργος Μεσσάλας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1979/1980 Πλατόνωφ Μιχαήλ Βασίλιεβιτς Πλατόνωφ Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Κώστας Μπάκας
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1979/1980 Ευτυχισμένες μέρες – Το τέλος του παιχνιδιού Κλοβ Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Αλέξης Μινωτής
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1980/1981 Στο βυθό Βάσκα Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Θέατρο Κοτοπούλη Σπύρος Ευαγγελάτος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1982/1983 Οθέλλος Ιάγος Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Σπύρος Ευαγγελάτος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1990/1991 Ναν Μάθιου Γουώτκινς Θεατρικός Οργανισμός Δρώμενα Θέατρο Διονύσια Μιχάλης Κακογιάννης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1991/1992
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 1992/1993 Η μικρή μας πόλη Τζόε Στόνταρντ
Διευθυντής σκηνής
ιερέας Θέατρο Λαμπέτη Μίνως Βολανάκης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2000/2001 Πρωτομάστορας Σόλνες Χάλβαρντ Σόλνες Θεατρικές Επιχειρήσεις Κ. Δήμου και σία Θέατρο Γκλόρια Γιάννης Ιορδανίδης
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2011/2012 Ο Βασιλικός Δάρειος Ρονκάλας Εθνικό Θέατρο Ελλάδας Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλερ Σπύρος Ευαγγελάτος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2013/2014 Ο έμπορος της Βενετίας Σάιλοκ Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ Θέατρο Ακροπόλ Σπύρος Ευαγγελάτος
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2018/2019 Προσωπική Συμφωνία Από Μηχανής Θέατρο Δημήτρης Μυλωνάς
Ελληνική Θεατρική Περίοδος 2018/2019 Η θυσία του Αβραάμ Αβραάμ Εταιρία Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Ωδείο Ηρώδου του Αττικού Ηλίας Μαλανδρής

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner